עוד חדשות ועדכונים!

Majestic12

New member
מדור עבמי"ם חדש, נחנך ב- NRG ../images/Emo153.gif

אנו שמחים לבשר לכם, כי מדור חדש העוסק בחקר העבמי"ם, נחנך היום באתר NRG.
אנו מקוים, שזו "תחילתה של ידידות מופלאה..." בינינו לבין אתר NRG של מעריב.

חפY

New member
לתשומת לבכם!

את ההודעה המקורית כתבתי בתוך שרשור "חדשות ועדכונים" אך זה לא הקפיץ.
שימו לב לעמוד הראשי של אתר www.ufosnw.com בו מתפרסמת תמונת עב"ם, לכאורה, שצולמה ע"י חייל ישראלי. לשיפוטכם!

Majestic12

New member
הסדרה TAKEN - מעכשיו בכבלים !!!

הסדרה המדהימה "TAKEN", תשודר בכל שבוע, החל מיום ראשון הקרוב (1/1/2006) בשעה 22:00, בערוץ 16 בכבלים (HOT סרטים)... זוהי אחת הסדרות הטובות ביותר שהופקו בכל הזמנים ע"י סטיבן ספילברג. מומלצת לצפייה ולהקלטה.

Majestic12

New member
היום בערוץ ההיסטוריה ב- 18:40

היום ישודר בערוץ ההיסטוריה, בשעה 18:40, בשידור חוזר מאתמול (ולמי שעוד לא צפה), הפרק: "העב"ם שנחת בקקסבורג" - זאת במלאת 40 שנים לציון האירוע.

Gilliana

New member
עפ"י התמונה, תנאי מזג האוויר...

... ותאורו של הצלם - מדובר בתופעת טבע נדירה למדי, אך עדיין קיימת של התפרקויות חשמליות בצורת עיגול, או אליפסה. התופעה מתרחשת כאשר האוויר רווי מתח חשמלי נמוך ויכולה גם להסביר את שיתוק הרדיו והפרעות אלקטרומגנטיות אחרות שנחוו באותו אירוע. יחד עם זאת, קשה להסיק מהצילום משהו קונקרטי.

Jay Cutler

New member
מה???????????!?!!?!?!!?!?!!?!?!1!??

מה מי מו איך מתי למה איך מה מימומהו?!?!!?!?!?1.?!1

Alien

New member
תודה , סוף סוף יהיה משהו מעניין...

לצפות בטלוויזיה
כי הפסדתי את השידור הקודם ...

Majestic12

New member
לגבי אנלוגי = ערוץ 4

ערוץ "HOT סרטים" משדר גם באנלוגי - בערוץ 4.

Alien

New member
תודה רבה!

שמעתי שזאת סדרה מדהימה בת 10 פרקים , הסדרה זכתה גם בפרס ה"אמי" כמיני סדרה הטובה ביותר בספטמבר 2003 .

Majestic12

New member
הסדרה TAKEN

זוהי סידרה בת 10 פרקים, שהופקה ע"י סטיוון ספילברג, וכל פרק בויים ע"י במאי אחר. הסדרה מתארת את השתלשלות עידן העבמי"ם המודרני, תוך שילוב המידע המקורי והאמיתי בסיפור דמיוני. כל פרקי הסדרה מקושרים זה לזה בהמשכים - זה למעשה סרט אחד בן 10 שעות בערך. הסדרה די מורכבת ומלאת אינפורמציה, ולכן מומלץ להקליט ולצפות שוב בכל פרק - אחרת, קל ללכל לאיבוד
לדעתי - הסדרה הטובה ביותר שהופקה בכל הזמנים בטלוויזיה (מתחרה בקלות ב"תיקים באפילה"). בקיצור - להקליט ולשמור לנצח !!!

עד כדי כך? הסדרה הכי טובה

שהופקה בכל הזמנים? מתחרה בקלות בתיקים באפילה? אילו המחמאות הכי גדולות שאפשר לתת לסדרה,שתדע...
אבל מה שלא מובן זה איך ערוץ סרטים בא ומשדר סדרה, קצת משונה אבל למי לאכפת

Majestic12

New member
זו לפחות דעתי ../images/Emo8.gif

מה זה משנה הערוץ - מצדי שיוקרן גם בערוץ הקניות - היקר שהסדרה הזו הובאה כבר לארץ !!!

ביזיון ../images/Emo10.gif

ראיתי חלק מהפרק אבל שמו את הכתוביות של ג'יפרס קריפס הסרט שבה אחריו, זה היה די מצחיק, בהתחלה לא הבנתי איך הכתוביות קשורות, הייתי מאוד מבולבל, אבל אז ירד לי האסימון שזה בכלל הכתוביות של הסרט ג'.ק, המפקד היה עם קבוצת חיילים בתוך ההאנגר עם המטוס והוא מתחיל לדבר על התחתונים שלו והוא אמר שיש לו 12 תחתונים ורודים והיה קלוז אפ על החיילים והם נראו המומים כאלה, איכשהו זה הסתדר
. בקיצור לא היה בא לי לראות, גאד דאמייט, ולבסוף הורידו כתוביות בכלל. אולי פעם הבאה....

נצל"ש

אתמול ראיתי מש'ו בשמיים, זה היה בצורה של צלחת מעופפת, וזה לא זז, זה עמד במקום.. מזה יכול להיות?! Oo..

Majestic12

New member
התצלום....

1. לצערי התצלום מעולם לא הגיע לידנו, ומשום מה הגיע דוקא לאתר עבמי"ם בחו"ל...חבל. מסיבה זו, קשה לי לחקור את העניין לעומקו. איני יודע בדיוק את כל הפרטים. מה שפורסם באתר, רק מרמז על מה שצולם. 2. כמו שאומרת Gillian, גם לי הדבר נראה כמו תופעה טבעית, הקשורה למזג האויר. יתכן וזה ברק, או החזר אור של ברק, אשר נעשה בעדשת המצלמה עצמה. אין זה מן הנמנע, כי הסערה עצמה גרמה לבעיות אלקטרומגנטיות באזור. 3. התצלום נעשה בגבול הלבנון - מקום פעיל צבאית. אין זה מן הנמנע, שמדובר גם בזיקוק או נור, והתופעות של בעיות אלקטרומגנטיות לא היו קשורות לצילום ישירות.

למעלה