עוד לא התחלנו להתנתק

עוד לא התחלנו להתנתק

עוד לא התחלנו להתנתק בפינוי מתנחלים ישראלים מרצועת עזה נהגו חיילי צה"ל "ברגישות ונחישות", ולא פגעו אפילו במי ששפך עליהם דליי חומצה מעל גגות כפר דרום. על צעירים פלסטינים לא חמושים, שכל חטאם היה מעט חוסר סבלנות, פתח הצבא באש חיה מטנק והפיל עוד קרבן על אדמת הרצועה, ממש ערב הפינוי הסופי. מדינת ישראל מתנתקת משלטון הכיבוש בעזה. מן המנטליות של הכובש, המדכא ורומס את הנכבש תחת רגליו, עוד לא התחלנו להתנתק.

דבר ראשון

ל-א היה חומצה בכפר דרום. חבר שלי שהיה שם אמר לי שלא היה. חוצמזה אמר לי איזה דוקטור אחד כשהייתי בחומש שהוא דיבר עם חבר שלו-איזה דוקטור בבי"ח שהחיילים ש`שפכו עליהם חומצה` הגיעו אליו והוא אמר לו שהם לא הבינו למה החיילים באו לבית חולים כי לא היה להם כלום... בקשר לכיבוש, אני לא מבין, הרי גם תל אביב כבושה אז נחזיר גם אותה?! כל הארץ `כבושה` אם תגדיר את זה ככה, אני מגדיר את זה בתור חזרה לארץ שלנו...

יש הבדל

בכל מקום שמדינת ישראל כבשה ב1948 התושבים הפלסטינים קיבלו אזרחות ישראלית וזכות הצבעה לכנסת, ובכך זה הפך לשטח ישראלי לגיטימי. כך, אם אתה רוצה להמשיך שליטה בשטחים שכבשת ב1967 צריך לתת לשלשוה מליון פלסטינים זכות בחרה לכנסת.

TOMASS The Best

New member
נו אז לשמאלנים לא צריכה להיות בעיה

עם 3 מליון פלסטינים, הרי לא מעניין אותם אם זה פלסטיני, מצרי, יהודי, צ'רקסי, רוסי או מכסיקני, העיקר שיהיו בני אדם, לא?

Theherod

New member
לשמאלנים יש בעיה עם 3 מליון אנשים

נוספים במדינה הזאת שגם ככה אין לכולם בה מקום, ולא משנה אם ה3 מליון אנשים האלה הם פלסטינים, מצרים, יהודים, צרקסים, רוסים או מכסיקנים, ובזה שאתה מתפאר בזה שלך כן אכפת, אתה רק מוכיח גזענות.

NimrodOZz

New member
דווקא יש להם המון מקום!

הרי המנטרה שאליטות השמאל משננות בוקר וערב היא: "שילכו להתיישב בנגב ובגליל"...

איפה אין מקום?

אם אפשר להביא לשטחים המאוכלסים כבר עוד 10,000. ולהשאיר מליוני דונמים ריקים, בשם קדושת "הכיבוש המשחית". לאף אחד אין זכות לומר שאין מקום לעוד 3,000,000. ואם בכסף עסקינן? אם המדינה יכלה להרשות לעצמה להחריב מפעל מפואר של חקלאות שהכניס למדינה כספים רבים, כנראה שהיא יכולה להרשות לעצמה את זה. אתה מוכן עכשיו להסביר לי מה הבעיה?

Borg1

New member
אין שום הגיון!

אף אחד לא רוצה לשלוט בשטחים כמו עזה או רמללה! אנכנו נאלצים לשלוט בשטחים האלה משום שאם להזניח אותם, אין לך אפילו שמץ של מוסג מה ילך לקרות אז! ברגע שפלסטינים יהיו מוכנים לקבל על עצמם אחריות לשלוט על מדינה של עצמם, השטחים האה יהפכו למדינת פלסטין.

Borg1

New member
אל תנסה להצדיק!

הקיצוניים האלה הם ביצעו פשע לכל דבר, וישלמו על זה לפי חוק מדינת ישראל! ולא עיקרוני מה היה החומר (אגב זה היה מדלל צבע, חומר מזיק, בלי קשר מה אמר רופא של חבר של חבר שלך)! ואין פה מקום להצדקה כלל!

One Echoe

New member
כן,

הם סתם הלכו לבית חולים. זה אחלה מקום לבילויים. ומה ת"א קשורה עכשיו לזה שאנחנו מתנהגים בצורה מזוויעה אל הערבים?

AB17

New member
אותם פלסטינים לא חמושים

זרקו אבנים על חיילי צה"ל אם אתה לא יודע גם אבן יכולה להרוג. ברגע שחיילי צה"ל נמצאים בסכנת פגיעה יש אישור לפתוח באש. אם באותה תקרית היה נהרג או נפגע חייל. מה היית אומר?

Theherod

New member
אם ככה, למה המשטרה לא יורה על דוסים

שזורקים אבנים על מכוניות שנוסעות ביום שבת? הרי אבן היא כלי נשק לא?

