עוד יום אחד וזה כל מה שיש לי!!!

The Wraith

New member
עוד יום אחד וזה כל מה שיש לי!!!

יש רק עוד יום אחד עד לאקווינוקס וזה כל מה שיש לי!!: הטקס הראשון - ההתכוננות נדרש: ציוד טקסי סטנדרטי כמו שכתוב בתנ"ך השטני. הטקס: התחל את הטקס כמו התחילה הסטנדרטית של כל הטקסים עד "טיהור האווירה" (כמו שכתוב בתנ"ך השטני). בצע את "טיהור האווירה" וגש אל מול המקדש והקרא זאת (רצוי בצורת שירה אפילה): הו, זרמי כוחות אפלים ועתיקים התרכזו אליי ועשוני ענקים! הו, ירח שחור אני קורא לרוחותיך! הו, אדון אפל אני קורא לכוחותיך! הו, אלים קדומים, שטנים ושדים אני קורא לכולכם להיות לי עדים אני קורא לכולכם לחגוג איתי את האביב האפל לא עוד תפילה לתפל! חג, חג שטני חג, חג מרדני לנימפות לשדים ולאלים קדומים תחי חגיגת האביב! יחי השטן! שתה מן גביע האקסטזה שלוש לגימות קטנות משיקוי החיים. אדמה שמעי קולי כוחות השחור התרכזו סביבי בליל (יום) שטני זה אני קורא לאלים הקדומים לחגוג עמי הרם את החרב\מטה כלפי מעלה. כוחות טומאה, כוחות שחורים, רוח סערה, אבירים שחורים, שמעו אותי! כי אני הוא הסוגד האמיתי של מלך הגיהנום! הטקס השני - זימונן של נימפות, אפרודיטה ושדות תאווה אחרות הבער קטורת ובזמן שאתה עושה זאת הקרא זאת: נימפות, הו נימפות נשות תענוגות הבשר וישויות מופלאות נימפות, הו נימפות עורכן חלק ועיניכן מדהימות נימפות, הו נימפות רקדו איתי כעת בליל שחור (אור יום טמא) של אביב זה סוקובוס, נימפות ופיות אפלות מפתות אתן גברים ומבקרות אותי בחלומותיי בואו אליי ונרקוד באקווינוקס האביב הטמא בואו אליי עכשיו, נשות הפיתוי, גבירות תאוות הבשר התרחק מן המקדש והקרא זאת: אפרודיטה, אשת היופי האסור בואי אליי לרקוד את ליל (יום) האביב הזה, בואי אליי לשיר ולחגוג, הו, אלה מופלאה, גברים נופלים לפני יופייך, נפילה ארוכה שמייסרת את הנשמה בואי אליי כעת עם ורד ושמלה, בואי לטקסי, בואי עם נימפותיך ורוחותיך התרכז בתמונותן של הנימפות, הסוקובוס ואפרודיטה. הקרא את שמותיהן של שלוש אלות אפלות שלוש פעמים בעודך כורע ברך מול המקדש. לאחר מכן, התרחק מן המקדש והקרא את המפתח האנוכני השביעי (באנוכנית ואז באנגלית). *הערה קלה - על הכוהן לחוש מגורה במהלך הטקס או בסיומו. הטקס השלישי - זימונם של האינקובוס ושל פאן גש אל מרכז החדר כשבידך החרב\המטה: אינקובוס, שדים מופלאים אינקובוס, אחיי הנהדרים בואו אלינו כעת, רקדו עם אחיותיכם ועם אחיכם, בואו, צאו מתוך ממלכת הגיהנום כדי לחגוג איתי בואו, הביאו את היער המכושף והטמא עמכם בואו, תחגגו את האביב השחור, הו, אינקובוס הקרא את המזמור לפאן כמו שנכתב ע"י אליסטר קרואלי ולגום מן גביע האקסטזה. חגיגת האביב. צעד אל מול המקדש, כעת ששדים וישויות אפלות אחרות נמצאות אתך ופאן יחגוג אתך את הטקס, הקרא בקול את המפתח האנוכני החמישי, לאחר מכן לגום מן גביע האקסטזה. סופות, שלגים, גשמים ורוחות מתערבבים עם שלהבת הקיץ יוצרים את העונה השטנית קוראים לשדים, אלים קדומים ורוחות היער רקדו, שירו ושמחו כי זהו היום השטני

כרמית.

