עוד טעות בסרט :)

TomerZimmermann

New member
עוד טעות בסרט :)

אחרי תקופה אחרונה שלא דיברנו על המאטריקס חשבתי ומצאתי עוד פאק בסרט (או שסתם לא מצאתי לזה פתרון הגיוני). מה הבעיה הגדולה ביותר של חבירנו כשאר הם נכנסים למאטריקס? התשובה כמובן היא למצוא תא טלפון.. הבעיה שלהם היא שהם לא יכולים לחזור "הבייתה" מתי שהם רוצים. הם חייבים להגיע לתא טלפון (ועוד לא כל תא טלפון עוזר) שיכול להוציא אותם מהמאטריקס. בתחילת הסרט, כשאר משחררים את ניאו לא עושים זאת בעזרת תא טלפון אלא בעזרת גלולה. הגלולה עושה שתי דברים : מערכת איתור בעזרתה הם יודעים איפה הגוף שלו נמצא. והשני היא להוציאו מהמאטריקס. למה לעזאזל הם לא מייצרים כמויות מסחריות של הגלולות ויוצאים מהמאטריקס מתי שבא להם???

Master Boo

New member
זאת לא הגלולה שהוציאה אותו

זה היה הדבר הזה מהמראה, אם אני לא טועה... הגלולה זה רק לאתר את הגוף שלו. וגם שים לב שאחרי שהדבר הנוזלי הזה נכנס לו לפה הקול שלו מתעוות והופך לקול מתכתי כזה- מה שדי מתאים לסצינה שרואים את מורפיוס יוצא מהמאטריקס בתחנת רכבת...

TomerZimmermann

New member
לא לא

הדבר מהמראה היה כתוצאה מהגלולה. אף אחד לא אמר לו לגעת במראה, הוא סתם נגע בה במקרה כי זה עניין אותו. הסיבה שהמראה עשתה מה שעשתה הוא כדי לסמן לנו הצופים את העתיד לקרות. את היכולת של דברים להשתנות. מוחו של ניאו קלט פחות או יותר מה קורה (הוא הבין שזה לא אמיתי מה שקורה) ובגלל זה המראה עשתה מה שעשתה. אפשר אפילו לייחס את זה למעין טריפ שהוא נכנס אליו בעקבות לקיחת הגלולה. בכל אופן, לא המראה היא מה שהוציא אותו.

srullli

New member
אוףףףף....איזה זיכרון דפוק......

אני זקוקה לריענון צפייה........

IC4

New member
תתיאוריה קטנה

אגב הקטע עם המראה זה קטע מוזר אין לי מושג מה קורה איתו הסברים נוספים מתקבלים בברכה נראה לי זה מעין קריצה לאודיסאה בחלל 2001 (איך זה קשור אתם שואלים? אם ראיתם את אודיסיאה הייתם מבינים מה זה סרט שלא מבינים , אז גם פה תקעו לנו קטע מוזר בכוונה
) לא סתם בכל מקרה בוא נגיד שבשביל להוציא אותך צריך לאתר את הדמות שלך (במטריקס) וגם את הגוף שלך (בעולם האמיתי) אז הגלולה והכל זה רק כדי לאתר אותך שיוכלו לנתק אותך בעולם המציאותי והטלפון מאתר את הדמות שלך בתוך המטריקס עכשיו בסצנה של המראה והאיתור והכל זה נעשה במקום מסוים כנראה שמטרתו היא להוציא אותם , אז זה כמו טלפון בילט אין ולא צריך לקחת גלולה , כי הגוף שלך אחר כך יודעים איפה הוא - שוכב לו בנבוכדנצר ANYWYAS זה רק תיאוריה קטנה שפיתחתי הרגע למען ניסיון לכסות בור בכביש

TomerZimmermann

New member
אני לא קונה את זה

לך לחנות ותנסה למצוא חומרי בניין יותר טובים... תשמע, אודיסאיה זה בהחלט לא מובן (בעיקר הקטע הפסיכאדלי והארוך בסוף) אבל זה ממש לא נראה לי קשור לקטע הזה. לא יודע למה, אבל החיבור פשוט לא נראה לי. אין שום קשר חוץ מהעובדה שאנחנו לא ממש מבינים את הקטע עם המראה. למרות שבעצם נראה לי שההסבר שלי למה שהקטע עם המראה מסמל (טריפ מזה שהוא יוצא לחיים האמיתים הרי אומרים ש there´s no better buzz than life itself או העובדה שהמוח שלו קולט פחות או יותר מה עתיד לקרות).

IC4

New member
כן באמת חומר רך מידי

וגם באמת לא נראה לי יש קשר בין אודיסאה בחלל למטריקס מעבר להיות שניהם סרטי מדע בדיוני וניאו הזה פעם ראשונה שמסבירים לו על המטריקס הבחור מתעלף ומקיא לא לא אני לא מאמין ביג דיל מה כבר היה לך בעולם שעבר שכל כך היה מרתק ? עבודה לקום כל יום בזמן ? לפחות כשיש לך מטרה החיים פחות משעממים גם אם המטרה לא נכונה

S__A

New member
המראה באה להראות לניו שהוא >>

יכול לשנות את המאטריקס ..

