עוד דיון-שאלה

puremelody

New member
ניחוש פרוע...

חזר בגאלופ לחווה... הדבר שהכי הפחיד אותי היה שיצאתי אחרי שיעור שני שלי לשטח (לא ידעתי אפילו מה זה טרוט) והסוס פתח לי בגאלופ...איזה 5 דקות רצוף וזה נראה לי כמו נצח...היה די מפחיד...אבל לא נפלתי למזלי:)

gal616

New member
...

הוא עצר-והחזקתי את המושכות ביד-הוא עמד במקום-וכן נחתתי על הרגלים-זאת אומרת הוצאתי תרגל מהארכובה ועברתי תרגל לצד השני ונחתי...

אמממממ.....

נפילות זה לא דבר נורא בכלל זה באמת שיגרתי... אפילו היום נפתי מאותה סיבה שנפלתי בתחרות.... כשאני נופל יש 2 דברים בעיתים........ 1... בדרך כלל הסוס בורח וזה מסוכן... בקיצור הפחד שיקרה לסוס משו... והדבר ה2...... זה החול !!!!!!

סטיובן

New member
אהההה אמממ

נפלתי מהסוס של דרור שקראו לו בנג'ייייייייייייייייייייי בתחרות ופרקתי כתף+קבלתי מכה יבשה וזה הדבר הכי סיוטטטטטטטט בעולם לא מאחל לאף אחד

../images/Emo4.gif שאלה מוזרה.

ובכן, אני לא בטוחה... כיון שלא קראו לי דברים "נוראיים" אם סוסים. דברים "לא נעימים" בהחלט היו. כשנפלתי ממרפי= כל הידיים שלי התמלאו באבנים והיו צריכים להוציא לי אותם עם פינצטה, היינו בגאלופ ואני כמו מפגרת ניסיתי להתחמק מענפים אז במקום להתקופף, ברחתי הצידה ונפלתי. התגלגלתי קצת ו-אוווה. עליתי והמשכנו. ניקי דרכה עלי והורידה לי חלק משמעותי מהעור באצבעות הרגליים. ניקי נשכה אותי ועשו לי תפרים באגן.... הרגל שלי נתפסה בגדר ונפלתי מארמון על הגדר ונהיה לי סדק באגן. עד היום אני לא בטוחה עם זה החלים...חחחח.

למעלה