כן שמתי לב... אבל זה סטיילינג יפה כזה
M Miss Independent New member 7/10/05 #39 עוד חדשיםםםםםםםם../images/Emo24.gif תהנו,תשתלבו,ואל תשכחו לסגוד לי ולאסי בסוף היום סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם
עוד חדשיםםםםםםםם../images/Emo24.gif תהנו,תשתלבו,ואל תשכחו לסגוד לי ולאסי בסוף היום סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם
L L U Z I A New member 7/10/05 #44 טוב אז אם כבר... ../images/Emo15.gif ברישמיות אני חדשה (למרות שכבר התחלתי לכתוב בפורום, אבל סתם נדחפתי ) אני דנה
טוב אז אם כבר... ../images/Emo15.gif ברישמיות אני חדשה (למרות שכבר התחלתי לכתוב בפורום, אבל סתם נדחפתי ) אני דנה
M Miss Independent New member 7/10/05 #46 זה נראה לך כמו סוף היום?../images/Emo11.gif אני מבקשת תמיר, תשמור על סדר היום! כל יום, אחד אחד, בתורו. תודה .
זה נראה לך כמו סוף היום?../images/Emo11.gif אני מבקשת תמיר, תשמור על סדר היום! כל יום, אחד אחד, בתורו. תודה .
E EliranMaor New member 7/10/05 #48 |לארוצהלסגוד|../images/Emo19.gif מה תעשו לי ופאק יש המון חדשים...ברוכהבאה לכולם
E EliranMaor New member 7/10/05 #52 XDDD../images/Emo19.gif הזכרת לי קטע אחד משיעור תנ"ך שחבר שלי אמר שנשים גרות בתוך קן ציפורים ואז המורה התחילה לצרוח עליו...XDDDDD
XDDD../images/Emo19.gif הזכרת לי קטע אחד משיעור תנ"ך שחבר שלי אמר שנשים גרות בתוך קן ציפורים ואז המורה התחילה לצרוח עליו...XDDDDD
ק קרייזי לאב New member 8/10/05 #54 אני גם חדשה.... אתמול הצטרפתי...=] ואני מעריצה של קלי מלפני הרבה זמן אני בת 12 ומשו................................ וכל השירים שלה יפים...... שבמקרה הם באוזן שלי...
אני גם חדשה.... אתמול הצטרפתי...=] ואני מעריצה של קלי מלפני הרבה זמן אני בת 12 ומשו................................ וכל השירים שלה יפים...... שבמקרה הם באוזן שלי...
T tamir107 New member 9/10/05 #55 ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif השתלבות מהירה, תהני ואני תמיר