עוד כמה שעות זה קורה-האירוח

BARSASOS

New member
היה יפפפפהההההההההההההה!!

מזל שהצלחתי להיכנסססס חח והדר בסוף הלכת לשם :] כיפלךךךך אז...ליאל הייתה מדהימההההההההה!!!! חחחח ושאלו את השאלה עם הגראנד קניון..חחחחחחחחחחחחח... גם דניאל פה איתי וראתה את זה עם עוד כמה חברים והם התלהבו P: אז..זהווו היה מדהייםםם וליאל הזכירה אותנו ואמרה שהיא מצטערת שהיא לא נכנסת הרבהההה והיא גם אמרה לנו תודההההההה...D:

../images/Emo57.gifהאירוח של ליאל../images/Emo57.gif

אתם מוזמנים לשרשר לכאן כל מה שקשור, האם נהנתם מהאירוח, האם ליאל חדשה לכם דברים שלא ידעתם עליה[ומה?
], וכ"ו... רק חשוב לי לציין עוד כמה דברים,כדי לא לשכוח
: 1.את השיר הראשון שלה היא כתבה כשהייתה בכיתה ב" בעקבות הסיפור "ציפור בנפש",אם אני לא טועה..
2.היא כתבה שהיא *מעולם* לא נתקלה בהערות גזעניות וכ"ו.. שכולם רק תומכים,יודעים שהיא מישראל ואוהבים אותה.. את הסיכום שלי אני אעלה בימים הקרובים, כרגע אני עדיין לא מעכלת מה שעבר עלי היום..
אישית,אני מרגישה שאני בתוך חלום.

Shnozli

New member
שאלה: ../images/Emo13.gif

השארי בדיון שאלות לאירוח של ליאל שאלה אבל אני לא רואה שם תשובה ממנה (וגם אין שם תשובות לשאלות אחרות... איפה אני יכולה למצוא את התשובות לשאלות? (במידה ויש תשובות...) ותודה מראש
ומי שהיה בוידאו צ'ט (לא עבד לי כי יש לנו רשת ואח שלי הפעיל את האימיול וזה מאט את האינטרנט ותוקע הכל
) יכול להגיד לי אם היא דיברה משהו בקשר לאירוויזיון? האם יש לה תכנונים לייצג אותנו?

nitzan111

New member
גם אני לא שמעתי

שהיא דיברה על האירווזיון..... אבל התנתק לי בהתחלה לכמה דקות.

תשובה: ../images/Emo13.gif

אז ככה,בקשר לתשובות לשאלות- בקרוב יהיה "סיכום אירוח" בבלוג TV ושם יהיה ניתן לצפות שוב באירוח של ליאל,אז לא הכל אבוד.
היא לא נשאלה בקשר לאירוויזיון ולא הזכירה את העניין, ואני יכולה גם להעריך שהסיבה לכך היא מכיון שלמרות שליאל מדגישה תמיד שהיא מישראל,הכוונה שלה היא לא להתפרסם בארץ. היא יודעת שהיעוד שלה והרצון שלה הוא להתפרסם בארצות אירופה [וגרמניה] והיא תשמח להתפרסם בארץ,אבל היא לא מתכוונת להשקיע את כל הקריירה שלה פה.. אני מאמינה שההופעה שלה באירוויזיון יכולה לפגוע בכך שהיא תהיה זמרת בעוד ארצות,קח לדוגמא את "שירי מימון",היא מתפרסמת בארץ,אבל לא משקיעה בח"ול.. מקווה שעזרתי לך ולכל מי שחשב על הנושא..

../images/Emo140.gifתמונה מהאירוח../images/Emo140.gif

למרות שעדיין לא הגיע יום רביעי
ועדיין לא צריך להעלות "תמונת שבוע" חדשה לפורום
, בגלל שהיה אירוע כל כך מיוחד וחד פעמי בתפוז
, אני מעלה את התמונה
.. מה דעתכם?
נ.ב-מחר תהיה עוד תמונה..

ליאל הייתה מדהימה...

היא פשוט הייתה מהממת ומדהימה .. היא הדבר הכי יפה והכי חמוד שיש בעולם היא פשוט חמודה .. בעצם לא "פשוט" היא ח=מ=ו=ד=ה=! והיא החזירה לי תחיים..!!( במיוחד אתמול )

../images/Emo45.gif

מסכימה איתך.. היא החזירה לי את החיים, היא הזכירה לי שחלומות מתגשמים.. אבל יותר מזה,
היא גם הוכיחה לי שחלומות מתגשמים לא רק פעם אחת וגם כמה שהיא באמת מושלמת..

Cherry Girl1

New member
כיף:)

איזה כיף לך, הגשמת חלום הדרוש D: מקווה שבעתיד יהיו עוד מפגשים

BARSASOS

New member
תמונה מדהימהההההה!!!

למה רק ליאל יוצאת יפה בכל תמונה?!?!?!?! גם אני רוצה..ובכל זאת, אני הילדה -הכי- לא פוטוגנית שיש..חחחח.. בקיצור..מה שאני מנסה להגיד זה שהתמונה מדהימההה וליאל יצאה מדהיםםם!

../images/Emo99.gifבר,אני מסכימה איתך../images/Emo9.gif

שליאל יצאה מדהים.. היא כלכך מושלמת...

גמאני מקווה,ואני אפילו יכולה להגיד:

אני בטוחה כן,כן,הנה סקופ: בחנוכה יהיה מפגש,ואל תגידו שלא אמרתי.
ותודה...

היה ממש נחמד ..

[ רואים שליאל לא נתקלה באנטישמים ..חע חע חע.. ] P: סתם... הדר !! אוהבת אותך

למעלה