עוד אחד: "איסתא" גובה עד פי 8 מהמותר

noam_ma

New member
יש מקום להגשת תלונה על איסתא אצל הוועד

הוועד האולימפי?
מהכתבה משתמע שמותר להם לגבות עמלה עד סכום מסויים. אם הם חורגים ממנו, זו עילה להגשת תלונה, לא?

לא הם מכוסים את תדאג

את הכרטיסים השווים הם מוכרים בחבילות משולבות בטיסה או במלון ואז הם יכולים להגיד שמה שמייקר את המחיר זה הטיסה או המלון ונגד זה אי אפשר לעשות כלום. הם מוכרים גם כרטיסים ללא טיסה או מלון במחירים יותר נמוכים משמעותית (אם כי עדיין יותר יקרים מאלה של הוועד האולימפי בלונדון לדעתי) אבל אלה כרטיסים בעיקר לסשנים פחות פופולריים כמו סיוף כדורגל וכד'. אני מסכים שזו שערורייה למרות שאני מנחש שעדי לזכות בבלעדיות לכרטיסים הם היו צריכים לשלם איזה סכום לוועד האולימפי הבין לאומי. לגבי מה שכתוב בכתבה שהישראלים פשוט פנו למישהו בלונדון שיקנה להם כרטיסים זה ממש לא פשוט - קודם כל הוא לא יכול לקנות כרטיסים עבורם כי אי אפשר להעביר כרטיסים וחוץ מזה הביקוש באנגליה הוא עצום והכל נעשה בהגרלות בין מאות אלפי פונים אז צריך הרבה מזל כדי לזכות במשהו.

כל מה שאמרת נכון

אפשר לרכוש דרך מישהו בחו''ל אם הוא בא איתך לארוע
נניח בן דוד או חבר ממש טוב שיבוא איתך לכל הארועים שהוא קנה בשבילך על שמו
ומכאן נובע שגם הספסרות בלתי אפשרית וגם אם מישהו רואה אותך ברחוב ונותן לך את הכרטיס שלו כי לא בא לו ללכת אז אתה לא תוכל לעשות עם זה כלום
כל הכרטיסים אישיים ולא ניתנים להעברה

noam_ma

New member
אני בעצמי ניסיתי לקנות כרטיסים דרך משפחה

בלונדון. לצערי, עד שהמכירה המוקדמת (בסשן הנוכחי שנפתח במאי) הסתיימה, כבר לא היו כרטיסים לאירועים שמעניינים אותי.
אז טיסה ומקום לינה יש לי, אבל כרטיסים לא. מה שמעמיד בספק את הנסיעה..

לגבי העברת הכרטיס, המארגנים כותבים במפורש באתר שניתן להעביר לבן משפחה או חבר:

What can I do with tickets I no longer want?
Our ticketing policy states that tickets are non-transferable. However, providing you as the lead booker are contactable on the day in case of query, a member of your family or a friend may use tickets you can no longer use.

Alternatively, you will have the opportunity to resell your tickets at face value through the official London 2012 ticket resale programme. This is the only authorised way you will be able to submit your tickets for resale.

The first resale opportunity has now closed. There will be a further opportunity to submit you tickets for resale in the Summer.

זה לא כל כך ברור לי

אם זה נון טרנספרבל אז איך הם יודעים אם נתת את זה לחבר או מכרת בספסרות?

myaron

New member
אני לא מאמין שהם יבדקו שם ודרכון לכל מי שיכנס

לכל תחרות. לדעתי עניין השם על הכרטיס זה יותר להרתעה ואולי לבדיקה מדגמית.
כמובן שלא הייתי שם 15 אלף ש"ח על ההערכה הזאת...

noam_ma

New member
מצאתי עוד התייחסות לעניין, בתקנון התחרויות:

17.2 Save as set out at clauses 17.3 and 17.4 below, Tickets are STRICTLY NON-TRANSFERABLE and MUST NOT BE SOLD nor advertised for sale whether on the internet, in newspapers or elsewhere.

17.3 If more than one Ticket is issued to a Purchaser, those Tickets may only be used by the Purchaser and a family member, friend or colleague who is known to the Purchaser personally and who is intended to accompany the Purchaser to a Session. The transfer of a Ticket in this manner shall not contravene clauses 17.1 and 17.2 PROVIDED THAT:

17.3.1 Such a transfer takes place without payment or benefit in excess of the face value of the Ticket

17.3.2 Such a transfer is subject to these Terms and Conditions; and

17.3.3 A Purchaser will provide the name and address (and any other identification details, as required by LOCOG) of those who are intended to accompany them if asked at any time by any official, steward or employee of LOCOG or the Venue owner or any police officer.

myaron

New member
התכתבתי בנושא עם אתר הכרטיסים

הם אומרים שאיסתא יכולה לעשות פחות או יותר מה שבא לה.

myaron

New member
אגב, להערכתי כמות הטוקבקיסטים מטעם שם גדולה

רק מראה שוב כמה הכתבה נכונה וכמה איסתא מנצלים את המצב. טוב שהכתבים התעוררו (לא שזה ישנה משהו...)

כל מי שיודע לעשות 2+2 מבין שזה מטעם

הרי אי אפשר להתווכח עם העובדה שהמחירים עד פי 8 יקרים יותר.
חדר בבית מלון לא עולה 4,000 שקלים ללילה אחד ועצם זה שבכלל דוחפים לך בית מלון שאתה לא צריך זה כדי לעקוף את עניין העמלה המותרת שעומדת על 20 אחוז.
מי שלא יודע, הם הוסיפו כרטיס לגמר ה100 באתלטיקה (שמתומחר ב50 פאונד) לחבילה של ה1500 לישט ולוקחים תמורת החבילה המורחבת 3000 לישט כלומר עוד 1500 לישט אקסטרה עבור כרטיס שעולה 50 פאונד בלבד.

myaron

New member
צריך איכשהו לפנות לועד הבינלאומי

ולנסות להשפיע שאיסתא לא תהיה הספקית עוד 4\8 שנים. ניצול המונופול שלהם הוא ברמה מבישה.

nitsansh

New member
הצחקת אותם... הם קבעו את הכללים האלה ויודעים

בדיוק למה...

אגב... מה שמשלמים בישראל זה עוד כלום לעומת מה שמשלמים בארה"ב... בכל מדינה יש זכיין בלעדי והוא עושה כטוב בעיניו....

nitsansh

New member
ולמי שלא יודע... יואב ברוק הוא הבוס ומחזיק

ב50% מהבעלות של איסתא ספורט...

אם יש מישהו שמוכן לשלם 3000 פאונד על החבילה, אז למי אתה בא בטענות?? זה שוק פתוח, ויש קונה מרצון ומוכר מרצון...

doron62

New member
ניצן זה לא ממש שוק פתוח

אן תחרות ולמי שרוצה לקנות אן ברירה אלה לקנות מהמוכר היחיד.

noam_ma

New member
אבל יש חוזה לזיכיון, לא?

יש הגבלות לגובה העמלה?

nitsansh

New member
מחיר הכרטיסים הוא קבוע כשהם נמכרים בנפרד ולא

במסגרת חבילה.

nitsansh

New member
זאת הכתבה של רינה גרינברג מאתמול??

קשקוש בלבוש. לוקחים מחירים של כרטיסים שמזמן אזלו מהשוק ועושים חשבונות "כאילו".

חוץ מזה, אין שום חוק שאוסר למכור חבילות או מגביל את ה-MARK UP של הסיטונאי. על זה בנוי כל ענף התיירות...

למעלה