בזה שאמרתי את האמת עליך שאתה לא מבין דבר וחצי דבר או בזה שאתה לא במיוחד חכם אני לא כמוך הולך לבכות למנהל מה שיש לי אני אומר בפרצוף ואתה יפה נפש אתה לא מקלל ולא מאיים ממש יפה נפש
"הודעות הפוגעות או מעליבות באופן אישי פוליטיקאים/פעילים/חברי פורום/גולשי פורום - יימחקו, והגולשים הכותבים אותן יסתכנו בהשעיה וחסימה." והנה ציטוטים שלך מאז שוחררת מהחסימה: -"אל תיהיה כל כך חכם כי אתה לא" (את זה כתבת פעמיים). - "ולא רב בריח נחשוב אם להקשיב לך ילד מסכן" - "שאתה עדיין לא התבגרת מהגן " - "תתחיל להרגיע ומהר " (מאיים?) - "תכניס טוב טוב למוח הקטן שלך" להמשיך?
היתה לו גם בדיקה בקבן מסיבות מסוימות (אחרי שהוא נפצע). ודי לחשוב שאתה מבין בהכל,הכל. אני לא אומרת שאתה לא מבין בצבא,ובעוד נושאים. אבל יש עוד שנים-שלושה אנשים בעולם שגם מבינים.
ת'אמת כתבתי הודעה עם הסבר מפורט מה היה לו (וכן,התקשרתי אליו שיסביר לי.כי אני באמת לא מבינה הרבה בצבא,אבל בשביל זה יש אחים,ואבא ,ועוד אנשים טובים.) אבל נראה לי מגוכך שאני אפרט לך דו"ח עליו. אם נוח לך להתפס לדברים שוליים בטיעונים אמיתיים,זה מוכיח שאתה פוחד מהאמת. לא התייחסת לטיעון שאמרה הקצינה. נפגש עוד 15 שנה.ונראה איך יראה הצבא.הלואי ואני יתבדה.