עוד הונגריה מיצטרפת אליכם

• פותח הנושא jud19
  • פורסם בתאריך

אלהלה

New member
חתיכת כרמן יש לך../images/Emo13.gif

ואני חשבתי שאני מגדלת פילים
לא להעלב - ממש ענקית הכרמן שלך. והנה הרבעיה שלי בחסות טומי שסידר להם בוק

ju100

New member
מרגישה כמו אמא בלי תמונות...../images/Emo4.gif

אני מרגישה כמו אמא בלי התמונות של הילדים בארנק...אין לי כרגע במה להשוויץ בביתיים שלי(חתולים כמובן)..יש לי אחד מהם קוראים לו ג'וג'ו.. יש לו אופי של ג'וג'ו..מי שמכיר את איזור חיפה הג'וג'ו שלי יליד טירה.. אבל הועלה לכיוון הרכס..ונעשה ג'וג'ו מסוגנן...אוהב קונצרטים..אופרות.. מבין הונגרית..מעדיף פרקלט צירקה על סתם אוכל יבש.. אסרוק עבורך ועבור כל חובבי הקיציס תמונות של הנסיך...

ju100

New member
101..../images/Emo51.gif

ואני חשבתי שבאיזור חיפה אין דוברי הונגרית זולתי...

B T1

New member
ju100 את 10. קנית אותי (ולא רק אותי

עם וידוי החיות.

ju100

New member
|חתול../images/Emo13.gif...אהבתי...

אהבתי את ההתיחסות שלך...

B T1

New member
כיצד יש שלושה חצאים בשלם?

עד לפני זמן מה הייתי משוכנע שבתי מאכילה את מחצית חתולי העיר ואני את המחצית השניה, פתאום מתברר שיש מחצית נוספת או שיש חתולים שאוכלים פעמיים.

ju100

New member
השלם זה מושג בידיוני...../images/Emo108.gif

מחזה אמיתי לראות את ההיא ה"מיתחרה " שלי..יורדת לכיוון הואדי עם קערה ענקית ואחריה שובל של חתולים...ומכל הפינות וכניסות הבתים..מתחת לעצים והשד יודע מהיכן עוד הם זורמים אחריה..תהלוכה ענקית צבעונית..זנבות אל על..והיא עוצרת..מיתבוננת סביב..ואט אט מתחילה לפזר אוכל... אני מוקסמת כל פעם מחדש..אפילו הבייתים שלי יוצאים לשם..מיסתובבים מביטים בי כאומרים: אולי יש שם גולש..אולי פפריקש צ'ירקה..מאיפה לנו לדעת?..חייבים לבדוק!!! אגב חתולים תמיד מוכנים לאכול .זה מהסטיסטיקה הקטנה הפרטית שלי! ועכשיו אני נפרדת..חייבת ללכת לישון..יום עבודה מחר ואם לא אלך לעבודה לא תהיה משכורת..ואם לא תהיה משכורת לא יהיה ממה לקנות אוכל לג'ונגל הקטן שלי...

דרדרית

New member
ברוכה הבאה לךju100../images/Emo140.gif

הנה עוד משהו ל"אוסף". צריכים ללחוץ על התמונה....

ju100

New member
בוקר יפה לך דרדרית!!../images/Emo140.gif

תודה לך על התוספת...אגב הכנסת אותי לדילמה.. סימן המזל שלי יושב על גבול הדלי והדגים (גבולית)עד היום טענתי שאני דלי ..דלי בלי פשרות!! אחרי שקראתי את תאורך על הדגים והגדרת אותו יפה כל כך אני מתחילה להתלבט...מצא חן בעיני.

ברק 188

New member
עד עכשיו היתי מאושר שאני בן אדם...

מתחיל להרהר שאולי עדיף להיות חתול הונגרי בחיפה
.

ju100

New member
../images/Emo13.gifבוקר.....

גם לחתולים יש חיים יפים יותר בחיפה....וגם הנשים היפות ביותר בחיפה..כך אומרים במלוא הצניעות...חושבת שאתה עובר מהרהור למחשבה...ומחשבה זאת כבר עליית מדרגה רצינית...

B T1

New member
לא אצל ברקנו... הוא תמיד חשב.

הוצע לו להיות חשב, במקום חשוב, אבל הוא העדיף להיות המודל אצל רודן בפסל של האדם החושב. אגב, בחיפה יש עוד מקומות פנויים לחתולים. החוזה כולל גם דיור וכלכלה.

ברק 188

New member
b t1 גדול, עם פגיעה 100% במטרה

מכיר את משחק "הצללות" פגיעה וחיסלתה X.

B T1

New member
ברק--מכיר אבל לא אוהב.

כאחד ששרת בצוללות יש לי טראומה מכל טורפדו ומכל אחד שמנסה להשמיד צוללות. אני בטוח שאם נעשה את זה בשריון, אתה תפסיק להנות מהמשחק.

למעלה