עוד כמה דקות

One Echoe

New member
לא,

נגמר החג הצבוע הזה. והחילוניים סוף סוף יוכלו לחזור לשפיות.

12בומבה

New member
אפשר לחשוב,שכהחיליים ילדים,שמלאנים.

תתפלא,אבל צה"ל מתמלא בחובשי כיפות סרוגות,חדורי אדיאלים לשמר בכל חלי ארץ ישראל השלמה. סיפור- אחי הגדול,נפצע לפני כשנתיים (לא קשור לצבא). הפרופיל שלו ירד מאוד. הוא הלך לעשרות עירעורים רפואיים וועדות חקירה על מנת לשרת בקרבי. הקצינה בקב"ן (באחת הועדות) אמרה לו שיש חשש כבד בצה"ל שעוד כמה שנים הוא לא יהיה צבא העם אלא צבא חובשי כיפות סרוגות. בעוד שהדתיים מביאים לעולם הרבה ילדים (ב"ה),בציבור החלוני ישנה פחות ילודה. והמוטיבציה לגיוס במגזר הכללי נמוכה מאוד והרבה חילים עושים הכל כדי להשתחרר (בקבן). אצלנו המצב הפוך- אנשים חולמים להתגייס והמוטיבציה בישיבות גבוהה מאוד. נכון שלאחר הגרוש המוטיבציה קצת ירדה-אבל זה רגשי. מחנכים אותנו שאסור להתייאש. ואנחנו ממשיכים קדימה. אז לבנתיים אל תדבר בשמם של אותם "ילדים" כקבוצה אלא כפרטים. אם היית מתווכח איתי אידאולגית,אם שוה למות בשביל האדמה או לא היה לי מה לענות. אבל אתה מתיימר לחשוב שכל צה"ל זה אתה.ולצערך הרב-זה לא.

יש לי חדשות בשבילך

אני מבין בצה"ל "קצת" יותר ממך. רוב רובם של החיילים הם עדיין חילוניים ולא חובשי כיפה, כולל ביחידות המובחרות. כל אופן, או שאת משקרת או שאת לא הבנת את אחיך נכון, כי אין קב"ן בועדות רפואיות רק בנפשיות. תתחילי להרגיע ורצוי שזה יהיה מהר. אני מבין שנוח לך לחשוב שכל הדתיים הם גיבורי צה"ל, אבל לא ככה המצב. כמו שכבר אמרתי, רוב רובם של חיילי צה"ל (גם בסדיר וגם בקבע) הם חילוניים.

כמה אתה מקשקש דברן

אבל מכיוון שאתה עוד לא הייתה בצבא ומכיוון שאתה עוד לא הולך עם נשק אז אתה לא יודע דבר וחצי דבר על הצבא שלנו אז אל תיהיה כל כך חכם כי אתה ממש לא כזה

Y O S S I 99

New member
../images/Emo6.gif

חחח אתה דומה לילד מבית ספר יסודי. "אני אגיד אותך למורה"

One Echoe

New member
אין ממש קשר.

הוא פשוט לא רוצה להתעסק עם כאלה שטויות, ונעזר בממסד בצורה חכמה שפה הממסד הוא יואב. אבל בהודעה הנ"ל אבנר לא כתב שום דבר חריג.

רק מי שהגיע למצב של ירידות וקללות

ישירות. הבעיה עם מנחם, שהוא קיבל הזהרה, הוא המשיך ואחרי זה נחסם זמנית אז מה עכשיו?

אתה קשה תפיסה

אני אמרתי אם אני נחסם אז גם אתה כי גם אתה כותב דברים ואני ממש לא יורד לרמוות שלך שאני צריך לרוץ למנהל או לחפש את כל הודעות הפוגעות שלך אז אל תיהיה צדיק ויפה נפש

למעלה