עוד התקף נגייינייי!!!!!

מ.ש.ט

New member
ה|מסור|ת מכה שנית

פרק 8 ויעל... את יכולה להיות בצוות האתר... מורה למה את רוצה להיות? ואיזה כוח? את צריכה לקחת שם שרומז על הכוח שלך... אני סמלט מרקורי שזה כספית מותכת... מישהו פה ראה פעם עולמה הסודי של אלכס? ראיתם איך היא הופכת למים והופכת בחזרה לאדם? אז זה משהו כזה רק עם כספית ואני יכולה להפוך לכל דבר שאני רוצה... לאח שלי קוראים גרייט וורלוק (הצנוע) והוא מכשף... יש שיעורים כמו בנגיני חוץ ממתמטיקה וספורט... תתחברי לאס"ק ואני אעדכן אותך בכל מה שקשור לאתר...

Axvenom

New member
ניצול שירשור!!!

היה אתר.... אתם מבינים המחשב שלי נדבר בוירס תולעת שעובר דרך שילוב של התוכנות Kazaa ו-DivX זה תוכנה שנורטון אנטי-וירוס לא ממש אפקטיבית נגדו הוא הרס לי את כול המחשב וגם את חיבורי הUSB ובגלל זה האינטרנט כבלים לא עבד לי
אתם מבינים אני צריך לעבוד על האתר שוב.... וזה יקח הרבה יותר זמן ממקודם כי אין לי (בנתיים לפחות) אינטרנט מהיר...

יאקומו

New member
יש עוד פרק???

ודרך אגב- אני ממש התלהבתי מהסיפור! למרות שבהתחלה הוא נורא נתבלגן לי...

מ.ש.ט

New member
יש פרק 9 בתהליכי כתיבה...

אם *מישהי* הייתה טורחת לשבת קצת ליד המחשב ולהפעיל את התאים האפורים העלובים שבראש שלה אז היה גם פרק 9!!!!

יאקומו

New member
אוי בבקשה בבקשה!

שה*מישהי* הזו (אני יודעת על מי מדברים... אני חושבת...) תכתוב את הפרק הבא!

Nagini Potter

New member
מצטערת... ../images/Emo7.gif ../images/Emo182.gif

תאמינו לי שהייתי מעדיפה לשבת ולכתוב להנאתי.... אבל אני כל היום, ואני מתכוונת כל היום יושבת על שיעורי בית!! עוד מעט חופש חנוכה, אם ירצה השם אני אכתוב פרק.. או שנים. או שלושה. (אל תסמכו על זה). נו, כמה שייצא, ככה טוב. לי זה לא יקרה Nagini Potter

למעלה