עוד כמה שאלות

aviron

New member
אי האלמוגים - פוקט.

אל אי האלמוגים מגיעים ממזח הנמצא בחוף "מפרץ שלונג" - דרום/מערב האי (פוקט)- כרבע שעה נסיעה מקאטה/קארון ביץ´. הפלגה ב"ספיד-בוט" 20 דקות. באי נמצא המלון המוזכר - בקתות בונגלוס ממוזגות וחוף חולי לא רע. בסמוך מסעדות וכל סוגי ספורט המים: מצנחי-רחיפה, סקי, בננות וכ"ד. משעה 10:00 ועד 14:00 מתמלא החוף הסמוך למלון בעשרות רבות של תיירים צעירים (המון קוריאנים) - 14:00 כולם חוזרים פוקטה - יושבי הבונגלוס נשארים בבדידות מזהרת - ים, שמיים, חוף ואתם... הבונגלוס כאמור ממוזגים ומצויידים ב"מה שצריך"... (מקלחת, טלביזייה וכ"ד. הבונגלוס בתוך מטע קוקוס - קרוב לקו הים. טרופי במיטבו. הייתי בחוף הזה מספר פעמים במסגרת "ביקור יום". אתם יודעים מה? מקום לא רע בכלל! אין את הדינמיקה של קו פיפי, את ה"בינלאומיות" שבה - אך אם אתם מחפשים את השקט, השלווה והאי הבודד - זה המקום!!

aviron

New member
ועוד על אלמוגים ואי

ותנחשו מה אין באי האלמוגים? נכון! אלמוגים...

יניב12

New member
לפחות שלושה ימים בקראבי.

אני ממליץ לך לישון לילה אחד בעיר קראבי עצמה, וללכת בערב למועדון בשם "COUNTRY DANCE CLUB" יש בו הופעה חיה של להקה תאילנדית, ההופעה מצויינת, עם כוריאוגרפיה ותלבושות, ראיתי הרבה הופעות התאילנד אבל אף אחד לא מגיע לרמה הזאת. השירים הם חלקם בתאילנדית וחלקם באנגלית, אבל תאמיני לי את תידלקי על המוזיקה התאילנדית במיוחד על הזמרת "פארן". עוד שני לילות כדאי לך להיות בחוף "ריילי ביץ´" שליד קראבי. חוף עם הרבה תיירים וישראלים, חוף יפה עם כמה פאבים נחמדים ממש מומלץ. שם דרך אגב חגגתי את ראש השנה. אל תתביישי לשאול עוד שאלות יניב.

למעלה