AB17

New member
אז מה אתה מציע?

עשרות פלסטינים חודרים לשטח מדינת ישראל(עדיין) זורקים אבנים על חיילי צה"ל חלקם אפילו ניסו לטפס על הטנק ...בשלב כזה מה אתה מציע לעשות? הרי אם חייל היה נפגע כולכם הייתם אומרים "למה הוא לא הגן על עצמו?"

Y O S S I 99

New member
אם ככה, אז למה לא יורים

על האנרכיסטים שמפגינים נגד הגדר? ואני לא מדבר על כדורי גומי

Borg1

New member
לא בידיוק כך

אני מבין שאין לך מוסג של ממש עם מי צה"ל נאלץ להתעסק! מה הדרגה שלך בצבא שאתה לוקח על עצמך אחריות לקבוע מה היו החטאים של הצעירים הפלסטינים? או אתה מסתמך על הכתבה בעיתון? אני צודק, העיטון הוא המקור שלך? כל השירות אני שירתתי בעזה, ותקשיב מה זה אומר "פשיטה צעירים פלסטינים אם מאט חוסר סבלנות": קודם כל תיצא מניקודת ההנחה, שכל אחד מהם היה רוצח כל אחד מאיתנו, אפילו הכי שמולני מאיתני... אפילו ערבי, בשימחה לא מזויפת! המשמעות של האירוע שבו 40 פלסיטנים מתקרבים אל אבר המוצבינו מאוד פשוטה. מין הסתם הם לא באו אם דרישת שלום. אף פעם אי אפשר להיות בטוח שהם לא חמושים! בדרך כלל הפוך! הם כן חמושים בדרך כלל, ואם תאפשר לפלסטיני לתפס על הטנק, אז לכמות הנשק שיש להם תוכל להוסיף עוד מ"ג אחד, לפחות! ולא צריך להיות בעל השכלה גבוהה, כדי לנחש על מי המ"ג הזה ירה בהזדמנות הראשונה! בנוסף, החיילים ביצעו ירי התרעתי, כלומר ירי לחומת המפגע, וה"עובדה", שמישהו נהרג בעקבותו לא נראת לי אמיתית. בעצם, אתה יודע מה? אפילו אין לי כוח להסביר לך משהו, משום שאין לך מוסג מה בכלל קורה מאבר לחצר שלך! על המלחמה שקיימת עכשיו במדינה שלך אתה יודע בידיוק כמו איזה תושב ניו-זילנד, אז לפני, שאני בכלל נכנס איתך לוויקוח צריך להסביר לך כל כך הרבה דברים פשוטים וידועים, שפשוט חבל לי על הזמן... במיוחד, שזה מיילה לא יעבוד!

AB17

New member
על זה אני מדבר

אנשים שלא היו שם מדברים כאילו שהם מבינים. מרשים לעצמם לבקר את החיילים כשהם בעצמם לא יודעים איך זה. אתה היית שם, אתה יודע במה מדובר ואתה צודק!!

A L1

New member
בנאדם פשוט דוחה, אתה מעורר רחמים

את הפלסטיסים החולירות שהתפרצו לנוונה דקלים, היה צריך לרסס עם נשקים כבדים, ולדרוס אותם עם הטנקים, אחד אחד. ובכלל צריך לדרוס ולמעוך כל ערבי שזז ליד הגדרות שמפרידות בין עזה לישובים היהודיים. ועם כבר התנתקות אז: 1. לא להזרים להם מים 2. לא לספק חשמל 3. לא להרשות לעבוד בארץ 4. ובטח ובטח לא להכניס לבתי חולים בארץ! 5. לנתק כל קשר אפשרי, עם רק מישהו עובר את הגבול להשמיד אותו מיד! ילד קטן או ילדה, לא משנה מעניין לי את הזין פשוט להשמיד על המקום.

Borg1

New member
חיב"ס

אתה חי בסרט מדע בידיוני. ילדה, ילד, לא משנה... ממתי הפכנו להיות כמוהם? אני אישית עוד מעדיף להבדיל: מחבל, חף מפשע. אבל ברמת העיקרון אתה צודק, ילדה, ילד... בתחת אין שום הבדל!

רולדההה

New member
כן, בתחת. ../images/Emo98.gif

זו באמת צורת התבטאות אנטיליגנטית. חבוב, אתה אידיוט. אתה אישית מעדיף להבדיל אבל הוא צודק? אין שום הבדל? ילדה קטנה שהלכה לאיבוד מגיע לה שיירו בה? באמת? הלוואי בך יירו. פחות גזענים נבערים מדעת בעולם הזה, יותר טוב. לקצור בהם זו גישה של ימי הביניים, שאתה יודע כנגד מי הופנתה? נגד יהודים. בשואה, רצחו יהודים, צוענים, הומוסקסואליים רק בגלל שהם היו מי שהם. אדם שאומר שצריך להרוג את כל הערבים, שצריך להרוג ילדים קטנים... אתה היטלר. אני מתביישת לחלוק איתך את אותו חמצן שאלוהים ברא בשבילינו. גם הוא מתבייש.

למעלה