עוד טעות בסרט :)

rshilkrot

New member
יש גם סרטים אחרים

לא פחות טובים ממאטריקס, שגורמים לך לחשוב להתעמק יותר מדי בסרט הזה - זה לא בריא
בעעעעע

TomerZimmermann

New member
the humanity...

אחי, אתה דפוק!! כל כך הרבה פעמים ראית את הסרט? זה מתחיל להפחיד... יש עוד הרבה סרטים טובים (ואפילו טובים יותר, כן כן, מאטריקס הוא לא הסרט הכי טוב שקיים, לדעתי לפחות)... אני אישית ראיתי אותו בסביבות ה5-7 פעמים... לא יותר...

חובשת

New member
אשכרה לא בריא...

ראיתי אותו פעם אחת (הייתי יכולה לראות שוב), אבל קצת הגזמתם... בואו לא נשב כל היום ונצפה במאטריקס, כמה שזה סרט מעורר מחשבה... יש עוד סרטים... ולמעשה, רבים מהם מעוררים מחשבה... BE HAPPY

צוחה

New member
טיפה פרופורציה......

כשאני אומר "איזה 100 פעם" אז ברור שאני לא מתכוון מילולית 100 מאה פעמים אני מתכוון ל"הרבה" אני לא בדיוק ספרתי כמה פעמים ראיתי אבל יותר ממאה אני בטוח שלא ראיתי

IC4

New member
I FIND IT SWEET ../images/Emo13.gif

לראות את המטריקס כל כך הרבה פעמים עשיתי פעם סקר כאן בתקופה שלא היו פה יותר מאולי 4 אנשים אני אישית ראיתי את הסרט נראה לי 8 פעמים 2 קולנוע 2 דיוידי 2 מחשב 1 תומרצימרמן עוד פעם אחת ראיתי אותו במחשב בתור חלון קטן בצד. נמאס לי מווינאמפ אז עשיתי את כל מה שעושים תמיד באינטרנט עם חלון קטן בצד שמציג לו את מטריקס
בכל מקרה... אישית לא מצאתי עוד סרט שאפשר להתעמק בו כמו שבמטריקס. נכון יש עוד סרטים טובים, עוד סרטים שמדברים על דברים דומים או אחרים ויפים לא פחות אבל לא נראה לי שמצאתי עוד סרט שדחסו בו אותה עוצמה ורעיונות כמו למטריקס. אגב מישהו שאל מתי ישודר שוב הסרט, ראיתי פרסומת בסינמה123 לסרטי אקשן שהיה שם קטעים שלו ---- סרטי אקשן... אני מוחה להציגו ככה
מצד שני אני שמח שמציגים אותו

TomerZimmermann

New member
מה?

אתה לא מכיר סרטים שאפשר להתעמק בהם יותר? בוא נראה... הנה רשימה של הסרטים שקפצו לי לראש בשנייה שקראתי את ההודעה פייטקלאב הנחשול (הגל) AI, איש המאתיים... כל מה שמציג רובוטים והתייחסות בני האדם אליהם אקזיסטנז (נותנים לך לחשוב שם ולא אומרים לך מה נכון ומה לא). זהו, אני בטוח שאם אני אחשוב (באמת שכתבתי את מה שקפץ לי לראש בלי לעצור לחשוב) אני אמצא עוד הרבה... דוגרי? מה כבר יש להתעמק במאטריקס? זה אחלה סרט, אני מאד אוהב אותו, סבבה לראות אותו, רעיון מגניב, אקשן מצויין, אחלה שחקנים, תסריט מעולה. אבל בנינו? הוא לא עמוק כמו שאנחנו מנסים להציג אותו. נכון, יש בו את פילוסופיית ה"אל תאמין לכל מה שאומרים לך" אבל מעבר לזה? אייסי, מצטער שאני כותב את זה... אני בטוח שכאב לך לקרוא דברים כאלה על הסרט שלך :)

IC4

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo70.gif לא נורא - אימון במניפולציה:

פייט קלאב מה כבר אפשר להתעמק בו יותר מדי? הנחשול אני זוכר שהלכנו להצגה של זה פעם , אבל אני לא יכול להגיב לזה AI איש המאתיים נכון אפשר להתעמק בהם אבל רק בנושא אחד. אקיסטנז לא ראיתי, אבל מה שרשמת בסוגריים זה חלק מהיופי של מטריקס- TRY NOT TO THINK OF IT AS RIGHT OR WRONG. SHE IS A GUIDE. SHE WILL HELP U FIND UR PATH/WAY לא זוכר את הציטוט אבל זה העיקרון שלו. אחלה שחקנים? לא, יש במטריקס רק שני שחקנים טובים ועוד את MOUSE
לא עמוק כמו שמנסים להציג אותו ? ההפך, אנחנו הצופים שמדברים בפורומים שכאלה הפכנו אותו לעמוק בהרבה יותר ממה שהיוצרים שלו מנסים להציג אותו לדעתי. מאטריקס מנסה לפתוח את המחשבה של הבנאדם וגם לתת נקודת מבט שונה לגבי העולם, החברה , החלק שלך ממנו, הבחירה בין טוב=סבל ומאמץ לרע=אושר, דברים שיקרו רק כי אומרים לך שיקרו
, ועוד כל מיני דברים. הסרט לדעתי הוא האורקל של הצופים שאוהבים אותו KNOW THYSELVES אגב התכוונתי שמשהו יקרה כי אומרים לך אותו לא רק אגרטלים שנשברים, אלא שמישהו אומר לך משהו ואתה כל כך נתפס למה שהוא אומר שזה פשוט נראה לך ברור שזה יקרה ולכן זה מה שיקרה. ואתה תיחס את מה שיקרה למה שאמרו לך. תאוריה שחשבתי עליה אתמול או שלשום - אם תרוץ לכביש סואן סוען שואן שוען ותחשוב "אוי אני בטח אפגע ע"י מכונית" נכון אתה תפגע ע"י מכונית. אם תלך בגישה שאתה יודע שאתה תעבור בלי פגע כמו גף ברידג´ס ב"FEARLESS" לא יקרה לך כלום. וקשה להגיד אם תאוריה שכזאת נכונה או לא, תחשבו קצת יותר לפני שאתם קופצים לשלול ותה בציניות שלא מתקבלת בפורום הזה. --- אגב עכשיו אני נזכר בזה שוב ששני הפורומים שאני "מנהל" הם לא רק סרט/סדרה כי שניהם עשו עליהם מאמרים אקדמים והשתמשו בהם להדגמת כל מיני רעיונות. YEY ME

למעלה