New member
אני חייבת לומר שאני בהלם מוחלט

באשר לי - הטקס עדיין לא מוכן. אני לקחתי את הצעת הנווד ברצינות לגבי טקס למניעת אלימות ומלחמה על אדמת הארץ. אני מתכוננת לכישוף מאז ובשאיפה שעד מחר בצהריים הוא יהיה מושלם. אני מנועה מלספר על הטקס עצמו, אבל אני כן אספר שבמקום להקדיש אותו מסורתית לאלה עשתרת (ולא עשתורת עם ו"ו - בהזדמנות אני אסביר למה) הפעם הוא מוקדש לאלה ענת. ענת היא אלה פניקית במקורה (כמו עשתרת). היא אלת האהבה והמלחמה והיתה היחידה הצליחה להביס את המוות ("מוות" הוא אל המוות הפניקי ומאוחר יותר גם הכנעני).

The Wraith

New member
אבל

חגיגת האביב אינה שלמה, הטקס עצמו עוד לא מוכן - ויש לי רק יום אחד.

כרמית.

New member
אני עוד לא הבנתי מה המטרה של

ה"טקס" ומה הקשר בינה לבין השוויון? (חוץ מלקרוא בשמם של כל מיני ישויות מכל מיני תרבויות ועם קשר רופף ביניהן?)

The Wraith

New member
הא?

בתנ"ך השטני שלי כתוב שמחר זה אקווינוקס האביב, ניתן לחגוג אותו איך שרוצים וככה אני רוצה לחגוג, אבל זה לא שלם עדיין והקטע של השלום (תפסתם אותי במצב רוח פצצות ואני מוכן לעזור, כמעשה הטוב שלי...למאה הזו) יבוא אחרי שאני אחגוג (אני קודם, אחר כך נדאג למדינה) את האקווינוקס.

כרמית.

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif

א. למה אתה חושב שאלים ורוחות הם כלבי פודל שיגיעו אליך בריצה ברגע שתקרא להם? ב. ונניח שתבצע השבעה הקוראת לאלים (אף על פי שיש לי תחושה שאין לך שמץ של מושג על מה אני מדברת), למה אתה חושב שמישהו מהם יסייע או יהיה נוכח בטקס אחרי שאתה מעליב אותם ("פיות אפלות"????? "גבירות תאוות הבשר"????!!!") רוב הסיכויים שהם דווקא יתפסו עליך את הקריזה של החיים. ג. "אקווינוקס" הוא השתוות או שוויון בעברית. קנה מילון בנוסף לתנ"ך השטני. הרי לך הגדרה מדויקת ממילון מקוון. (מילון אלקלעי שלא נמצא באינטרנט, גורס גם "השתוות" שלא נמצאת כאן): נְקֻדַּת הַשִּׁוּוּי [הַשִּׁוְיוֹן] שֶׁל הָאָבִיב, נְקֻדַּת הַשִּׁוּוּי [הַשִּׁוְיוֹן] שֶׁל הַסְּתָו (שוויון היום והלילה בסתיו ובאביב) ד. כבר הבעתי את דעתי הנחרצת שאין מקום לשטן בפורום פאגאניזם. ה. חג שמח לך ותיהנה מכל צורת חגיגה שתבחר.

