עוד אחד שראה את ישו

netad169

New member
ועוד

אין בעיני אל כזה ואל אחר ואל עליון ואל תחתון וכל השאר. הכל אחד.

לכן

בעקבות הדברים שסריוס כותב על האל שלו שעושה צדק וכו' אמרתי לו לבדוק מי זה זה המכנה עצמו בפניו אלוהים

netad169

New member
אל נקם ושילם

אל שמעניש ועושה צדק, אל חיצוני שנוהג בבני האדם כבן אדם. זו התפיסה הדתית מאז ומעולם ומי שמאמין כך, אינו יכול להאמין ולקבל תפיסה אחרת שאומרת: אלוהים = אהבה.

אם את בוחרת לפחוד " ממש פחד אלוהים "

זו בחירה אישית שלך וזה בסדר גמור....נראה לך שהעולם יסתדר אחרת אם תפחדי או לא? ואולי את פועלת על פי הפחדים שלך? לרגע לא הצדקתי אותו מפני שאין זה מתפקידי להצדיק מישהו יש לי את הנכון שלי והוא בבסיס ה"נדנדה" שלי וזה אלוה פרטי שלי, אני מניח שאין לו שותף נוסף (לאלוה שלי)כפי שאין שני אנשים זהים בדיוק האחד לשני.

ממש פחד אלוהים

היה ציני לגמרי ומוזר שפתאום אתה לא מבין יש לך את הבסיס לנדנדה שלך? היה נדמה כאילו אתה ללא בסיס בכלל אבל כרגיל זה מה שאני רואה

אני לא נלחמת בדרכים

אני אומרת את דעתי ואת מה שאני מקבלת וגם לנדנדה יש ציר קבוע אחרת היא תיפול ויש גבול (לי בכל אופן) למה אני מוכנים לעודד...

האם יש למישהו ספק פה

בכך שיש תפיסות שונות לאנשים שונים? במבט על הכדור כשאתה אסטרונאוט המציץ מחלון חללית הכדור נראה עגול למשעי ומצויר כמו ביד אמן אלוהי כבר כשמתקרבים צצים הרים וגבעות בינותם שקעים ותהומות ביניהם הים שהיה כחול עמוק פתאום מעלה גלים וקצף לבן על כרבולתם אז הכל אחד זה נכון וכשמתקרבים זה גם נראה אחרת אז את מי לא לעודד את הגלים? הים? הר? הר או גבע? מי שיצא מקופח יקירות? והרי כולם הם אחד

netad169

New member
אין לי שום בעיה עם

תפיסות עולם שונות. ועדיין מביעה את דעתי באשר למה שאני מאמינה בו.

שזו מטרת הפורום אכן

אבל מפה ולשלוח אדם "לבדוק" את אלוהיו, הדרך עוד רחוקה. ושאלתי הייתה "אם יש ללאה כלים שאפשר לבדקם בהם" ואם יש לה כאלה שתפזר גם לנו כמה. אלוה זה יחיד? אלוהים זה רבים? או שאני לא יודע עברית

netad169

New member
על מה הקפיצה?

אין כל בעייה לשלוח מישהו לבדוק את אלוהיו. כלומר לברר עם עצמו שוב למה התכוון. הכלים של לאה הינם שלה, וכל אחד מאיתנו מפתח לעצמו כלים משל עצמו לבדוק מהו האלוהים עבורו. אלוהים, אלוה, לא משנה. פתאום היתה לי תחושה שיצאת להגנתו של סיריוס ותהיתי שהרי אין זה ממנהגך (בדרך כלל) ונותן אתה לזרימה הטבעית לעשות את שלה. ואני שואלת מדוע חשת צורך להגן כאן ומה ראית במראה? נשיקות ונמשיך אחר כך כי אני שומעת כבר את המיטה צועקת: "נו! בואי כבר!" וזה מידע מתוקשר אלוהי.

נטע

זה קורה לו בזמן האחרון נהיה הגננת של הפורום קרה לו עם אליה וקורה לו איתי וזה בסדר רק מעניין לא?

דוד

כלים לא כלים יש אנרגיה מאחרי המילים ויש גם כאלה שרואים את מה שאחרים מתקשרים מבלי שיעמדו לידם בקש לראות את האלוהים שהוא מדבר עליו ואז דבר איתי על כלים לבדיקה וכשאני אומרת את האלוהים שלו ובקשתי ממנו לבדוק את מי שהוא חושב לאלוהיו זה שיבדוק מי מתחזה בפניו לאלוהים ברור שלא היה לבדוק את ה-אלוהים והיה ברור לי שהבנת למה התכוונתי רק אתה אוהב להתפלסף כי אתה בזרימה

אז טוב שפתרת אותי מהאשמתה כבדת המשקל של נטע

שאמנם יש לו לסיריוס פינה חמה אצלי בלב זה גלוי וברור, אך מפה ועד ליציאה להגנתו מזרח ומערב קרובים יותר. שאני נהנה לזרום איתך גם זה לא סוד אליה זה כבר סיפור אחר...אנחנו כבר מסכימים על הכל...אז מי עוד?

אל תתלהב

לא פטרתי אותך מכלום ומה זה פינה חמה בלב? מה הקשר? לי אין כלום נגד סיריוס הרי אני אפילו לא מכירה אותו יש לי דעות שונות משלו והאנרגיה שמדריכה אותו לא ל"טעמי" פינה חמה יש לו לדעתי בלב כולנו מעצם היותו אדם

netad169

New member
האשמות?

ועוד כבדות משקל??? בכלל לא נסחפת. בניגוד ללאה, לי אין מושג מיהו האלוהים של סיריוס. במקרה הזה לא חשתי באנרגיות אבל מה שקראתי נשמע לי הפוך לגמרי ממה שאני מכירה. ועדיין לא הסברת מה הקפיץ אותך, וקפצת. בכל מקרה, מבחינתי השרשרת הזאת מוצתה. נשיקות.

חחחחחחחחח מדבק כן

נטוש אני מסתלבט. מה זה לא ברור? ובאם ראית את מה שראית, אני מניח שזה קיים שם באופן כלשהו, איך אחרת יכולת לראות את זה. לי זה שקוף ואני לא רואה מה שאמרת. חיבוקי

למעלה