עוד לא הספקתי לישון אחרי הלילה

לעוז כעת אני מבינה מדוע לא כתבת...

אז היית בכרמיאל. יפה. בבדיקה עם גדי ביטון לגבי הפורום - גדי לא קורא את הפורום. תכתוב לו במסר אישי. כנס דרך פה לקישורים - ארגון המדריכים - שם תמצא את האימייל הפרטי שלו - כידוע לי לאימיילים הוא מתייחס - כך גם אני עושה כשאני רוצה למסור לו משהו. שיהיה לך המשך ערב נעים.

avigal23

New member
מאוד נהניתי בכמיאל!

זאת הייתה הפעם ה-1 שלי מתוך15! אני לא מאמינה, ולכן גם שנה הבאה אני מגיעה. הדבר שמאוד נהניתי ממנו {לא הכי כי באמת הכל היה יפה וקשה לי לשפוט מה הכי יפה} היו הבנות מהפרסומת של היופלי {אני חושבת שככה כותבים את זה...}. אני מאוד אוהבת את השיר של הפרסומת ולכן לא הפריע לי שכל שיר שני שלהן היה מהפרסומת. בסך הכל היה אחלה, מאוד נהניתי מההרקדה בגלל שהגעתי לשם בהסעה של בתיה אז לאחר שהיא סיימה להרקיד {בערך בשעה ארבע} יצאנו לדרך בחזרה לת"א. אגב, אם שמתם לב היא אמרה את שמי במקרופון...{סתם דבר שולי}בשיר של דרכנו. טוב אין לי עוד מה לכתוב על הפסטיבל חוץ מזה שמפני שזאת הייתה הפעם הראשונה שלי לא נמנמתי על הדשא-כמו הרוב, והיה מאוד יפה ומרשים וגם הזיקוקים, מאוד נהניתי מהם. אבל הפריע לי שכל שתי דקות אני רואה אנשים שמסתובבים ומנסים למכור את הצמידים הזוהרים האלו...אתכם זה לא עיצבן? ביי בינתיים אביגל

בכרמיאל - שאלו מי זאת אביגל

שמעתי אנשים שואלים את בתיה : מיזאת אביגל, בת ה -14. מקוה שנפגשת אתם. קראתי הודעה שבתיה פותחת הרקדה חדשה - בימי חמישי החל מ - 1.8.02 במרכז ספורט אביב אליאנס, רחוב ברודצקי פינת סלואדור, ברמת אביב. בתקופת הפתיחה : 30 שקל לזוג ו - 20 שקל ליחיד. פרטים בטלפון 052-808900 מתחילים 2030 מ - 2130 , הרקדה אל תוך הלילה. לידיעת המעונינים בהרקדות אחרות. שמחתי לקרוא את רשמיך החיוביים מכרמיאל

avigal23

New member
נכון שאלו את בתיה-והיא אמרה לי ש...

יענקל´ה זיו שאל אותה מי אני..אז היא אמרה לו שיבוא לחוגים שלה ואז הוא יראה...תשובה הגיונית לא? כי היא לא ידעה איפה אני אחרי שאמרו במקרופון שהיא חוזרת לת"א...לא שמעת שהיא אמרה {אמנם בקול צרוד כי הקול שלה הלך...} בדרכנו-השיר...מוקדש לאביגל? אם לא, לא נורא פשוט גם בהרקדות שירים שאני אוהבת או אחרים היא מקדישה לאנשים אז היא אומרת את שמותיהם...ואם שמעת בסוף,אז הרמתי ידיים ואז היא נפנפה לי בחזרה...

עוז 2002

New member
גם וגם...

הייתי בכרמיאל, ולפני כן עברתי דירה, אז נתתי לפורום מנוחה ארוכה ממני. לצערי בדירה החדשה אין לי אפשרות לקבל אינטרנט מהיר אז גם בעתיד אציק לכם פחות. מי שצריך לקבל את האימייל זה לא גדי אלא המארגנים. ד"א, האם אתם יודעים אם גדי יקח חלק פעיל בפסטיבל כרמיאל באילת?

עוז - בענין גדי

שלום עוז . מקוה , שדירתך טובה ומוצלחת. באשר לגדי ביטון, שמעתי שהוא נאלץ לבטל את הטיול השנתי, המסורתי לאילת - לטובת גורם אחר. הרבה חברים כועסים על כך. בעיקר , שהשנה הוא לא שובץ להרקיד בכרמיאל. מרקיד כמו גדי חייב להיות חלק מן הפסטיבל. ההמונים שהוא מוביל אתו - הם מלח הרוקדים בארץ. אני מברך אותו על הזכיה במקום הראשון - בתחרות המחול העממי. רקודו יפה וקל . ממש עממי.

לחבר של כולם - שכחת שגדי עבר ניתוח?

גדי עשה מאמץ על על מנת להגיע באוטובוס ולקחת חלק בהרקדה על הבמה ביום הראשון - הוא ארגן כידוע לי ריקודי זוגות. אם גדי השנה לא שובץ להרקיד בכרמיאל - כנראה שיש לו סיבה טובה לכך. גדי ביטון כידוע לכם עבר ניתוח ברגל, גם את היום הראשון בנסיעה לכרמיאל עשה במאמץ - אז איך זה שאינכם מבינים שכאשר גדי לא משובץ להרקיד - סימן שהוא כנראה לא יכול. הבה נקווה שבשנה הבאה עלינו לטובה - גדי ביטון יחזור להרקיד! לגבי אילת - לא הבנתי את מה שכתבת שהוא נאלץ לבטל את הטיול השנתי לאילת לטובת גורם אחר. איזה גורם אחר? ומדוע? שבת שלום לך.

אפרתי4

New member
גדי לא חסר !

א. גדי לא חסר הוא היה בהרקדה בגלגליות אמנם הוא לא הנחה אך הוא הופיע. ב. מספיק שרקדנו מריקודיו זה מספיק והותר. ג. המרקידים שהנחו היו מעולים כך שלא הרגשנו בחסרונו, אמנם הסאונד היה גרוע אך הם ביצעו את המלאכה יפה יפה, ולגבי הערתך אני מקבלת כי גם לי זה צרם, אני מאמינה שגם גדי באם היה מנחה היה מגיב אותו הדבר , גם לי הוא פעם הגיב בגסות ! באחת ההרקדות. ד. אנחנו רקדנו והשתוללנו גם בלעדיו.

למעלה