עוד כמה שעות זה קורה-האירוח

עוד כמה שעות זה קורה-האירוח../images/Emo99.gif

בעוד כמה שעות אמור להעלות סופסוף האירוח של ליאל לבלוג TV.

ניתן לראות את האירוח../images/Emo70.gif

לכל מי שלא הספיק, או לאלו שרוצים לראות שוב.. ניתן לראות את האירוח בבלוג טי-וי,פה.

האירוח בשבילי...../images/Emo99.gif

האמת שאני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל..ומה להגיד..
אני יכולה לספר לכם כל כך הרבה דברים, אבל עד שזה לא קורה באמת-לא מבינים עד כמה זה נכון.. כשהתחלתי להעריץ את ליאל,חשבתי שהיא פשוט מושלמת. ולא,אני לא מדברת על שלמות ש"*הכל* טוב ויפה ונכון..",כי אין באמתדבר כזה בעולם. אבל שלמות בשבילי זה כמה שבן אדם כן יכול להעריך,שהוא יודע שהכל לא מגיע סתם,אדם שכשהוא עושה טעות הוא יודע אפילו לבקש סליחה,אדם שיש לו חלומות והוא יעשה הכל כדי להמשיך אותו,אדם שאני בעצמי מלאת הערכה אליו בגלל כל כך הרבה דברים... ותאמינו לי,יש על מה. ובדיוק בגלך זה ליאל-היא ה מושלמת בשבילי. אני לא מכירה עוד אדם אחד שככה עושה את מה שהוא אוהב,גם כשזה קשה. עוד אדם אחד שאם כל הקשיים שבעולם ולמרות הכל,הוא יודע להעריך. וכשפגשתי אותה,לא חשבתי לשנייה אחת דבר אחר ממה שחשבתי לפני. ליאל היא הרבה יותר מהמילה הזאת-מיוחדת. היא ענתה על כל התשובות שהמנחה [יעל] שאלה אותה בכל כך הרבה כנות.. וללא ספק,האירוח הזה הוא הדבר שגרם לאותו היום,16.11.05,להיות אחד הימים הכי מאושרים בחיים שלי... בכלל,היא חידשה לי המון דברים שלא ידעתי עליה.. ואחרי שצפיתי בראיון ארבע פעמים, החלטתי לכתוב פה את המשפטים ש
הכי אהבתי:
"תמיד צריך לשאוף לעוד"
, "[צוחקת],מצחיקה,יש לך חוש הומור,ועברתי."[כשהיא ספרה על כך שאירית אמרה לי שהיא תביא את הסקורפיונס לארץ..] "לא להפסיק לעולם", "כל פעם להמשיך ולעלות יותר", וכמובן-"אני אוהבת אתכם מאוד".
מה המשפטים שאתם אהבתם..

היה אירוח מדהים(:)

אני ממש שמחה שנהנת! וליאל ממש מיוחדת וחמודה,ואני שמחה שאת אוהבת אותה כי היא יודעת דם להחזיר אהבה למעריצים!!
את משפטים שרשמת אהבתי נורא,אבל לא הבנתי ת'ראשון..:S תמשיכי לאהוב את ליאל,כי ליאל מדהימה:) [וגם את,לא פחות ממנה] אוהבתותך [מרגישה כאילו אני מגיבה בבלוג חחחח]

למעלה