עוד לא התחלנו להתנתק

ואכן המשכתי לקרוא...

"וירע הדבר מאוד בעיני אברהם על אודות בנו...ויאמר אלוהים אל-אברהם, אל-ירע בעיניך על-הנער ועל-אמתך...וגם את-בן-האמה לגוי גדול אשימנו כי זרעך הוא:..." (בראשית, כ"א, י"ג). ואגב, מומלץ להמשיך ולקרוא....

NAS00

New member
מה יהיה איתכם??

על מה אתה מדבר בכלל? הפלסטינים פרצו לגוש קטיף בצורה אלימה תוך כדי זריקת אבנים והתקרבות לעבר עמדות צה"ל, דבר שאסור בהחלט. אתה כנראה היית מעדיף שהחיילים לא היו יורים ובמקום זה חייל שלנו היה נפצע נכון? חוץ מזה לפני שהחיילים ירו הם הזהירו את הפלסטינים אבל הם התעלמו, המשיכו בשלהם, הירי היה מוצדק, אם לא הייתה מגיעה תגובה אז בפעם ההבאה הם היו מגיעים עם נשק.

NimrodOZz

New member
אתה ממש מצחיק אותי

הרי כל סיפור החומצה הוא לא יותר מאגדה אורבנית שנופחה על ידי התקשורת על מנת להבאיש את ריחם של המתבצרים על גג בית הכנסת בכפר דרום בעיני הציבור. המילה המפחידה הזו "סודה קאוסטית" היא לא יותר מאותו "דין רודף" שנגזר על רבין לפני מותו, בשני המקרים לא היה ולא נברא אבל התקשורת שהיתה לה מטרה ברורה של השחרת פני מי שלא ממש בצד השמאלי של המפה ניפחה את העניין שבבדיקה רצינית יותר התברר כ"ברווז עיתונאי" שנעלם כמו נפיחה. אותם צעירים לא חטאו ב"חוסר סבלנות" אלא בנסיון להשתלט בצורה אנראכית על שטח שצה"ל החליט לצאת ממנו, מבחינת החילים ששהו במקום מדובר בסיכון חיים והירי המכוון היה לאחר ירי אזהרה. לו החיילים היו נצמדים לפקודות לפתיחה באש יותר מאדם אחד היה נהרג שם. ולא, לא ירו מטנק, השתמשו בנק"ל כדי לבלום את המחבלים בפוטנציה. עוז.

t i p o

New member
לך תגיד את זה

ליותר מ-60 חיילים שנזקקו לטיפול בבית חולים בגלל החומר הגרוע מחומצה, ולאחרים (ואני כלול בין אלו) שנפגעו אבל לא נזקקו לבית חולים. אתה מוזמן גם לומר את זה לרופאי בית החולים שגילו את החומר בו השתמשו הפושעים. בהקשר לדבריך על נסיון ההסתננות, אתה צודק ב-100%.

A L1

New member
הפושעים היחידים זה אתה והתומכים

בגירוש יהודים משטחם, ונתינת השטח למחבלים וטרוריסטים צמיי דם שרוצים לערוף לי ולך את הראש. מובן?! שפכו חומצה, "סודה קאוסטית" אוי אוי אוי פשוט מזעזע! הדבר היחידי שמזעזע פה הוא שגירשו יהודים משטחם ונתנו אותו מתנה לרוצחים! אתה לא מבין?!

NimrodOZz

New member
אגדה אורבנית

מספר הנפגעים שהגיעו לבית החולים היה נמוך בהרבה משישים, בבית החולים לא ממש ידעו מה לעשות איתם והטיפול הסתכם בשטיפות. אף אחד מהנפגעים לא אושפז בבית החולים וזה אומר דרשני, במיוחד לאור העובדה שפגיעה קטנה מסודה קאוסטית מצריכה טיפול מקיף על מנת לנטרל את החומצה, מניעת זיהום של הפצע ומניעת חדירת החומר לדם. הדיווח שלך לא נשמע לי אמין. באותה מידה אני יכול לטעון שאני מכיר אותך בתור חולה נפש. מופרך אבל כתבתי. טענת המתבצרים היא שהם שפכו על השוטרים את אותו חומר שהם שפכו עליהם ממכת"ז (זוכרים את ניסו שחם?) כך שאם השוטרים נפגעו מחומר שיועד למתבצרים אל להם להלין אלא על עצמם. אני אישית מעדיף להאמין לאנשים עם רקורד רציני של אמון, לטענתם על הגג היה בעיקר קמח ולא היו חומרים מסוכנים (אלא אם כן מחשיבים שמן כחומר מסוכן). האיום שמופיע בחתימה שלך פוגעני. אתה מכליל (מתנחלים, כאילו שמדובר בקבוצה המוגנית) ומאיים ברצח. לא הייתי מוכן להלחם איתך כתף אל כתף, קצין או לא קצין. עוז.

t i p o

New member
"מעט חוסר סבלנות"

כמו המסתננים הם נכנסו לשטח צבאי סגור. יתרה מכך, הם נכנסו עם נשקים ועשו זאת תוך כדי זריקת אבנים לעבר חיילים.

למעלה