צוחה

New member
תשובות

1. הגלולה היא לא מה שמוציא את ניאו מהמאטריקס אלא זו תוכנת איתור ואז מהעולם האמיתי הם משחררים אותו או יותר נכון מעירים אותו 2. כמו שאמרתי, הגלולות הן לא להוצאת האדם מהמאטריקס אלא רק מאתרת אותו בתוך המבנה הענקי (יעני בזמן שהוא סוללה), לאחר שהם הוציאו אותו משם אין להם יותר טעם להתשמש בגלולה כי הם יודעים איפה הוא ! 3. לגבי זה שהם צריכים טלפון מסויים כדי לצאת זה גם אני לא הבנתי, למה אי אפשר דרך כל טלפון ? some question are better left un answered 4. לגבי המראה שמישהו פה אמר, זה ממש ממש אבל ממש לא מה שהוציא אותו מהמאטריקס אלא זה המוח שלו (the mind) שנהיה יותר "קל" בצורה כל שהיא ואז המראה השבורה נהיית שלמהואז כשהוא נוגע בזה זו בעצם הדרך בה במוח שלו מבטא את המאטריקס יש שאלות !?!?

TomerZimmermann

New member
אין שאלות אבל

יש תיקון חשוב מאד בנוגע ל1. כן, הגלולה היא חלק ממערכת איתור למצוא אותו. אני ציינתי את זה בהודעה הראשונה שלי (נראה לי) אבל עדיין משהו הוציא אותו מהמאטריקס.. משהו גרם לכך שהוא יצא משם ולא מת. הרי אי אפשר סתם ככה לנתק אותו מהדבר הזה שתקוע לו בראש כי אז הוא ימות, לכן המסקנה היחידה שמתקבלת היא שהגלולה בנוסף להיותה מערכת איתור גם ניתקה אותו מהמאטריקס (באותו אופן שהטלפונים עושים את זה).

IC4

New member
this one is for the ages...

זה לא שאיך שהוא בלע את הגלולה ישר הוא נותק מהאינטרנט כלומר מהמטריקס לעומת זאת איך שמרימים טלפון נעלמים... הגלולה היא לא המוציאה אותו מהמטריקס. זה נראה לי רק משפיע עליך בצורה כזאת שזה גורם למכונות לחשוב שאתה מת. כל התהליך שלהם זה מה שהם עשו. אולי לא מת אבל נגיד לא ראוי להיות במטריקס . המכונה הזאת באה והוציאו ממנו את הכבלים ואז הוא נזרק לביוב, שם הוא היה אמור להירקב רק שהצוות שלנו חיכה לו שם.

TomerZimmermann

New member
אבל

ברגע שהמכונות משחררות אותו מהכבלים אז הוא אמור למות. בדיוק כמו שהשאר מתו :). למה בדיוק התכוונת בכותרת שלך?

IC4

New member
אוף התכוונתי ש

אנשי נבוכדנצר הביאו למצב שבו המכונות חושבות שניאו מת. וכמו כל יצור מת הם מנתקים אותו. או משהו אחר שאינו מת אבל שגם אינו "כשיר" להישארות במטריקס. אולי הקטע עםפ המראה היתה שניו יחשוב שהוא טובע או משהו אני לא יודע בדיוק איך הם הצליחו לניו להתנתק מהמטריקס. אבל תחשוב שכשהם מנתקים מישהו הם קודם שולחים אות לתוכנה ורק אחר כך מוציאים ממנו את החיבור הפיזי. זה לא באותה מיליונית השניה. הכותרת הכוונה היא "שאלה לדורות הבאים שכבר יענו עליה כי אנחנו לעולם לא נדע"
זה משפט מסיינפלד שנראה לי רק אני ועוד שני אנשים שאני מכיר משתמשים בו.. פריקים גאים

צוחה

New member
אל תשכח

רק אם אתה עדיין במאטריקס ומנתקים אותך (מוציאים ממך את התקע) רק אז אתה מת אבל מה שקרה לניאו זה שהוא כבר חזר ואז הם ניתקו אותו קאפיש ?

TomerZimmermann

New member
וזה נוגד את מה שאמרתי, איך בדיוק?

לפני שהמכונות ניתקו אותו משהו גרם לו לצאת מהמאטריקס. מכיוון שהוא לא הרים טלפון אז אני חייב להגיע למסקנה שהגלולה עשתה את זה...

S__A

New member
מה קטע עם המראה ?! לא הבנתי את >>

הפרשנות שלך .. זה רמז כזה מקדים, שמראה לניו שהוא יכול לשנות את המאטריקס ..

byron

New member
אומנם אני חדש לפורום....

...אבל אני אאיז לנסות לענות רגע לפני שניאו לוקח את הגלולה הם מחברים טלפון שנמצא איתם בדירה, כך שהם כן זקוקים לקו חיצוני. (לדעתי הטלפונים המיוחדים הם נקודות גישה/פריצה לתוכנה) ואם אני זוכר נכון ניאו גם מחובר איכשהו באלקטרודות למתקן שמכיל את הטלפון הזה. אני עוד מעט אריץ את הקטע שוב ואבדוק

TomerZimmermann

New member
גאון!!!

אתה פשוט גאון!!! אני לא מבין איך כולם פה (כולל אני) שכחנו מזה... הם באמת מרימים את הטלפון ושמים אותו על המכשיר הזה. (למרות שלא זכור לי אלקטרודות שמחברות אותו אבל לא משנה, משהו מחבר אותו) ועוד תעלומה נפתרה בזכות ביירון.. ברוך בואך לפורום.

צוחה

New member
כל מספר פעמים שיהיה רשום פה

לא יהיה מספיק ! ראיתי את הסרט במחשב איזה 100 פעם הלוותי מידיד שלי את ה DVD לשבוע וראיתי אותו בערך 10 פעמים (נכון, זה אומר שהיו פעמים של יותר מפעם אחד ביום) וכאשר אני קניתי את הסרט (בערך לפני חודש וחצי) ראיתי אותו ממש המון ואני ממשיך לראות (רק אתמול ראיתי אותו......)

למעלה