עוד אחד שראה את ישו

roaic

New member
אגב..איפה "ציפור חופשיה"?????????????????????

אני חרד לגורלה. היא כבר לא כותבת פה ?

סיריוס1

New member
לא יפה. יש..

..הרבה שאוהבים אותו. יש כאלו שיפגעו מזה. אני אישית לא מאמין בו, אבל אני מכבד את אלו שכן.

אני אישית

מתקשרת אותו והוא ביקש למסור לך שהוא לא נעלב ואם אחרים נעלבו זו הבעיה שלהם...

ובכן סיריוס יקר

את פלאי הבריאה אתה יכול לראות בכל דבר ודבר שקיים, וכמוך גם האחר יכול. לבחור להעלב או לשמוח בראיה והבנה של אחרים זו בחירה מסויימת שגם היא כבודה במקומה מונח

סיריוס1

New member
אם הייתי במקומו, הייתי נעלב ותובע...

לדין צדק את מי שהעליב אותי בפומבי, ודורש צדק. ולא מראה חסד שמסכים לכל רק כדי להישאר כרוח אהבה ללא תנאי. הייתי מוותר מעט על האור כדי לקבל צדק. כפי שקיים בטבע והאל העליון עושה. ( יחי ההבדל בין רוחם של אלים אחרים לרוחו של האל עליון). אותו האיש הוכרז כאל אחר. ואכן הוא אל אחר בדומה לאלי הודו השונים. ללכת שבי אחר "אור אהבה" ללא הבחנה בין צדק לאי-צדק הוא נטיית נשמות שהן בוחרות להיות זרועות אותו אל אחר. אני בוחר להישאר מנותק מאותו אל אחר ולהתרכז באל העליון בלבד.

תגיד לי , אתה יודע על מה אתה מדבר?

והמזל הגדול שאתה עם מה שכתבת פה, לא במקומו אפילו לא עובר בגרון דורש צדק, לוותר על האור ... והכל בשם הרוחניות שאלוהים ישמור אותנו

סיריוס1

New member
ככה אלוהים שומר אותנו...

...יוצר בנו רצון לוותר על האור כדי לקבל צדק...

שנאמר צדק צדק תרדוף

ורדיפה יש בה מכשלה גדולה והיא רחוקה מהתפתחות רוחנית כמזרח ממערב. צדק הוא גוש סלע במרומים ונע בחלל בלי רצון משלו הלב אין לו חוש צדק והוא המפתח לגעת באלוהים

ככה לא עושה אלוהים

ככה אתה מפרש את מה שאתה מקבל ובטוח שזה ממנו תבדוק מי זה האלוהים הזה שמעביר לך את הדברים

הכי פשוט דוד

ובלי זיוני שכל מיותרים יש אנרגיה מאחרי המילים שלו מאחרי התקשורים שלו אם אתה מקבל את זה כאלוהים שלך גם אז אני מצטערת... אני לא מתעסקת עם דברים כאלה ולפני שתי שורות כתבת לו את מה שכתב לו אז מה עכשיו? עלית על נדנדה?

תחליפי עקרונות והכל יסתדר לך בול

לאה הלוחמת בדרכים יקרה את מדברת על שני דברים שונים נראה לי יש אלוה ויש אלוהים אלוה צודק בדרכו ויחד הם מצטרפים לאלוהים שצודק בדרכו אחרת אלוה הוא נגזרת של אלוהים ואלוהים גזור על פיו אכן זו נדנדה לנו תחילה נכבוש את מנהטן ואחר כך את ברלין אומר לאונרד כהן עכשיו

לא מבינה מה אתה רוצה או אומר

הוא דבר על אלוהים מאיפה הבאת את אלוה וכל הנגזרות?

לא הבאתי כלום

הכלום פה רק שלא רואים את זה ורואים כל אחד מה רוצה ומתאים לו לראות ממנו נגזרות=השתקפויות ללחוץ על האנימציה מפעילה אותו להנאה ושמחה

netad169

New member
מה שאני לא הבנתי בכל הדיון הזה

הוא מה הקשר בין אלוהים לצודק/לא צודק. גם אני משוכנעת שישות האור המכונה ישוע לא נעלבה. עלבון הוא המצאה אנושית והקשר שלה לאגו ישיר וברור. שבת שלום

ואת זה את מקבלת?

"...אם הייתי במקומו, הייתי נעלב ותובע...ו סיריוס1 ו 20:01 | 27/12/07 לדין צדק את מי שהעליב אותי בפומבי, ודורש צדק. ולא מראה חסד שמסכים לכל רק כדי להישאר כרוח אהבה ללא תנאי. הייתי מוותר מעט על האור כדי לקבל צדק. כפי שקיים בטבע והאל העליון עושה. ( יחי ההבדל בין רוחם של אלים אחרים לרוחו של האל עליון). אותו האיש הוכרז כאל אחר. ואכן הוא אל אחר בדומה לאלי הודו השונים. ללכת שבי אחר "אור אהבה" ללא הבחנה בין צדק לאי-צדק הוא נטיית נשמות שהן בוחרות להיות זרועות אותו אל אחר. אני בוחר להישאר מנותק מאותו אל אחר ולהתרכז באל העליון בלבד." "• ככה אלוהים שומר אותנו...ו סיריוס1 ו 10:07 | 28/12/07 ...יוצר בנו רצון לוותר על האור כדי לקבל צדק..." והכל בשם האלוהים והרוחניות ממש פחד אלוהים שבת שלום

למעלה