מעניין שכל ה"חמורים" הקופצים צודקים ואתה זה שטועה.אל תהיה חמור קופץ בראש כמו השני,תקרא את הכתבה.
מעניין שכל ה"חמורים" הקופצים צודקים ואתה זה שטועה.אל תהיה חמור קופץ בראש כמו השני,תקרא את הכתבה.
לא קראת את הכתבה בקיצור.מעניין שכל ה"חמורים" הקופצים צודקים ואתה זה שטועה.
אין לי מה לקרוא כתבה מהסוג הזה. לא מאמין בגלגול נשמות וגם לא בהישארות הנשמה.לא קראת את הכתבה בקיצור.
יש לי התכווצות.[URL unfurl="true"]https://horoscope.walla.co.il/item/3717446[/URL]
תתעוררו יש אלוהים.
היא נתנה פרטים מהאירוע.יש לי התכווצות.
יש לי גם חלקת נדל"ן למכירה על הירח. מוכן למכור לך 100,000$ דולר במחיר מבצע. בעתיד זה יעלה הרבה יותר.
הוכחות הן עניין מדיד.
מאוד קל למצוא הסבר אלטרנטיבי שיסביר את הפחד של הילדה למשל שראתה תכנית או דקומנטרי העוסק ב9\11.
מה אתה אומרהיא נתנה פרטים מהאירוע.
היא לא נתנה שום דבר שלא יכלה לראות או לשמוע.היא נתנה פרטים מהאירוע.
"היא ציינה שעבדה במשרד בעיר הגדולה... היא תיארה את שיערה כאדום וגלי, היא אפילו זכרה שלעתים קרובות הייתה אוספת אותו. מתיאור הלבוש שלה זה הרגיש בסטייל של שנות ה-50"היא לא נתנה שום דבר שלא יכלה לראות או לשמוע.
יוצרי התכניות הצליחו לאתר מידע נוסף על הנשים שנהרגו באסון ונראה שמה שמספרת קלייר תואם למידע על אחת מהקורבנות - אישה בשם אנה גרלך, שהייתה אירית ושיערה היה אדום. לאנה היו שני ילדים ולאמה קראו רוז. היא מתה מיד בהתרסקותהיא לא נתנה שום דבר שלא יכלה לראות או לשמוע.
לך לישון, אלוהים זה פיקציה.[URL unfurl="true"]https://horoscope.walla.co.il/item/3717446[/URL]
תתעוררו יש אלוהים.
נו די בחייאת תן להם את השטח שלהם לחיות בו.האמונה בגלגול נשמות היא ביהדות,דרוזים ועוד.
גלגול נשמות רע הוא הנשמה של עמלק שמתגלגלת בכל דור ודור.
מהמן הרשע ועד עראפת והאחים סינוואר.
נשמות של עמלק הרשע מצליחות ומשגשגות אצל הפלסטינים.##
רוב הפלסטינים הם בני עמלק וערב רב.ימח שמם כולם.
האמונה בגלגול נשמות היא ביהדות,דרוזים ועוד.
כל הישראלים היהודים הדתיים הימנים הקיצונים יוולדו מחדש כפלסטינאיםהאמונה בגלגול נשמות היא ביהדות,דרוזים ועוד.
אף אחד לא נולד כפלשתיני. אפשר להיות יהודי, מוסלמי, נוצרי, ערבי..כל הישראלים היהודים הדתיים הימנים הקיצונים יוולדו מחדש כפלסטינאים
זה העונש של אלוהים על טמטומם ורשעותם
זה כמו שתשאל מדענים איפה היקום שלנו נמצא.מה זה "אלוהים"?
הבורא?
מה בא קודם הבורא או החלל-זמן?
איך הבורא יצר יש מאין?
למה? מה הקשר?זה כמו שתשאל מדענים איפה היקום שלנו נמצא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.