עוד כתבה

איש אחת

New member
חוש הומור?

לפי תגובתו האחרונה של אלישוע לא נראה שהאמירה היתה הומוריסטית.

אם אלישוע כבר איבד את חוש ההומור

אז כנראה שיש לכך סיבה טובה... הקשב איש אחת... במקום להעלב (ומותר ומותר לך) אם לב בקרבך - הקשב. כי במקום שבו אנשים מדברים בדמי לבם ישנה זעקה אמיתית. אתה יכול להסכים או לא להסכים. כל זה בראש. אבל להרגיש. להרגיש שיש כאן משהו. שיש כאן איזשהו עניין. אם אדם מגיב בכעס - סימן שיש לו סיבה. נסה לחפש את הסיבה ותוכל להבין לעומקם של דברים ולא להאחז בהעלבות ללא צורך. דווקא איש שמחפש את התמונה הכוללת כמוך מסוגל להבין לעומקם של דברים שיש כאן משהו עמוק. אבל אם דרמות חיפשת - הנה לך...

דניאל אהרון איש משכין שלום

בנושאים שעיניינם פיקוח נפש ופסילה גורפת של מאות אלפי עדויות חיות ושאינן וכוונה אינטרסנטית להמית תורה, להציג אותי ואת רעי בכל העולם כשרלטנים, ולשבור את מטה לחמנו ולשלול מאיתנו את משאת חיינו , אין לי שום חוש הומור. התכוונתי לכל מילה שכתבתי. אנטיפתיה תפגוש אנטיפתיות, גם זה הומיאופתיה. הדבר שאני מתחרט עליו הוא השימוש במילה כלבים, אני מתנצל בפניהם, בפני בעלי הכלבים ובפני בייגלה האהוב שלי.

כן !!! מה בייגלה אשם באמת....

זו חזירות ?
זה בסך הכל הפחד שלהם לאבד את מקור פרנסתם..... ועוד קצת שרידי גלגולים מצידי המכשפות !!!!

וואלא נרגעתי

מסכן בייגלה. חיפשתי אותו לצאת לטיול ולא ענה לי. בסוף מצאתי אותו מתחת לשמיכה של ביתי. כל לילה הוא בוחר מישהו אחר מהילדים. אבל אם היית שואל אותו על באמת היה מעדיף לישון לידי. קשה לו בלעדי. ילד, כולה בן 4. מצאנו אותו בחנות גדולה לחיות. אני ושני הבנים נסענו לחפש כלב זאב. אבל הזאבים נסתבר נגמרו להם, נשאר להם רק את הכלב נקניק שישב באמצע המעבר ההומה, מסתכל מלמטה ימינה שמאלה כאילו אבוד בעולם. מיד קראו הילדים, אבא זה בייגלה, בוא ניקח אותו. שילמנו עליו את מה שדרשו עליו ועל הרצועה, 20 ש"ח, מחיר מבצע. וזהו עכשיו הוא כלב הבייגלה היחיד בכל השכונות הסמוכות ובכלל, וילדים מה זה אוהבים אותו, כולם קוראים "אמא הנה בייגלה". ואנחנו מחייכים בנחת.

למעלה