עוד חדשות ועדכונים!

Majestic12

New member
ובהמשך...

אני מרגיש שאני חייב לצטט את ניל ארמסטרונג, ברגע דריכתו על אדמת הירח (או על אדמת AREA-51 ): "זהו צעד קטן לאדם - צעד ענקי לאנושות..." אני מקווה שזו תחילתה של פריצת דרך, צנועה אמנם, אך בכל זאת - פריצת דרך קטנה, שתבשר את תחילתה של תקופה יותר מאוזנת ורצינית, של התקשורת האלקטרונית והכתובה לנושא זה. הכתבה הראשונה הייתה מעין "מבוא לחקר העבמי"ם המודרני" וחזרה על מה שכבר כולכם יודעים - אבל פתחה פתח חדש, לכל אותם אנשים שאינם מודעים לעניין... אנו מקווים שכל זה יהיה רק לטובה... גילי חנן

Gilliana

New member
אמן ואמן ../images/Emo13.gif

אני רק רוצה להוסיף כי במסגרת המדור נענה על שאלות הקוראים ונשמח לקבל את תגובותיכם.

Ker

New member
ברכות ובהצלחה ../images/Emo45.gif

עכשיו צריך גם באתר הפופלארי המתחרה YNET מדור כזה .

חפY

New member
כל הכבוד !!!!! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל הכבוד לכם! איחולי הצלחה וברכות מקרב לב על המדור החדש.

אתה חנן סבט? שכותב שם?

אני מציע שבכל עדכון שלך במדור תגיד לנו בפורום פה. בהצלחה לך!

gozlan8

New member
אולי יותר סביר

לפתוח ת'אתר ולהתעניין, מפני שעידכון כתבות/צילומים/קיטעי וידאו/אירועים חדשים מתבצע על ידי חנן כמעט מידי יום.

Majestic12

New member
לגבי המדור...

1. זה אני - בכבודי ובעצמי...
2. המדור יהיה (ככל הנראה) שבועי - כלומר, בכל שבוע (אני מקוה שבכל יום חמישי) - כתבה חדשה...

נצל"ש

נמ, אתמול בערך ב 02:30 היה בום מזה חזק, אני ישנתי.. ואז היה תבום הזה..בום מזה חזק שהקפיץ אותי מהמיטה, וגם אבא שלי שמע והתעורר. למזה קשור?!

Gilliana

New member
כן, את נמצאת בהחלט באיזור יותר רגיש

הבומים נובעים קרוב לודאי מאימונים של כלי טיס באיזור. הבחירה בשעות המוזרות הללו נועדה על מנת להמנע מ-"עיניים לא רצויות", הבעיה היא שמשום מה חיה"א לא חושב על האזניים...
וכן - יש פאשלות בחלק הזה, מה לעשות.

Gilliana

New member
אכן, בדיוק כפי שאומר חנן...

מאמר פילוסופי שאין בו כל אחיזה מדעית.

למעלה