עוד לא הספקתי לישון אחרי הלילה

ליבנאי, אכן, אך רק לאחר שכתבתי קראת

קראתי את מה שכתבת. אך זה לא עונה על מה קרה לגבי אילת?

יבנאי אני מודע , מודע ועוד איך מוד

מה שכתבתי - אמת. הטיול המסורתי שגדי רצה לקיים בוטל, בהתחשבות ב "כרמיאל באילת". טוב שנתנו לגדי תפקיד מרכזי בהופעות. (יועץ של שלמה ממן) אני שוחחתי עם רקדנים של גדי. הם מאוכזבים מאוד, וחשים שמנסים לפגוע בגדי. גדי אמנם ויתר על ההפקה בכרמיאל, אולי , כמו ששיערה עדה, בגלל קשיים, שלאחר הניתוח. אבל להרקיד ? כפי שהוא עושה היום מצוין , באונברסיטה ובבית דני, כך יכול היה לעשות גם בכרמיאל. חבל , שבחור מוכשר כמוהו, עם לובי עצום של רוקדים , לא יבוא לידי ביטוי בחגיגה כל כך מרכזית , בריקודי עם. ויבנאי - אם אתה בטוח בדבריך - שאל את גדי ויענך. תמיד גדי נותן את התשובה , במקום הלא צפוי - הזכיה בפרס הראשון ,ביצירת ריקוד עם. מאחל לכולנו הצלחה - בלי העדפות לאף צד.

יבנאי

New member
לעדה - כרמיאל באילת

לגבי אילת, התארגן גוף פרטי בשיתוף עיריות אילת וכרמיאל, בשיתוף עמותת פסטיבל ערמיאל, בשיתוף "עזית" - פדרצית הזמר המזרחי ובשיתוף ארגון המדריכים לריקודי עם. יצא פרסום לגבי אילת כשהתאריך הוא שבוע בלבד לאחר הטיול המתוכנן של גדי לאילת, פשוט לא ידעו שגדי מארגן לאילת ומכאן כל הבילבול, היום בכל הסתדר, גדי ביטל את נסיעתו לאילת ומצטרף יחד עם כולם בשבוע שלאחר מכן. אני מקווה שזה יספק אותך. יום טוב לכולם.

יבנאי

New member
לחבר של כולם

רק במקרה אני נפגש מדי פעם עם גדי לכוס קפה בארבע עיניים.... האכזבה של הרוקדים ידועה לי ואם תחזור על זה עוד 100 פעם זה לא ישנה כלום, המקום הראשון אולי לא היה צפויי מבחינתך בלבד. (אל תכניס מילים לפה של אחרים). שים לב עוד פעם לשורה הראשונה.

עוד לא הספקתי לישון אחרי הלילה

אבל דיווח יש לעשות (לשם כך קיבלתי תג עיתונאי לא?) מופע הנעילה היה, לדעתי, יוצא מהכלל. לאחר מופע פתיחה מאכזב אני שמח שהגלגל שוב הסתובב וזכינו למופע מעולה! מכל הבחינות. כוריאוגפיות מקוריות ומעניינות, ביצועים טובים ולפעמים גם מצויינים, שילוב נאה בין זמר, מחול ומלל, "זרימת" התוכנית כמעט ללא שיבושים, לא ארוך מדי, התחיל, יחסית, בזמן (בגלל אורח הכבוד - בנימין בן אליעזר), עם שילוב של דבקה לא מעיפת הפעם, עם להקות על גלגלים המעלות לחלוחית בפינת העין - בקיצור 10 (טוב נו 9.5). אני שמח מאד בשביל שלמה ממן וכמובן בשביל הקהל הנפלא שמילא את האיצטדיון. מדי שנה אני נוהג להעיף מבט סוקר אל מרומי המדשאה כדי לאמוד את מספר הצופים והפעם אין לי ספק שמספרם היה רב מכל מופע בשלוש השנים האחרונות. אין לי מספרי כרטיסים שנמכרו, אבל עין בודקת בהחלט כן! חשוב, כמובן, לציין שהנושא הבטחוני דפק בצורה מעולה ועל כך מגיע לעוסקים בו ציון גבוה לשבח! ההרקדה במגרשי הטניס הסתיימה ב-07:00, אני עזבתי קצת קודם ובמהלך הערב כולו לא הייתי במקום (הייתי במקומי הטבעי, כמובן). כשהגעתי בסביבות השעה 05:45, היו ריקודי שורות שלדעתי היו מיותרים והעובדה שאחריהם, כאשר שוב חזרו לריקודי מעגל, היו עוד רוקדים רבים יותר שלא שבעו מחול כך שאפשר היה לתת להם עוד הרבה "ישראל" ללא פופ ושמופ (דעתי האישית ואינה מחייבת איש מלבדי). וגם קצת ביקורת: בעיה קשה בפסטיבל זה היתה ה"עמידה בלוח הזמנים". מופעים רבים מדי התחילו באיחור גדול מדי (לפעמים יותר משעה), דבר שגרם לשיבושים קשים להמשך וכמובן לעוגמת נפש ובזבוז זמן יקר של הצופים. אפשר לייחס זאת לעומס הביטחוני, ובכ"ז אינני חושב שזו הסיבה העיקרית ויש ללמוד לקחים לשנה הבאה.