The Wraith

New member
כרמית

אני רואה שההבנה שלך בשטניזם לא משהו אז תני להסביר משהו: שטניסטים לא מאמינים בשטן כישות אנטרופומורפית בעלת קרניים, גלימה וקלשון, שטניסטים לא שמים כל ישויות מעל עצמם, שטניסטים הם אלים לעצמם. בראיון שנעשה עם אנטון לה-ויי בוושינגטון פוסט (אותו אפשר למצוא באתר של כנסיית השטן) נאמר כי "דתו היא פארודיה על הנצרות בתוספת מנה כבדה של קסם". לפי הפילוסופיה השטנית כל שטניסט הוא בעצם מעין שטן בעצמו, הקריאה אל השטן במהלך הטקס השטני היא קריאה אל האגו. אינני שם ישות כלשהי מעל לראשי ואינני מצפה שיופיעו שדונים קטנים בטקס שלי ויעזרו לי, אינני בוטח בפסלים שיגנו עליי ויעזרו לי, אינני מתפלל לדבר ואינני מאמין בשטן. מקומו של השטן בפאגאניזם הוא כזה: הנצרות כדת משיחית הייתה חייבת לצבור כמה שיותר מאמינים, איך אפשר לעשות זאת כשיש עוד דתות? להוקיע אותן כרשעות. מאז כל השדונים, פיות ואלים נחשבו לרעים מרושעים ע"י הנצרות. השטניסט מאמץ לעצמו את קטע האפל של האלים והשדונים הללו כפארודיה על הנצרות. אפשר להשוות שטניסטים ופאגאניים קדומים יותר, פאגאנים שלא היו להם אלים, בשטניזם ובפאגאניזם יש את אותה ההתייחסות לטבע ("MAGIC IS LIKE NATURE ITSELF, AND SUCCESS IN MAGIC REQUIRES WORKING IN HARMONY WITH NATURE, NOT AGAINST IT" -ספר בליעל, התנ"ך השטני, אנטון זאנדור לה-ויי, 1967) ושטניזם עצמו מאוד דומה לפאגאניזם המוקדם יחד עם הראיה "האפילה" שנתנה הנצרות לפאגאניזם. מאוד צבוע מצדך להכתיב לי איך לחגוג, מה ומי, ואיזה מקום יש לאמונה שלי ואיפה ואז לומר לי "טוב, תחגוג איך שאתה רוצה".... וריית´

כרמית.

New member
ידידי, ראשית - אני לא צריכה שתסביר

לי דברים שקראתי ולמדתי לפני שמונה שנים. נדמה לי, שדווקא אתה הוא זה שצריך להעמיק מעט יותר בכתביו של לה ווי וגם בכתבים על לה וויי. וגם אלחש לך סוד שלה ווי הוא לא היחיד באסכולת השטניסטים ושכותבים מוקדמים ומאוחרים יותר מקובלים יותר היום, במיוחד לאחר התפוררותה של כנסיית השטן. (כן, היא התפוררה. אני מניחה שאת זה הם לא כתבו באתר שלהם?) אבל זה כבר לא ענייני מה תעשה או לא ומה אתה מבין או לא. זה עניין שלך. שנית, אני לא מכתיבה לך מה לעשות - מצידי תאמין בעץ האקליפטוס ברחוב ארלוזרוב. איחלתי לך חג שמח בכל צורה שתבחר מתוך ידידותיות ונימוסיות גרידא. ואני באמת מאחלת לך מכל הלב חג שמח בכל צורה שתבחר. שלישית (ושוב), לדעתי אין מקום לשטן בפורום פאגאניזם. לא אכפת לי כמה השטניסטים רואים עצמם מקורבים לפאגאניזם. זה לא הולך להיפך. מה לעשות, לא רוצים אתכם במקומות שלנו. רביעית, איפה ראית שהזכרתי פסלים? אל תבקר אותי על דברים שלא אמרתי. חמישית, הפיות והשדונים נחשבים אולי מרושעים על ידי הנצרות, אבל לא על ידי הפאגאנים. אצלנו הם מכובדים מאוד והם חלק בלתי נפרד ממערכת האמונה. ואתה לא נמצא בפורום נצרות. אתה נמצא בפורום פאגאניזם. במילים אחרות, כמי שמאמינה שהרוחות הללו אמיתיות, הפארודיה שלך, שאמורה להיות היפוך לנצרות, מקבלת טוויסט לא צפוי אצלי. שוב, בברכת חג שמח - בכל צורה שתבחר. רק לא פה.

