עוד חמישה ימים שרון 1 מתחתנת

oc101

New member
עוד חמישה ימים שרון 1 מתחתנת

יואו איזה התרגשות , רק חבל שהיא עוברת את זה לבד ולא איתנו...
אולי נתארגן כמה בנות ונשלח לה פרחים לאולם ? אין לי את הטלפון שלה בארץ אבל אני זוכרת שהיא מתחתנת במוזאון בת"א אז מה אומרות הותיקות שמכירות אותה טוב ? הצעירה

nikit1

New member
אני אשמח להצטרף ל-../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

אמנם אני לא מותיקות הפורום אבל יצא לי לדבר עם שרון כמה פעמים בצ´אט שלנו וכמובן גם כאן בפורום וממש חבל לי שהיא עזבה (אגב, עד היום לא הבנתי מה גרם לכך...). אז אם תרצי לארגן משהו- אני איתך.

eliram

New member
אם היא מתחתנת במוזיאון אז...

אולי תמסרו לה משהו קטן להקפיד עליו, הייתי לא מזמן בחתונה שם, והדבר שהכי הפריע היה שלא היתה בכלל שתיה קלה על השולחנות. רק קנקן מים אחד. המון כוסות... שום שתיה! אמנם המלצר הגיע (בזמן שחצי מהשולחן היה בתור למזנון) ולקח הזמנות שתיה, ואחר כך כשהביא את הכוסות (מיץ תפוזים בשבילי, תודה), הוא שאל את השאר מה הם ירצו לשתות, אבל רק לקראת סוף החתונה הצלחנו לקבל קנקן. הרבה אחרי האוכל. עכשיו, אני שמעתי שהיו שולחנות שכן היתה להם שתיה, מה שהופך את העסק להרבה יותר גרוע. אני ממש לא רוצה לצער את הזוג לפני החתונה, אלא רק שידגישו את העניין בפני המקום שלא יהיו אי נעימויות. חוץ מזה, החתונה היתה מקסימה!

מה עם בנים לא מוזמנים???../images/Emo10.gif

אני לא רוצה להדחף אבל גם אני מוכן לשים כמה שקלים למטרה טובה שכזו מי יודע אולי זה יתן לה חשק להישאר (למרות שבמחשבה שנייה אולי לא כדאי להישאר פה.....)
אבל ..... ביי אייל...

לא קיבלתי רושם שאעתה סובל במיוחד

פה....... אולי העסקים זה לא בדיוק מה שציפית לו.. אבל החברותא אחלה לא?

אתי יקרה למה?????

למה את לא מוכנה להבין, ולקבל שאני לא פה בשביל העסקים, (אולי אחרים כן) אבל אני באמת שוב חושב שאני יכול לתרום הרבה ואני ממש מתחיל להישמע כמו תקליט שבור כי אמרתי את זה אין ספור פעמים. אם אקבל עבודה מהפורום אחלה אבל אם אצליח לעזור לזוגות הפורום להשיג את המטרה ולו במעט אז זה יהיה פשוט יותר אחלה ומדהים, אז אתי אולי......???? ביי אייל...

אתי יקרתי הבנת הנקרא פשוטה היא

בדברי התיחסתי לרצון להישאר בארץ המורכבת הזו והיתרון של הפורום שאפשר להשתתף בו גם מחו"ל
מקווה שהובהר לכולם עכשיו ביי אייל...

איתך הסליחה דארלינג לא הבנתי נכון

אתה מוזמן להוסיף לרשימת המגרעות שלי 0 בהבנת הנקרא
בהנחה שמתעסקים כל הזמן בזה ששרון לא חוזרת לפורום לא העלית בדעתי שאתה מתכוון לארץ הנהדרת שלנו.

oc101

New member
ואני לא קיבלתי את הרושם

שאת מצטרפת לברכה שלנו לשרון 1 אתן הייתן בקשר טוב עד שהיא נעלמה , לא ? הצעירה

בהחלט קשר טוב.

באופן אישי מחוות הפרחים נפלאה בעיני.אך, כמנהלת פורום אין מקום להפלייה בין כלה אחת לאחרת. בעניין הברכה, שיהיה לה מזל טוב וחיים טובים ומאושרים.

oc101

New member
אסיים ואומר

שליחת פרחים לשרון 1 אינה אפלייה , יש בנות שהולכות לבקר אחת את השנייה , את הולכת לבקר ומפלה אחרות שאולי רצו לזכות בביקור המנהלת ?! ועם את שוב חובשת את כובע המנהלת אז זהו המקום לומר לך שבתור מנהלת פורום מלכתחילה לא היה צריך להתפתח ויכוח מסוג זה . ואולי מפריע לך שזה לא יוזמה שלך ? הצעירה

עכשיו אתם רואות למה התכוונתי

ומי שיחזור להודעות הקודמות שלי יוכל להתעדכן בדיוק מה שאמרתי ושלא תבינו אותי לא נכון אני מקבלת את האחווה הזו של לשלוח פרחים לכלה שנטלה חלק בפורום הזה ובא מחו"ל להתחתן בארץ אבל הצביעות יתר הזו והלק לק הזה שהולךכים לכלה במהלך היום אנשים שהיא מעולם לא ראתה אולי לא נעים לומר לכם בפרצוף אבל יום החתונה גם ככה מאוד עמוס ולא צריך לראות אנשים שמעולם לא פגשת לפני זה מנהלות פורום וכו´ אבל לקבל פרחים רעיון מבורך ביותר OC101 ישר כוח תמשיכי כך.

מיה :)

New member
יופי יופי ../images/Emo99.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

גם אני מצטרפת

*שיר

New member
אוסי, אני איתך! ../images/Emo9.gif

לא קלטתי שזה עוד 5 ימים!! אם את מעוניינת יש לי את הסלולרי שלה בארץ (ויש לה גם הוטמייל). ודרך אגב, היא מדי פעם מציצה בפורום (פסיבית), אז אני בטוחה שהיא תשמח לראות ברכות ואיחולים

דניאלה**

New member
שירלי, אולי את יכולה לשלוח לי את

ה - E.M של שרון כדי שאני אוכל לברך אותה?!? תודה
**ומה קורה עם זנזיבר

*שיר

New member
האימייל שלך חסוי

עוד לא החלטנו לגבי זנזיבר - ההתלבטות בעיצומה

oc101

New member
*שיר - אשמח לקבל את ה ../images/Emo56.gif