עוד חמישה ימים שרון 1 מתחתנת

*שיר

New member
OC, שלחתי לך מייל עם הפרטים

(סליחה על העיכוב, רק עכשיו ראיתי את ההודעה)

הילית*

New member
שולחת לשרון 1 חיבוק גדול...

ושמחה בשמחתה וחבל לי אישית שדברים יצאו מהקשרם באותה שיחה אומללה... אני בטוחה שאם אפשר היה להחזיר את המילים חזרה אז דברים לא היו מתפרשים כמו שהתפרשו.... ושרון, אם את קוראת את מה שאני כותבת שתדעי שאני מאוד אשמח אם תשתפי אותנו בהכנות האחרונות ובהתרגשות... מתרגשת איתך שרון הילית

אני ממש לא זוכרת מה קרה

ששרון 1 כבר לא פה. אבל אני שולחת לה
גדול, שיהיה לך המון הצלחה, אושר וככיף, וחתונה מקסימה. רויטל

נופר30

New member
שרון 1 משתתפת בפורום ישראלי ם

בחו"ל השארתי לה שם הודעה שאתן מתגעגעת אני חושבת שאם כולן יכנסו לשם ושיריאו לה הודעת מזל טוב היא תקרא ותשמח מה דעתכן ?

מיה :)

New member
כן, ראיתי את ההודעה ששלחת לה

ולצערי גם את התגובה שלה. לא נראה לי שהיא תחזור לכאן, ויש מי שיאמר שבצדק...

אתי@

New member
זה קשור לשיחה על כלות שמנות???

עד עכשיו לא לחלוטין הבנתי מה קרה לא הייתי פה כשזה קרה...

New member
אני חושבת שכן

קראתי את זה לפני כמה ימים. יש שם הרבה דברים שהתפרשו לא נכון מצד כל הצדדים... חבל.

אתי@

New member
OK, חיפשתי פישפשתי, מצאתי את השרשור

ודבר אחד יש לי לומר: לכל מריבה יש שני צדדים, בד"כ שני הצדדים אשמים במריבה, כולל במריבה הזאת... אין טעם לנטור טינה, מה גם שאף אחד לא צודק יותר או פחות. הגיע הזמן לעשות "שולם" ולהפסיק את השטויות האלה - אנחנו ילדות גדולות
שרון - מאחלת לך המון מזל טוב, אושר ואושר
מקווה שתחזרי במהרה
שלך אתי@

New member
את יכולה להסביר לי איך את מוצאת

דברים כל כך מהר?????????? חצי יום לקח לי למצוא את זה!

אתי@

New member
../images/Emo13.gif עשיתי חיפוש לפי sharon_1

וההודעות האחרונות שלה בפורום קשורות למריבה הזאת... קל נורא!

New member
גם אני עשיתי חיפוש כזה

והוא העלה לי את כל ההודעות האחרונות שלה בפורומים בכלל

הילית*

New member
אני רוצה להגיד משהו ובכך אולי

לסגור אחת ולתמיד את הנושא... בעקבות אותה שיחה אני החלטתי לא להשתתף בשוב ויכוח שמתנהל כאן וכבר היו מספיק כאלו מאז... אני בכלל לא הבנתי על מה מדובר כשהתחילה ההודעה הראשונה ולדעתי הפרשנות שלה היתה לקויה וגם המשך ההודעות הלאה. צר לי שהייתי שותפה לתחילת הדיון וצר לי עוד יותר שמישהי נפגעה מרוח הדברים ובטח יותר מכל שזאת היתה שרון... ואני חושבת שעדיף לא להשתמש בהכללות על כל האנשים שהיו באותה שיחה. גם להם הדברים לא הובנו כ"כ...

נופר30

New member
לא ראיתי את התגובה שלה עדיין

אני לא יודעת ממה היא נעלבה שם אבל להגיד את האמת השיחה ההיא הייתה לא עניינית וגרמה לי להיעלב קצת גם אבל מאחר ואני עדיין לא בשלבים המתקדמים כמוהה נתתי לזה לעבור על ידי

אני בלי בעיה נותנת לכם את הטלפון

שלה. יש לי את הטלפון של אמא שלה. היוזמה מבורכת!!!!!!!!!!!!!

oc101

New member
אני אשמח../images/Emo33.gif לקבל

חבל לי שברגעים קשים של התרגשות אנחנו לא איתה ולצידה בשבילי הפורום היה המפלט מהלחץ - אני רוצה שגם לה תהייה הרגשה כזאת הצעירה

יעלי2

New member
לצעירה

אתמול נכנסתי (בפעם הראשונה) לפורום ישראלים בחו"ל והשארתי לשרון1 הודעה לגבי החתונה. גם אתי@ השאירה לה הודעה נחמדה ובעקבותנו ברכו אותה עוד כמה חברים שלה לפורום הישראלים. היא לא ענתה מסיבות השמורות איתה וזה בסדר. אני מקווה שהיא ראתה את ההודעות גם אם בצורה פאסיבית ושזה חימם לה את הלב.

New member
לשיר ונועה, ובוקר טוב לכולן!!| שמש|

אם אפשר, אשמח לקבל פרטם להתקשרות עם שרון. אפשר לשלוח לי את הפרטים במייל, הוא מצויין בכרטיס האישי שלי. תודה, מיה.

למעלה