The Wraith

New member
כרמית

במיוחד לאחר התפוררותה של כנסיית השטן. (כן, היא התפוררה. אני מניחה שאת זה הם לא כתבו באתר שלהם?) כנסיית השטן לא התפוררה לפי מה שאני יודע, המאגיסטר גילמור הוא כעת הכוהן הגבוה. אשמח אם תשאלי את זה בפורום שטן אישי כדי שנראה, כי עד היום ממשיכים להצטרף שטניסטים לכנסייה ואני מניח שאחרי שארגון מתפורר לא מצטרפים אליו, נכון? מאיפה לך המידע הזה? "השטניסטים רואים עצמם מקורבים לפאגאניזם" שטניסטים לא רואים את עצמם כפאגאנים, שטניסטים הם שטניסטים. "וגם אלחש לך סוד שלה ווי הוא לא היחיד באסכולת השטניסטים ושכותבים מוקדמים ומאוחרים יותר מקובלים יותר היום" שטויות, כנסיית השטן היא הגוף הדתי היחידי של השטניזם, לא זרמים פסאודו-שטניים ולא מתלהבים שקמו אחרי שלה-ויי נפטר. נ.ב. כמו שאמרתי לפי מה שאני יודע, כנסיית השטן חיה וקיימת.

כרמית.

New member
מבטיחה בתחילת השבוע הבא

לסקור את ההיסטוריה של כנסיית השטן, החל מהקמתה ועד התפוררותה באמצע שנות השמונים. זרח מפרחוני שם הכנסייה הגדולה ביותר היום. אני אבדוק במהלך סוף השבוע בספרייה שלי. אכן, הכנסייה של לה וויי קיימת היום אבל השפעתה מעטה, החברים בה מעטים והיא נחשבת יותר כקוריוז. אני לא יודעת על איזה זרמים "פסאודו שטניים" אתה מדבר - אבל כנסיית השטן היא בהחלט ובשום אופן לא הגוף הדתי היחיד של השטניזם. לגבי "השטניסטים רואים עצמם מקורבים לפגניזם" - היתה זו התייחסות לדברים שאתה אמרת ואני מצטטת: "אפשר להשוות שטניסטים ופאגאניים קדומים יותר, פאגאנים שלא היו להם אלים, בשטניזם ובפאגאניזם יש את אותה ההתייחסות לטבע ("MAGIC IS LIKE NATURE ITSELF, AND SUCCESS IN MAGIC REQUIRES WORKING IN HARMONY WITH NATURE, NOT AGAINST IT" -ספר בליעל, התנ"ך השטני, אנטון זאנדור לה-ויי, 1967) ושטניזם עצמו מאוד דומה לפאגאניזם המוקדם יחד עם הראיה "האפילה" שנתנה הנצרות לפאגאניזם." אבל נעזוב את זה, כי ממילא מדובר בשטות. אין כזה דבר פאגאנים שלא היו להם אלים ותפיסת הטבע של הפאגאנים הקדומים ראויה לשרשור נפרד. מה שכן - אין לי שום כוונות לעשות את הסקירה שאני מבטיחה בפורום, כי שוב, לדעתי אין מקום לשטניזם כאן. אם תמליץ על פורום חלופי לסקירה, זה יהיה נחמד ובמקרה שלא תמצא - תמיד אוכל לשלוח לך אותה בהודעה אישית.

The Wraith

New member
ובכן

בפאגאניזם זו לא חובה להאמין בדבר, לכן יש לשער כי עד היום יש פאגאניים אתאיסטים. שמעתי פעם על פאגאנים אפלים אבל נראה לי שזו סתם התלהבות. בכנסיית השטן יש לא מעט חברים, אבל אשמח אם תעברי על ההיסטוריה של הכנסייה, הספר "כנסיית השטן" של בלאנש בארטון מומלץ
וכן הודעה אישית תהיה נחמדה.

כרמית.

