עוד לא התאוששתי מהטירונות של שוקולד אגוזים

amng

New member
גם פריחת השיטה עושה המון אלרגיות,,לכמה אנשים;

w o m a n 10

New member
עולש מצוי

תרומתי הצנועה לצילומים הפרחוניים. מייבישור ודרומי יופי של תמונות

איריסים כל העולם הוא איריסים ../images/Emo140.gif

בין יתר המשימות לטיול הזה , היתה מתוכננת משימה לעמוד מול הפלא הסגלגל והמדהים הזה ולשיר יחד אתכם את השיר אחחחחחחחח .....איך שקחתי.......
....נו טוב....אני רואה שנצטרך לחזור על זה שוב בשנה הבאה בלי נדר וב"ה! ועכשף כמו פולניה טובה אני תגיד לכל הספקנים - "אמרתי לכם!"
ואוסיף עוד משפט שנאמר בד"כ בהקשר ציני "יש לנו ארץ נהדרת!" ואכן יש לנו ארץ נפלאה! עם אנשים טובים באמצע הדרך שמהלכים בדרכיה כל עונות השנה, בלי ציונות בלי מרכאות ככה סתם מתוך אהבה בדיוק כמוכם!
הייתי מאושרת היום לחלוק אתכם עוד פינות חמד גלויות ונסתרות
והתודה היא לכם על הקבוצה שהתגבשה על היחד האווירה על המפגש המחודש בכל עת עם עיניים נלהבות וסקרניות עם טף חמוד אורחים מקסימים על הכל ממני אליכם

w o m a n 10

New member
שוקולד מנטה מסטיק ואגוזים ../images/Emo23.gif

את מתכוונת שנשיר את "איריסים" או שנרקוד לצלילי השיר
על כל מקרה אני לומדת ת'צעדים
תודה לך, אישה יקרה, על שאת חולקת איתנו פינות חמד הנקרות בדרכך.
חלקת אלוהים הקטנה שפרחה בשלל צבעים. הייתה מדהימה! מאוד נהנינו.
שמחתי גם לפגוש את החברים הוותיקים
ולהכיר את החדשים.
כבר בצפייה לטיול הבא. לאחר שנפרדנו עברנו דרך שמורת האירוסים , היו שם המון אנשים אבל כמעט ולא היו אירוסים. בטרם הפלגנו לדרכנו ישבנו מול הנוף המדהים עם ארטיק טעים. גם ה"גזלן" צריך פרנסה ....
שוב
. ו... בשנה הבאה.... קבענו בצעדה

amng

New member
שלום לפורום אני חדשה פה וממש במקרה הגעתי

לכאן
.. ואני ממש נהנית
לקרוא את הקורה אותכם/כן ואפילו יש טיולים .. ואני תמיד מחפשת קבוצות טיולים אפשר לקבל קצת פרטים?? חג שמח ניצה

ה דרומי

New member
האלבוםלאחר "שיפוץ"

http://www.tapuz.co.il/albums/album/default.asp?a=671101 היה אחלה קרחנה ואני בכלל יש לי בכלל פטור מהליכה שוקולד לך למשפחה לשאר הנשים אנשים וטף החמודים נהנתי מאוד היה מוי כף לי לפחות. לצערי שמות אני לא זוכר הגיל הגיל אז לך שוקולד ותודה לכם/לכן. ו
לא ידעתי שאסור לצרף פנים מכול מלמדי השכלתי.
האלבום רק
|כלנית
. חג כשר וטעים לכולם

maybesure

New member
חה חה חה..

קיבלת נו נו נו מהמינהלת? יפה לך האלבום! תמונות יפות

w o m a n 10

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

שלח לשוקולדה את התמונות והיא תדאג שיגיעו ליעדן
גם אנחנו שמחנו להכירך. תודה על התה הטעים
חג שמח וכשר גמלך

אנפה2

New member
לשוקו המקסימה, לאיש שלה, ולחן שכשמה

כן היא, תודות רבות על יום התענוגות שהעניקו לי לאישי ולכל החבורה. החברותה היתה מקסימה, היה נעים ומהנה להכיר את האנשים מאחורי הניקים, עוד פעם גילינו כמה העולם קטן. החוויות שחווינו המראות שראינו הם קסם הבריאה. תודה לכל האנשים הנפלאים שבזכותם היה לנו העונג לחוות את כל מה שנמצא סביבנו וצריך רק לצאת ולראות. את המים את הפריחה המשגעת ואת הרצון להכיל להראות ולשתף בכל המראות היפים האלה. שוקולד אגוזים, שוב תודה לך ולקבוצה על היום הנפלא.

../images/Emo47.gifלדרומי-שיחקת אותה בענק אחלה תה../images/Emo185.gif

מעכשיו אתה מחוייב כל טיול סיר של מרק תה

kdr

New member
התה הצעיר אותי 20 שנה

החזיר אותי לימי המילואים, היו לנו נהגים בדואים והם בחניה היו אחראים על התה

רק שלא ימחקו לך הקמטים../images/Emo6.gif

אני תמיד אומרת שגבר ללא קמטים הוא לא סקסי!....
יאללה אני ממנה את הדרומי למנהל מחלקת תה ואתה עם הגזיה הקטנה מקבל את מחלקת הקפה הבדואי עלי
יום נעים

וואחד טירונות עשית לנו שוקו../images/Emo25.gif

אני עם שרירים תפוסים האיש נרדם מול free cell פוקה לא זזה ומקשקשת בזנב מתוך שינה. יש לנו ארץ נהדרת ויש בה אנשים טובים. תודה שוקו שיצרת את ההזדמנות להפגיש את הארץ עם האנשים או להפך
שמחנו עם החבורה והמון תודה לשוקו

../images/Emo24.gifתודה ענקית מכל ה-../images/Emo23.gifלשוקולד

היה טיול מקסים עד עכשיו ישנתי חחחחחחחח כנראה באמת חתיכת טירונות לקח לי כל הלילה להתאוש אין ספק פינות חמד היה כייף להנות מהחברותה של האנשים מהמסלול, מהפרחים, מהירוק ומהנופים. שוקולד תודה יקירה על זה שאת מעניקה לנו חוויות מיוחדות חזרנו הביתה עייפים מעולפים ומרוצים

למעלה