עוד חצי שעה...אז מה אוכלים לפתיחת

שניצל ופתיתים.


וורניקס.
 
חחחחחחחחחחחחח

וורניקס? (אגב, זו ורסיה לרביולי)
את מתווזווזת עלי, אין סיכוי שאת רצינית.
 
אמרתי לך על הצד הרומני שלי.

אני אוהבת ורניקס. למרות שאמא שלי יודעת לעשות מאכלים של עדות מרוקו גם. אבל אני לא אוהבת תבשילים כבדים.
 
מאמי, יש כאן כנופיה רומנית.

את מתווספת למני צוענים.
אבל לילושה, בניינו? הייתי מסתפקה בלחמניה עם חביתה.
 

poseidon111

Active member
מה עוד מהמטבח הרומני את אוהבת?

הצד הרומני חזק אצלי, כך שאת יכולה לנקוב בשם הרומני.
 
למעלה