עוד התקף נגייינייי!!!!!

מ.ש.ט

New member
עוד התקף נגייינייי!!!!! ../images/Emo185.gif

בהודעות הבאות יהיו הפרקים שלא שמתי... ובהודעה הזאת יש כמה שאלות... כמו ששאלו רבים וטובים לפני (ויני או שזאת הייתה מאב... לא אני בטוחה שזאת הייתה ויני... טוב וואטאבר...): מה לעזאזל סייפר אוכל????? הרי אם הוא ישתה דם, הוא יהפוך לערפד אמיתי ואני לא חושבת שהוא יכול לאכול אוכל של בני אדם... אם היו יכולים להיות לכם כוחות כמו של אלה מלילימשו אילו כוחות הייתם רוצים שיהיו לכם? בעעעעעעע!!!!! (אבוי אמרתי בעעעעע!)

Silver Fox

New member
מה שסייפר אוכל

נייטיבל אמרה שאם הפולייט ימצוץ דם הוא יהפוך לערפד אמיתי, אז אולי סייפר שותה שקיות דם. כלומר - כמו שוקו, אבל דם. הוא לא מתנפל על בני אדם ונושך להם את הצוואר. הוא לא מוצץ להם את הדם בכוח.

Nagini Potter

New member
../images/Emo2.gif

אני בשוק אני בהלם אני ה-מו-מה!! זה בדיוק מה שאני התכוונתי! בדיוק במילים האלה! עם השקיות והשוקו והכל!
לי זה לא יקרה Nagini Potter

Silver Fox

New member
הכוח שהייתי רוצה...

להיות כמו מאב
קוסמת ויכולה להשתנות לבת ים...

*מסכימה*

רק חבל שצריך להיתרכז ולזכור מי אתה כשאתה הופך לבן-ים או משהו כזה ואי-אפשר לשכוח מהכל ולהינות מהקטע... אה, וגם הכוח של ויני נישמע ממש טוב. לעוף והכל... זה יכול להיות ממש כיפי. לעומת זאת, נגיני-לא נראה לי שהייתי רוצה להירדף על-ידי השטן כל החיים שלי ולתהות אם יש סיכוי שאגיע אי-פעם לגיל 16... אז ממש לא הייתי רוצה להיות זהבון, גם אם הוא אחד מהעשירון העליון (ואולי דווקא בגלל זה). אבל אני חייבת להודות שנגיני מתמודדת עם כל זה ממש טוב... אם לחשוב על כוח שאין אותו לאחת מבנות החבורה, הייתי רוצה לדעת לרפא אנשים. גם לשלוט על מזג האוויר כמו המורה שלהם (שכחתי את שמה) נשמע מצויין! זה כזה גדול-אם בא לך גשם, אז אתה יכול להביא אותו. ואם חום לוהט כדי ללכת לבריכה-גם אין בעיה. ובקשר לפולייטים-אני לא חושבת שיש להם בעיה לאכול אוכל רגיל, ואם כן-אולי תורמים להם דם או משהו
(נא לא להגיב להערה האחרונה ברצינות. סתם לא היה לי רעיון...)

Nagini Potter

New member
בקשר לפולייטים....../images/Emo182.gif

דוקא כן יש להם בעיה עם אוכל אמיתי... מהבחינה הזאת הם כמו ערפדים - נראה לך שכל הערפדים היו טורחים לרדוף אחרי אדם, להלחם איתו, ואז לעבוד קשה להוציא ממנו את כל הדם במקום פשוט ללכת לסופר ולקנות לחם, אם הם היו יכולים? דוקא כן אנשים תורמים דם! לא כולם יודעים שהם תורמים דם לפולייטים דוקא, אבל הם יודעים שהם תורמים בשביל מישהו שימות בלי הדם הזה - והפולייטים באמת ימותו אם הם לא יאכלו... לי זה לא יקרה Nagini Potter

Silver Fox

New member
אה... אבל הכוח של מאב

זה כמו אנימורף, נכון
צריך להתרכז בהשתנות ולא להישאר יותר מדי זמן בגוף של בת ים... אבל אצלה אין רכישות דנ"א.

Nagini Potter

New member
כן, אני מניחה שזה די דומה..../images/Emo182.gif

ברור שהיא צריכה להתרכז בהשתנות, בכל קסם שעושים צריך להתרכז... והיא יכולה להשאר כמה זמן שהיא רוצה בגוף של בת ים - אסור לה רק לשכוח שהיא בת אדם באמת..... לי זה לא יקרה Nagini Potter

Silver Fox

New member
אז למה כתוב

ש"אם אני שוכחת אחרי עשר דקות שאני לא בת ים, אני נשארת ככה לתמיד"?

Nagini Potter

New member
אה, זה סוג אחר של הגבלת זמן..../images/Emo182.gif

ובעצם הזמן הוא לא ממש הדבר שמוגבל פה.... היא יכולה להשאר חמישים שנה בתור בת ים ואז להשתנות חזרה - בתנאי שבחמישים השנים האלה היא לא שכחה שהיא בעצם בת אדם... לי זה לא יקרה Nagini Potter

מ.ש.ט

New member
אני הייתי רוצה כוח כמו של ויני!

ואני חושבת שהיה כתוב (או שאני סתם הסקתי את זה) שסייפר אוכל אוכל מיוחד... בקרוב יעלה לרשת אתר עם ביצפר כמו לילימשו... אני המנהלת... ואני צריכה מורים... ואם מישהו רוצה להצטרף שיכתוב לי!!! וצריך גם תלמידים... הביצפר זה פנימייה לכל דבר... בביצפר יש שיעורים אישיים וכו´... בעעעעע!!!! (אבוי אמרתי בעעעע!!!)

מ.ש.ט

New member
אני בביצפר וחוזרת עוד שעתיים ../images/Emo185.gif

וכמובן שבאתר יהיו תודות ליעל... ואם היא רוצה אני יכולה להכניס אותה לצוות האתר כי היא מומחית נגיני...

Nagini Potter

New member
אני אשמח להיות בצוות האתר..../images/Emo182.gif

אבל לא נראה לי שאני יכולה להיות מנהלת ממש חשובה, כי לא תמיד יוצא לי להתחבר, ואם אני מתחברת זה בדרך כלל לזמן קצר.... לי זה לא יקרה Nagini Potter

assaf com

New member
אתר? עושים אתר ולא קראו לי? ../images/Emo98.gif

אגב הסיפור אז הוא היה מאאזה נחמד !! יש עוד פרקים??

Nagini Potter

New member
אמ... יש שמונה פרקים ../images/Emo182.gif

לא?
אני כבר לא זוכרת..... לי זה לא יקרה Nagini Potter

למעלה