מיכי 10
Member
קודם כל אבי, תודה על המתכון ההונגרי של הכרוב/פסטה! 
הכנתי אותו ביום שישי לפי ההוראות שלך. רק איטריות שמתי פחות (בערך 300 גר' בלבד), כי תוך העברתן אל הכרוב והבצל שבתוך הווק, ראיתי שאין לי צורך בכל הכמות. אולי כי הכרוב התכווץ מאד. עכ"פ, יצא טעים מאד!! (אגב, זה מספיק לי לכמה וכמה ארוחות).
לא היה לי זמן לשקול, אז במקום 50 + 50 גרם של השמנים, שמתי 100cc של שניהם ביחד, למרות ששמן אינו מים, והמשקל הסגולי שלו שונה... כך שכמות השמנים (יש לי רק קנולה ושמן זית) נראתה לי ממש גדולה, אבל השתמשתי בכולה.
יצא טעים מאד, ובעיני גם יפה. בצילומים, האיטריות נראות חיוורות, אבל למעשה הן בצבע צהוב בהיר יפה, בזכות השמן והבצל המטוגן (ומקורמל
). ואכן, מסכימה איתך שכמה שיותר בצל, יותר טעים. אבל שמתי שני בצלים גדולים.
כיוון שרציתי גם משהו חלבוני בארוחות, הוספתי שניצל "דק דק" של מאמאעוף (מפונקת בלטגן, אבל לא מפונקת בלאכול גם אוכל מוכן ומחומם), שעועית ירוקה וסלט חסה/גבעולי סלרי עם הרבה מיץ לימון. ארוחה מעולה ומשביעה.
הכנתי אותו ביום שישי לפי ההוראות שלך. רק איטריות שמתי פחות (בערך 300 גר' בלבד), כי תוך העברתן אל הכרוב והבצל שבתוך הווק, ראיתי שאין לי צורך בכל הכמות. אולי כי הכרוב התכווץ מאד. עכ"פ, יצא טעים מאד!! (אגב, זה מספיק לי לכמה וכמה ארוחות).
לא היה לי זמן לשקול, אז במקום 50 + 50 גרם של השמנים, שמתי 100cc של שניהם ביחד, למרות ששמן אינו מים, והמשקל הסגולי שלו שונה... כך שכמות השמנים (יש לי רק קנולה ושמן זית) נראתה לי ממש גדולה, אבל השתמשתי בכולה.
יצא טעים מאד, ובעיני גם יפה. בצילומים, האיטריות נראות חיוורות, אבל למעשה הן בצבע צהוב בהיר יפה, בזכות השמן והבצל המטוגן (ומקורמל
כיוון שרציתי גם משהו חלבוני בארוחות, הוספתי שניצל "דק דק" של מאמאעוף (מפונקת בלטגן, אבל לא מפונקת בלאכול גם אוכל מוכן ומחומם), שעועית ירוקה וסלט חסה/גבעולי סלרי עם הרבה מיץ לימון. ארוחה מעולה ומשביעה.