ליבנאי - מה לא מדויק , ומדיף ריח רע

אחרי שקראתי מה כתבת לעדה - תגלה לי, אני אחד האדונים - הלא מודעים. מה לא מדויק בדברי. ומה מדויק בדבריך. ובאשר לריח הרע - תשתמש בספריי.

אני מאושר שאתה שותה קפה עם גדי

אני לא מכיר אותך , אבל חבל שאתה מבטא כעס בדבריך. אני בקושי אמרתי פעם אחת - מה שאני חושב, ועד שאגיע ל - 100 פעמים - אזדקן מאוד... בעיקר התרשמתי מכושר הניבוי שלך ,לגבי הצלחת גדי בתחרות. שמתי לב לשורה הראשונה - כפי שבקשת , אנא, שים לב לכותרת של מכתבי זה. ונמשיך להיות ידידים.

ריח פה ריח שם

לא נורא, חבר של כולם, יבנאי כנראה (אם לא הבנת) לא התכוון אליך אלה לדבריך, הריח כפי שהבנתי נודף מדבריך כך שאתה צריך להשתמש בספריי ולא יבנאי, סתם הבנת הנקרא. אין לי כוונה להציג עמדה כלשהיא בויכוח ביניכם.

fanti

New member
../images/Emo67.gifיובא הנער ויציג עמדתו ../images/Emo67.gif

שהרי חראם על "החבר של כולם ,,, שכבר לא כל כך חבר, בוודאי שלא של כולם חבל על הויכוח העקר , שמעכיר את האוירה ..... ומעל לכל , כמה דוברים יש לו לאותו גדי המהולל, שכולם יודעים מה הוא רוצה או לא רוצה, עושה או לא עושה , ומדברים בשמו ..

ל-fanti החביבה

טוב שאת כותבת בהומור. זה פשוט משום שכולנו "שפוכים" על גדי ביטון - הוא בהחלט מרקיד ומדריך בחסד עליון ולכן כולם "מנחשים" או "כותבים בשמו" או "יודעים מה הוא רוצה", פשוט קבלי את זה רוב הרוקדים אכן אוהבים את גדי ואני ביניהם. הוא לא יגיע להציג עמדתו כיוון שהוא לא רוצה כדבריו ש"הפורום ישפיע עליו או על החלטותיו" - רצונו - כבודו. העיקר שאנו אוהבים את ריקודיו, העיקר שלרוב הוא גם מקבל את המקום הראשון בכרמיאל - כן ימשיך! עלינו רק לפרגן לו!

הערה בשוליים.

אני מסכימה איתך שמופע הסיום היה מצויין (את הפתיחה לא ראיתי) וגם לי הפריע האיחורים בזמני תחילת המופע. בהופעה המוקדמת (של אבי טולדנו) באיצטדיון, ישבנו שעה מיותרת על טריבונת אבן בהמתנה לפתיחת המופע. ההסבר לאיחור של שעה על ידי המנחה, לא נשמע משכנע. עוד משהו - הפריע לי קצת שראש עירית כרמיאל מר אלדר שיבח את כל העושים במלאכה, את שלמה ממן ואת רוני סימן טוב מהארגון, ואילו את רונן המפיק, הוא השמיט. לכן ניסיתי קצת (בפורום) לתת לרונן קרדיט על ארגון "תחרות המחול" כדי לאזן ולו במעט את העוול שנגרם לרונן, לדעתי. אגב - מעניין אם מר רונן מודע לקיומו של פורום זה ! מירי.

אלי רונן מודע לפורום

בשיחתי עם אלי רונן ציינתי את הפורום, וחבל שלא יותר אנשים מודעים לשעות הרבות אשר משקיע אלי רונן, מזמנו הפרטי לצד עבודתו, וללא תשלום ועל כך כל השבחים. כל מי שישב עמד או רקד בתחרות לא יכול היה להתעלם מאירגון מקצועי ומסודר בתחרות שתקתקה כמו שעון למרות העיכוב שנשכח עם תחילת התחרות ואחרון חביב עלי אישית "אבי ורדי" שהיה עסוק בניהול הטכני בתחרות ובכל אירועי הרקדות בפסטיבל והדיר שינה מעפעפיו שלושה ימים. אלי רונן ואבי ורדי ישר כח!!!

