עוד לא! עוד לא! עוד לא! נו, כבר!

rsmb1

New member
אני אמליץ לך

על משהו שלא נופל תחת הדברים שאת אוהבת.
twelve angry men - סרט בשחור-לבן מ- 1957 (אנשים מהדור שאהב את זה לא בהכרח זקנים, עדיין) שאין בו דמות נשית עם אישיות מעניינת (פשוט כי אין בו נשים). הסרט מציג את ההגעה להכרעה של 12 מושבעים במשפט רצח, והוא נכנס לרשימת עשר הסרטים הטובים שראיתי בקלות. צפי בו רבע שעה, ואני בטוח שתסיימי אותו^^.

Zarniwoop

New member
הייתי סקפטי איך

סרט שכולו מתרחש בחדר סגור יכול להיות טוב, ופשוט הייתי מרותק למסך, סרט מעולה

rsmb1

New member
זה הדבר האהוב עליי

בדרך כלל זה מצביע על כך שהעלילה הולכת להיות מונעת-דיאלוג. דרך אגב בטלוויזיה זה נקרא bottle episode.
בקומיוניטי זהמהפרקים היתר טובים.

agamkedem

New member
שרלוק שולטתתת!!!!1111

אבל גם בית הקלפים.

את צדק פרטי אני לא מכיר.

rsmb1

New member
היא בוטלה אחרי עונה

והסיום לא משהו (אולי בגלל שהם היו צריכים לסיים את הסיפור במגבלת זמן כמו עם יריחו).

rsmb1

New member
לא.

היא לא נעשתה מראש במחשבה שתהיה קצרה - היא בוטלה.

למה לסדרות כאלה אין סוף מוגדר מטבען?

כריכרכה

New member
כי אנחנו יודעים איך עובדות סדרות כאלה

כל עוד יש רייטינג אז הסדרה נמשכת והתסריטאים דואגים שהכל יהיה פתוח כדי שניתן יהיה להמשיכה כי יש רייטינג והם מרוויחים יפה. וברגע שאין רייטינג אז מיד ממהרים לחתוך, במקרה הטוב מספיקים לעשות איזה פרק סיום מאולתר ובמקרה הנדיר ביותר כמו אבודים אפילו קיבלו התראה של איזה 30 פרקים מראש, אבל בד"כ אנחנו נשארים עם עונה שנגמרה ב-cliffhanger וקצוות פתוחים רבים.

אני לא מצליח לחשוב על סדרה עלילתית (להבדיל ממיני-סדרה) עם רייטינג טוב שהיוצרים שלה בחרו לסיים אותה לפי תכנון מראש בדיוק כפי שרצו.

כריכרכה

New member
הסמויה, רומא, אבל אלה סדרות שכולם מכירים..

אולי גם הטודורים אם כי אני מודה שנמאסה עלי בעונה השנייה.

אוו, נהדר-נהדר

מי זה כולם? חתולים מכירים רק את הטונה בצלחת שלהם.
רומא - זה נראה כמו משחכס-היסטורי, כמה חביב (אבל למה יש רק 2 עונות? האם הסדרה מסתיימת באמצע בצורה מתסכלת כזאת?)
הסמויה - ידיד שלי המליץ לי עליה גם (אבל אני לא מחזיקה ממנו יותר מדי בכל הקשור לסדרות וסרטים - הוא המליץ לי גם על המספריים של אדוארד (ואיזה טראומת ג'וני-דפ הסרט האומלל הזה עשה לי) ולא סיים לקרוא את משחכס)
דדווד - נראה טוב ממש
את סדרת המתח-ריגול הקצרה שלכם אני אאחסן מתחת למיטה בינתיים (כי קוצר בלתי צפוי של סדרות הוא מה שהביא אותי למצב הנואש הזה מלכתחילה, ואני מסרבת להתחייב למשו קצר נוסף)
וכריכרכה, לא יכולתי שלא לשים לב שאתה רואה את house of lies! חשבתי פעם להתחיל לראותותה (בתקופת הגמילה שלי מורוניקה מארס, כשהייתי כולי, קריסטן בל! קריסטן בל! אההה!!!) אבל נטשתי כי לא היה לה תרגום. היא באמת טובה? (בטריילר נראה שיש הרבה תככים!) כבר יצא לה תרגום איפשהו? ואם לא, האם מישהי שגירדה במאמץ את הפטור באנגלית שלה בפסיכומטרי תוכל להינות ממנה?

אה, קרמבוים:

Zarniwoop

New member
מחזק את הסמויה (אני לא מאמין שיש צורך)

וזה מגיע מאחד שסיים לקרוא את משחכס ולא מת על אדוארד מספריים (או כל שאר הדברים של טים בורטון).

הסמויה היא בקלות אחת הסדרות הכי טובות שנוצרו.

אייני

New member
ראית פעם "המפץ הגדול"?

יש שם פרק שבו שלדון מגלה שסדרה כלשהי בוטלה (כשהעונה האחרונה שלה נגמרה בסיום פתוח) ומזדעזע מזה. ובאותו הפרק איימי מנסה לחנך אותו לקבל שיש דברים שלא נגמריםXDDDDD

וחייב להודות שממש הזכרת לי את זה עכשיו וזה נורא הצחיק אותי

(לא בקטע רע או להעליב חלילה או משהו! סתם נזכרתי בתגובה של שלדון וזה הרג אותי
)

להעליב? הו בדיוק ההפך!

כשאנשים אומרים לי (כפי שניסח זאת היטב ידידי הטוב): "את מצחיקה, אבל לא כי את מנסה להצחיק, את פשוט מצחיקה במהותך" אני מרגישה מוחמאת בטירוף ומסתובבת יום שלם בזנב מורם ותחושת חשיבות עליונה. שזה סוגשל מה שאתה התכוונת אליו, נכון? שאני מצחיקה וגם חתול עליון? הווו

(לא ראיתי המפץ הגדול כי זה קומדיה ואני לא רואה קומדיות אבל אני יודעת ששלדון הוא פיזיקאי מטורף, שזה תמיד דבר שנחמד שמשווים אותך אליו^^)

גלקטור

New member
באפי!

טוב, לא באמת. אבל אפשר לחלום...
וברצינות:
המשכי ההוביט, הנוקמים (הסדרה והסרט), יתומת האופל, דוקטור הו, מפץ גדול

למעלה