עוד אחד: "איסתא" גובה עד פי 8 מהמותר

אבל אם אתה בודד ולא זוג אתה לא מקבל חדר במלון

ואז אתה משלם 3000 פאונד על 7 כרטיסים בלבד
ואז זה כבר לא חבילה כי אין טיסה ובית מלון
אז איך זה חוקי?

זה כנראה העקרון של שיטת הזכיון הבלעדי

משלמים איזה מס שפתיים עם חיוב למכור כרטיסים במחיר סביר לאירועים לא אטרקטיביים - יעני אם אתה רוצה ללכת לאולימפיאדה בזול אז תלך לראות סיוף, ואל תתלונן (וככה גם מוודאים שאנשים ימלאו גם את האולמות בתחומים הפחות אטרקטיביים) ולדברים היותר אטרקטיביים מניחים שאם יהיו אנשים שמוכנים לשלם סכומים דמיוניים בשביל לראות אותם אז יפעלו עקרונות השוק החופשי. אם לא יהיו קונים ואיסתא לא תצליח למכור את כל הכרטיסים היקרים הם כמובן ימכרו אותם כבודדים בסמוך לאירוע (הם אמרו לי שהם יעשו את זה אבל אין לדעת כמה ואיזה כרטיסים יישארו - אני מנחש שיישארו). אנחנו חיים בעולם קפילטליסטי וזה מרגיז מאוד אבל ככה זה עובד. האולימפיאדה צריכה לממן את עצמה איכשהו ואת הדרכים זה למכור זכיונות בלעדיים ואיסתא כמו שאמרתי בטח היו צריכים לשלם סכום נכבד כדי לזכות בזה (למרות שהם בטח משאירים לעצמם מרווח רווח מאוד יפה).
מבחינת המארגנים החובה שלהם לאפשר לכולם לראות הכל חלה רק על האנגלים ולכן הכרטיסים שהוצעו לאנגלים באמת הוצעו כולם בהגרלות. השאלה מה היה קורה אצלנו במצב כזה - אני מנחש שגם כרטיסים לאירוע כזה בארץ היו נותנים בבלעדיות לאיזה זכיין שהיה מפוצץ מחירים אז הינה עוד סיבה טובה שאין אולימפיאדה בארץ.

nitsansh

New member
איפה ראית חבילה של כרטיסים בלבד???

הנוהל המקובל הוא שבודד צריך לשלם תוספת על חדר ליחיד, כי הוא לא מתחלק במחיר החדר עם נוסע נוסף.
אם אני זוכר נכון, התוספת של סינגל בחבילות דור 1 היתה 80 פאונד ללילה, מה שיכול לרמז על המחיר הסיטוני של הלינה....

לי לא אמרו כלום על תוספת ליחיד אז כנראה שיחיד

לא מקבל מלון בכלל. (אלא אם הוא מבקש כי הוא מניח שהוא לא יקבל מלון ואז הוא משלם תוספת, אבל זה פגיעה בחוק הפרסום הנאות)
וחוץ מזה יש מישהו בפורום שקנה כרטיס אחד מהחבילה היקרה במחיר 1500 פאונד לחלק לשבע
אז הנה לך כרטיס במחיר 500 אחוז במקום 120 אחוז

למעלה