עוד יום אחד וזה כל מה שיש לי!!!

אני חוגגת את אוסטרה היום,

עשיתי לפני הטקס לכבוד האביב את הטקס לכבוד השלום. הטקס התבשל לי די הרבה זמן בראש, אבל רק כמה דקות לפני תחילת הטקס הצלחתי באמת להוציא לכתב את מה שרציתי לעשות בטקס. יצא מאוד מוצלח וחזק, אני רק מקווה שהשכנים לא חשבו שאני משוגעת, כי שרתי ועשיתי צ´אנטים בקול די רם... את טקסי החגים אני מקדישה לאיזשהי שאיפה או חשבון נפש. הפעם הקדשתי את עצמי לשאיפות האקדמיות שלי, משום שבכל תקופת האביב ותחילת הקיץ אני עושה בגרויות, אז הקדשתי את עצמי לעבודה מאומצת לקראתן.

The Wraith

New member
ובכן

את הטקס לשלום אני אעשה מחר ובגלל שנגמרו לי הנרות על טקס ספונטני לחלוטין (תודה אילן! אבל זה לא היה כזה טוב - רק בגלל שהמשפחה שלי הפריעה לי כל הזמן עם הרעשים שלהם...כבר לא נותנים לבנאדם לקיים מיסה שחורה בשקט?!) אני איאלץ לקום מוקדם ולגשת לסופר כדי לקנות כמה...מבאס הא? (ואני גם צריך מכחול חדש כי הישן מספיק יבש כדי לשמש כסכין). ובקרוב אני אקנה גלימה מ.....ג´סטין. "אני רק מקווה שהשכנים לא חשבו שאני משוגעת" שיחשבו, אז מה? של מי הבעיה עם מה שאת עושה? שלך?! לא! שלהם! אז שיחשבו מה שרוצים ותמיד אפשר לתרץ את זה כסרט על ווליום גבוה או שהתאמנת למשהו או משהו כזה, במקרה הכי גרוע לצוטט את העובדה שיש חופש דת וחופש מדת במדינה הזו או לכל הפחות שזו מדינה דמוקרטית. טוב, אני זז לכבוש טריטוריות בחולית.

קטין קטן שכמותך

עד שטרחתי וסרקתי לך את ההוראות לגלימה, אתה קונה אחת מג´סטין? (כמה זה עולה לך? אני גם רוצה לקנות). כבר פעם אחת עשיתי טקס בחוץ לאור הירח המלא, וקצת דיברתי בקול רם, ולא שמתי לב שהשכנים גם היו בחוץ עם חברים שלהם, והסתכלו עליי די מוזר... אבל זה די משעשע

The Wraith

New member
אל תביני אותי לא נכון!

ובכמה את כבר גדולה ממני??? שנה-שנתיים?? בוודאי שאתפור לי אחת, אבל אולי לג´סטין יש בדיוק את מה שאני רוצה. "כבר פעם אחת עשיתי טקס בחוץ לאור הירח המלא, וקצת דיברתי בקול רם, ולא שמתי לב שהשכנים גם היו בחוץ עם חברים שלהם, והסתכלו עליי די מוזר... אבל זה די משעשע" אף פעם לא קיימתי טקס בחוץ, זאת משום שאינני חפץ שיראו אותי, אני די מסתיר את כל העניין, כמו בזמני קדם, אולי העולם השתנה אבל האדם הפרטי לא.

למעלה