New member
המושג "פאגאנים אתאיסטים"

לא מתייחס לפאגאנים במובן של הפורום הזה כמו שגם למשל ב. מיכאל מתלונן על "טקסים פאגאניים" בטור שלו בידיעות אחרונות, הוא לא מדבר על פאגאנים במובן של דת. כמו שאנחנו אומרים "ונדלים" ומתכוונים לאנשים אלימים שהורסים דברים סתם ולא לשבט הונדלים המקורי וכמו שאנחנו אומרים "ברברים" ולא מתכוונים לשבט המקורי, כך אנשים אומרים "פאגאנים" כשהם מתכוונים לאנשים שהתנהגו בצורה טקסית בלי לדעת למה (אצל ב. מיכאל) או לאנשים שהדת שלהם כללה טקסים אבל לא היתה מאורגנת (פגאנים אתיאיסטים). כמו למשל שחילונים חוגגים את ליל הסדר "בגלל המסורת". זה לא נכון שבפאגניות לא חובה להאמין בדבר. כל מסורת פאגאנית והאמונות המרובות מאוד שלה, אבל ברגע שבחרת אחת מהן, אתה מחויב אליה לחלוטין. מדובר בדת לכל דבר.

כרמית.

New member
אגב למונח "פאגאני אתיאיסט"

יש משמעות מאוד שלילית וטעונה. היטלר רצה שהגרמנים יהיו כאלו, "פאגאנים אתיאיסטים", עוד בתקופה שהתנגד מאוד לכנסייה. שוב - זה לא קשור אלינו.

The Wraith

New member
זו הטעות הראשונה והשנייה שלך

שאלתי היסטוריונית (כי אני מניאק שמטיל בכולם ספק! כי אני בן זונה אגו-מניאקל! חה! הנה לכם!) והיא אמרה לי שלא ידוע לה על שום דבר כזה ושהיטלר בכלל היה אתאיסט. מה שהיטלר רצה היה שרק הגזע העליון ישלוט ושהגזעים הנחותים ישרתוהו ושהתת-גזעים יעלמו להם. היטלר ודת כלשהי?! בפירוש לא, היטלר בז לדתות - לכל הדתות. מאיפה אמרת שהמידע הזה לגבי היטלר? בטח שלא מאיזה אתר שכוח אל חס וחלילה... פאגאניזם אינה "סתם עוד דת" לכל דבר, פאגאניזם היא דרך חיים כל כך מורכבת וכל כך נסתרת שלוקח לך שנים לקבל את ה"על קצה המזלג". פאגאניים מוכרים רשמית כדת בארה"ב אבל זו יותר דרך חיים מאשר דת.

כרמית.

New member
כתבתי תשובה ארוכה ומפורטת

על היטלר והפגאניזם האתיאיסטי ואז מחקתי כי לא מגיע לך שאני אענה לתשובה כזאת מזלזלת. אני רק אומר לך שאתה טועה ואשלח אותך לספריה. אפילו לא אגיד לך איזה ספרים. תחפש לבד. הבורות שלך שמוסווה בטון מתנשא ומעליב שאין לו שום מקום אצל מישהו שפשוט לא יודע על מה הוא מדבר נמאסה עליי. יש גבול לכל דבר.

The Wraith

New member
וכמו שאמרתי ילדים

פאגאניים הם אנשים סבלניים ונחמדים, כמו שאתם רואים.

morning star

New member
בניגוד מוחלט אליך כמובן

שאתה שיא הסובלנות, האיכפתיות, הפתיחות והצניעות... יחס גורר יחס, פשוט מאוד. גם לכרמי כנראה נשבר... שלך הנווד

כרמית,

אני פאגאנית, אבל לא מאמינה באלים. כשאני עורכת טקסים, אני עורכת אותם לכבודי, וכשאני מזמנת אלים, אני מזמנת חלקים מהאישיות שלי. אומנם אני לא מספיק בקיאה במסורות השונות של הפאגאניזם, אבל כשחיפשתי את המסורת הספציפית אליה אני משתייכת, לא מצאתי, והאמת היא שאני מאוד אשמח לגלות שקיימת כזאת מסורת ושיש שם למה שאני עושה. חג שמח!

למעלה