לאייל לוי - זה נכון גם לי הוא אמר ש

שהוא מודע בהחלט לפורום, הוא אינו מגיב כמו רבים אחרים מהמדריכים, אך בהחלט קורא אותנו.

יבנאי

New member
לאייל ולחברי הפורום

שבחים וברכות. הצמד אבי ואלי רונן היו בכרמיאל מיום שני ועד ליום שישי בצהריים, צמד זה התרוצץ מהפקה להפקה ללא לאות לוודא שהכל דופק כראוי, רבים בפורום ציינו את הפקת "תחרות המחול העממי" - כל מילה נוספת מיותרת. הצמד הדיר שינה מעיניו 4 לילות, כמו כן יש לציין את רוני סימן-טוב שעמד בראש המערכת ואת לאה משעל שטיפלה במדריכים בכל ימי הפסטיבל.

אפרתי4

New member
../images/Emo106.gifיישר כח

אייל ישר כח על התמניאדה שהעברת בכרמיאל היה פשוט נפלא

ירון - אתה גדול!

כמה נחמד ומעניין לכם שם - זה ממש כאילו אנחנו שם איתך!, אני ממש מקנאה בכם, השנה לא יכולתי להגיע מכל מיני סיבות, אקווה שבשנה הבאה עלינו לטובה אגיע. אתה גדול המדווחים - יותר טוב מעיתונאי!

יש לי גם ביקורת ולא רק הלל

כעבור יום, אחרי שינה טובה - אני רוצה להוסיף בקצרה כמה הערות , על ההופעה האחרונה, ביום חמישי.. א. חסרו לי דברי קשור , בין המופעים השונים. בשנים קודמות היו קריינים , כמו - דן רונן , מושיק טימור ועוד, אשר יצרו בדבריהם - קשר בין המופעים. ב. כשהזמרת מרגול שרה - התאורה כוונה אל הקהל. לא ראיתי כלום. רציתי למכור משקפי שמש, לקהל הצופים המסנוורים. ג. הכוריאוגרפיה בתחילת הערב היתה משעממת דומה בכל הקטעים - שורות חזיתיות, כל הזמן סיבובים והרמת ידיים רק כשנכנס בארי אבידן - חשתי רוח רעננה. בארי - כוריאוגרף בחסד עליון. המופע , בתחרות הכוריאוגרפיה - משואה לתקומה, מצמררת. עם תוכן : ממחנות הריכוז עד עצמאות ישראל והנפת דגל המדינה. המופע - נגינה בפסנתר - מלא הומור וחן. המופע של הבובות , מעולה. בצעדים ובתלבושות. מרגישים , שבארי , הוא איש מקצוע מקורי , משכמו ומעלה, שלא מעתיק מאף אחד. ד. המופע דייגים של אורן הללי - היה מצוין. בעיקר התרשמתי מפריסת הרשתות, והישארות הדג הבודד בחוץ. למעשה , בזה שלא נכנס לרשת הוא שרד, ונשאר בחיים. בסכום - חבל שהאירוע מתקיים רק פעם אחת בשנה , ורק בכרמיאל .כדאי לחשוב על מקום נוסף לקיום אירוע כזה , בתאריך אחר. זאת שמחת אמת של עם ישראל.

עוז 2002

New member
גדי - חסרת לנו כל-כך...

אני דוקא נהניתי מאוד מערב הפתיחה, שלדעתי היה מגוון בטעם, כוריאוגרפיה יפה ומקורית, בעוד ערב הסיום היה מאוד שגרתי וחוזר על עצמו, כך ששוב נהניתי לנמנם על הדשא... ההרקדה ביום שלישי היתה נהדרת, וביום חמישי מאכזבת מאוד. רפרטואר זה ענין של טעם ולכן אשמור את דעתי לעצמי בנושא זה, אבל ההפסקות הרבות והארוכות המיותרות כל כך, הנאומים של דן כנר, הפסקות התיפוף, הברברת חסרת הטעם של המרקידים על הבמה, והשיווק של הדיסקים של אבי טולדנו היו מיותרים בהחלט. הסאונד היה גרוע ומחריש אוזניים. כל כך חסרה לנו אז (לי ולרבים אחרים) ההנחיה המקצועית האלגנטית והמעולה של גדי ביטון. כשפניתי לאחד המרקידים על הבמה להסב את תשומת ליבו שכל צעקה במקרופון נשמעת כמו רעש מחריש אוזניים נעניתי בגסות. כן כן, בגסות. איפה גדי, איפה...

עוז 2002

New member
ועוד דבר...

אני מסכים עם ירון, מישהו החליט שבשעה 5 כבר רקדנו מספיק ריקודי עם, וההרקדה הפכה להיות הרקדת שורות... האנשים שהמתינו והמתינו לא ידעו אפילו למה לצפות. המתינו עד שהתיאשו והלכו הביתה.

למעלה