עוד דיון-שאלה

mkuzi

New member
שאלה מוזרה....

כמובן שנפילה זה דבר די מפחיד שיכול להסתיים בפציעה קשה אבל כפי שאני רואה אצל האינגלישים רוכבי הקפיצות נפילות זה דבר שבשיגרה... אצלנו לאחר כל נפילה מזעיקים את דנה (המנהלת) והיא הראשונה בדרך כלל שתטפל ותבדוק... אצלי הנפילה קרתה אחרי שניים וצי סיבובים בקנטר...

Shai Felton

New member
אממ...

למה כ-ל נפילה היא צריכה לבדוק? אם זה לא משהו רציני זה לא צריך להיות כל כך דרמטי.... כאילו נופלים, עולים בחזרה וממשיכים, אם זה משהו מעבר לזה אז אני מבינה אבל ככה סתם... זה מוזר

mkuzi

New member
יש למנהלת קצת ניסיון משלה ....

אם היא נמצאת בחוה אז היא בודקת ואם מישהו נפצע אז גם.... סליחה אם הייתי פזיז בכתיבה. כבר היו כמה מקרים של שבירת יד וכדומה זה דבר נדיר (יחסית) אצלנו. פשוט בקפיצות לא לוקחים את זה כל כך קשה ואצלנו כן... לא סתם עולים על הסוס כאילו לא קרה כלום תמיד נותנים לנופל כמה דקות של התאוששות או משהו כזה...

mkuzi

New member
מה??????

לא הבנתי שום דבר ממה שכתבת. לא מהתוכן ולא מהכותרת.

aloniguy

New member
הדבר הכי נורא שקרא לי.....

שנה שעברה היה לי אימון לפני תחרות אז באתי לאפרייט בקאנטר יחסית אקטיבי אז נכנסתי אני התרוממתי לישיבת קפיצות מוקדם מדי הסוס עצר אני עפתי מעל המכשול (שהיה בערך בגובה 95). זהו.....

TauraMan

New member
2 זעזועי מוח../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

וסוס (זאוס....) ניסה לדרוס אותי אחרי שהוא העיף אותי בבאקים...

HORSE GIRL2

New member
אמממממממ...............

שנפלתי (בפעם הראשונה והיחידה בינתיים תודה לאל) מסוס קצת מטורף בזמן שקיררתי אותו עם מושכות ארוכות והוא נבהל והתחיל לרוץ כמו משוגע.

צדק8

New member
שום דבר

כל הנפילות שלי היו סבירות ואפילו כמה כיפייות (ליפול מפונית זה כיף !! זתומרת להחליק
) עד עכשיו לא קרה לי שום דבר רע... אין לי המון ניסיון אף פעם לא בעטו בי או נשכו או דברים כאלו... בעעע..אני דיי מרוצה אבל זה אומר שאין לי ניסיון

אממממ....../images/Emo13.gif

נראה לי שנפלתי ממגי אז נפלתי עם כל הגוף על העמודים (שמסביב למנז') והראש בתוך הבטון..חחח
כואף..במיוחד הבלוטה שהייתה לי בראש שבוע..

לא הרבה...

אין לי מקרים מיוחדים היו לי 3 נפילות (אחת מכל סוס פרוייקט בחיי!) אם אני זוכרת נכון ופעם אחת סוס עשה לי סדק בזרת כי הוא נתן משיכה פתאומית עם הראש והיד שלי הייתה מסובכת במושכות... לא כאב רק לא יכולתי לרכב איזה חודש! :/ וכשנפלתי מבז זה היה ממש מסוכן כי ברוב טיפשותי עליתי בלי לסגור תקסדה וכשבאתי לעשות את זה בוא דפק באקינג ועשיתי שתי סלטות אחורה ונחתתי על הגב ולא יכולתי לזוז לאיזה דקה, והגב שלי כאב ולא יכולתי לרכב ממש נוראי ולפעמים הוא עדיין כואף טיפונת אבל הרופא אישר אין מה לעשות.. ממיסי נפלתי פעם אחת מעל מכשול לא קרה לי כלום עליתי וקפצתי אותו שוב ומאפצ'אק נפלתי מבאקינג יותר נכוטן החלקתי הצידה על הרגליים אז ככה שבכלל אין מה לדבר....

RMXXX

New member
הכי נורא?

סוסה שאילפתי ואימנתי מגיל 0 מתה לי באימון, טורברייד מטורפת, עמדה על שניים(לא כשהייתי עליה) ונפלה לאחור, קיבלה מכה בראש ולאחר יומיים מתה משתף דם במוח...

Shai Felton

New member
אממ....

היו לי כמה נפילות לא נעימות במיוחד.... אבל לא יותר מזה פעם קפצתי עם כפיר ובירידה מהקפיצה הוא מעד כזה ונפל וגם אני, זה היה כזה מפחיד, הוא כמעט נפל עליי. ופעם אחת נפלתי מגבע אחרי מכשול ולא יכולתי לזוז, זה גם היה מפחיד, חשבתי ששברתי את היד.

gal616

New member
זה לא הי כזה נורא-אבל זה היה מלחיץ

יצאתי לרכב עם איזה סוס בשטח.. קיצר הוא היה ממש ממש לחוץ-אבל חשבתי שזה יעבור לו-כי מזמן הוא לא יצא החוצה.... קיצר ממש בהתחלה יצאתי איתו ופתאום הוא נבהל ממשהו-הוא סוס לחוץ.. ותקע לי כזאת ריצה ולא הצלחתי לעצור אותו- ופתאום הארכובה (הייתי על אוכף ווסטרן) נפלה לי והייתה בלי ארוכבה ווממש נלחצתי-אז הרגתעי את עצמי עשיתי מגעל וקפצתי ממנו..... תמונה של הסוס מצורפת-

למעלה