עוד יומיים זה מתחיל!!

אני הולכת לצפות בזה

וכמו שנאמר בכתובים שבתנך - "תודה לאלוהים על הורדות" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

BRANGELINA

New member
נצל"ש

היי..אני קסם בת 15.החלטתי להצטרף לפורום אחרי הרבה זמן שהייתי קוראת סמויה..
אממ..אני מכורה להישרדות במילים פשוטות...חחח צפיתי מעונה ראשונה ועד היום שני הפייבוריטים שלי מכל העונות הם אמבר ורוב מריאנו (הם נשואים היום
)והיו בעונה שמינית(אול סטארס) ומחכה בקוצר רוח לעונה החדשה.....מקווה להשתלב מהר...

Fairywitch

New member
שמות השבטים כבר ידועים../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif(קטן)

פיי-לונג, זאן-הוּ

KurtAngleWho

New member
יש לי תחושה שאנשים ישנאו את דייב קרוזר.

אבל הוא הפייבוריט שלי.

galoosh33

New member
גם אני חדשה :)

ומתה על השרדות :) פשוט מדהים שהיו 15 עונות וזה עדיין כל טוב ומצליח. בכל אופן, אני מקווה שיהיה קאסט טוב כי זה מה שעושה את העונה - האנשים. לא הסתכלתי באתר התוכנית ואני גם לא ממש מתכוונת, אני מחכה לשידור ביס, וכנראה שאני גם לא בדיוק אכנס לפורום בתקופה הזו ע"מ להמנע מספוילרים... (זה כבר קרה לי באחת העונות... 3 פרקים לפני הגמר ראיתי ב- E News מי ניצח.. זה היה נוראי)

KurtAngleWho

New member
תורידי את הפרקים דרך האינטרנט...

ככה תימנעי מספוילרים,זה יגיע עוד זמן רב לארץ.

NamelessGirl

New member
טוב אני חושבת שאני יודעת

מי ה9 האחרונים:// אל תדאגו אני לא אגיד לכם (אלא אם כן מישהו רוצה לדעת) אוף וזה אפילו לא היה בכוונה. ראיתי את אחד קטעי הוידיאו באתר הרשמי וזה היה קטע כזה של ג'ף שעובר בין המחלקות השונות בבייס קאמפ והוא הגיע גם למחלקה שאחראית על האתגרים ושם היה על הלוח תכנון של אתגר כלשהו ובצד ליד הציור היו 9 שמות....אני מניחה שזה אומר שזה אחרי המיזוג והם ה9 שנשארו..

Confide In Adam

New member
אוי, באסה ../images/Emo10.gif

למרות שזאת טעות ממש גדולה, אני בספק אם הם לא ישימו לב לדבר כזה.. אולי זה סתם היה בשביל הדוגמא או משהו..

NamelessGirl

New member
אני לא חושבת

כי גם הכתוב היה שחוק כזה וחצי מחוק אבל עדיין ראו איזה שמות זה..אם הייתי ישר מפנה את המבט לא הייתי יודעת מהם כמעט כל השמות אבל נו כשזה ישר מולי לא יכולתי לשלוט בעצמי.. גם הראו בכל הקטעים האלה עוד כל מיני דברים על העונה כמו נגיד הראו איך בנו את הסט של אחד האתגרים המסובכים (חודש של בנייה!! לאתגר אחד!), אבל זה לא מפריע...או שהראו על הלוח שמות של כל מיני אתגרים אחרים..אבל גם כן השמות לא באמת אומרים משהו חח

למעלה