עוד מבריטניה: פרסום בעיתונות של ילדים לאימוץ

אני ראיתי "מופע" של ילדים לפני אישה מאמצת

בביקורי השני בבית הילדים. בעודי מחכה לנסיך בחדר המוזיקה נכנסה קבוצת ילדים שרקדו לצלילי הפסנתר של המורה למוזיקה. זאת לעיניי 3 נשים רוסיות, אחת מאמצת ושתיים שליוו אותה. אני ראיתי לפחות שתי קבוצות שנכנסו ויצאו (10 ילדים בקבוצה - לא כל הילדים מיועדים לאימוץ).
למחרת המלווה שלי סיפרה לי שהאשה בחרה ילדה שכבר לא הייתה מועמדת לאימוץ משום שעמדה לעבור לבית הילדים לגדולים (גילאים 4-18) והאשה התעקשה והסכימו שתיקח אותה

אני הזדעזתי והצטמררתי למראית ההופעה אחרי שהבנתי את שאני רואה ,
בעייתי? - בהחלט!
האם אני רואה פיתרון אחר? - לא
קל מאוד להצביע על בעיתיות בתהליכים שכאלה, הבעיה הגדולה היא למצוא פיתרונות אחרים לילדים.
אמא של חברה ברוסיה סיפרה על הסטטיסטיקות הרעות של ילדים אלו כפי שהוצגו בתכנית טלויזיה בנושא יתומים ברוסיה (לגבי מצב הילדים לאחר יציאתם מין המערכת)
המלווה שלי סיפרה על סכום מסוים שהם מקבלים עם יציאתם את בית הילדים. סכום שאמור לעזור להם בצעדיהם הראשונים בחוץ. מסתבר שנוכלים רבים הפכו את האוכלוסיה הזו לנישת הרמאויות שלהם והם מוצאים עצמם מהר מאד בלי כסף וברחובות.

לגבי פרסום בעיתון - כחלק מתהליך האימוץ הרגיל ברוסיה מפרסמים את הילדים (תמונה, תאריך לידה ואבחנות מרכזיות) בעיתון. הדבר ניבדק על ידי בית המישפט .

Daria34

New member
הפתרונות צריכים להגיע עוד לפני הגעתם לבתי

ילדים. מי שבא להתעניין בילדים היא לא מאמצת..היא אישה שרוצה לאמץ..כמו באנגלית...PAP
לא AP זה נהיה הורים מאמצים או מאמצת רק אחרי המשפט שמאשר את האימוץ...

דווקא ראיתי נסיונות שכאלה

בבית הילדים כאמור יש ילדים שאינם מועמדים לאימוץ משום שיש להם מישפחה במשבר ובעצם המדינה עוזרת להם לטפל בילדים. אני לא יודעת פרטים כמו - מה נדרש מההורים (יש איזה מינימום ביקורים) או לכמה זמן זה אפשרי ומה הקריטריונים לתמיכה שכזו אבל לא נראה היה ש"מוציאים" אותם מחיק משפחתם אלא דוקא תומכים במשפחה הביולוגית.

אין ספק בליבי שאם אפשר לשקם מישפחה יש לעשות זאת אבל גם אין ספק שיש ילדים שאין להם האופציה הזו ומדובר בלהיות ילדי מוסדות או לעבור אימוץ.
(דרך אגב - יש פועל לגבי הפעולה הזו? להתאמץ? משהו אחר?)

ובמקרים שכאלה יש לוודא שעושים הכל להבטיח את טובת הילד. אותה כתבת תחקיר בטלויזיה הרוסית שסופר לי עליה העלתה נקודות בהחלט בעיתיות בסינון המאמצים ולא אחזור על הסיפורים הקשים

אך אין לבלבל - יש ילדים שצריכים אימוץ!
צריך לעשות זאת בדרך שתבטיח את טובתם.

אמא של חברה לעבודה סיפרה על תכנית טלויזיה

שראתה ברוסיה.
אין לי פרטים נוספים
זה היה סביב הגעתו של הילדון ארצה ועובדת האימוץ פתחה את הנושא אצל אנשים בעבודה וכשהעובדת (כבר לא עובדת בחברה) סיפרה לאימה, זו סיפרה לה על התוכנית.
מדובר היה בכתבת תחקיר בטלויזיה על נושא האימוצים וחוסר הסינון של המבקשים לאמץ וכאן עלו סיפורים מאוד קשים (אימוץ תוך ארצי ברוסיה) - היא אמרה שהיה רעש גדול ותביעה להדק הסינון והפיקוח

Daria34

New member
אחוז גבוה של ילדים נרצחים ברוסיה. חלק מהם

ילדים שאומצו. אין מספיק הכנה ובכלל סינון למבקשים לאמץ.
וזה תקף לכול מי שמבקש לאמץ לא רק באימוץ פנימי.

year of the cat

New member
כשהיינו ברוסיה

הגיעה לבית הילדים קבוצה של בני נוער עם מדריכה,
והסבירו לנו שזאת תוכנית הסברה שנועדה למנוע הריונות לא רצויים

אז כן מנסים למנוע

KallaGLP

New member
המספרים של ילדים המתגוררים בבתי ילדים

כנראה גבוהים הרבה יותר, כי רובם כלל אינם מועמדים לאימוץ. מספיק שהאמא הביולוגית תתקשר לשאול מה נשמע פעם בחצי שנה או תבוא לבקר פעם ביובל, והילד כבר אינו מועמד לאימוץ. האנוכיות של ההורים האלה גורמת לכך שילדיהם יגדלו כיתומים לכל דבר ועניין ולא יזכו לא למשפחה ביולוגית ולא למשפחה מאמצת.

זואילי

New member
מסכימה איתך. גם את זה יצא לי לראות

בביקור השני ראיתי 3 ילדים. גדולים (כנראה גיל 4 ) ש"בילו" עם
אימותיהם בחצר.
בסוף הביקור אחת הנשים ניפנפה לשלום לילד והמטפלת לקחה אותו.
והנה עוד דרך לגדל ילדים.
וזה עוד "מילא".
יש את הילדים שהוריהם בכלא ולא חתמו ויתור כי זה שיש ילד מנכה להם שליש מהמאסר.
בכל יום. כל יום אני חושבת על המזל הגדול של בתי ושלי.
אם היה חודש לכאן או לכאן... לא היינו היום ביחד.
אני כנראה הייתי היחידנית האחרונה שהצליחה לעבור משפט ממש על הקשקש מבחינת טיימינג.

tuttifrutti

New member
יש בערך 000 900 ילדים בבתי ילדים ברוסיה

צריך היום מסמך מיוחד בין המדינה שרוצה לאמץ לרוסיה בשביל שיהיה אפשרי לאמץ משם.

כל מדינה שיש חשש שיש נישואין חד-מיניים לא יכולה לאמץ מרוסיה כיום.
בפורום מיוחד של אימוצים מרויסה בשוודיה המנהלת של הפורום כתבה מכתבים לכל מיני חברי פרלמנט בימים האחרונים כדי ללחוץ שיחתמו על מסמך כזה.

KallaGLP

New member
מעניין, אגב, איך הרוסים מתכוונים לצמצם בחצי

את מספר הילדים בבתי הילדים? לזרוק אותם לרחוב?

KallaGLP

New member
אני יודעת מה כתוב.

אך לדעתי בהתחשב במדיניות האימוץת שלהם זה לחלוטין לא מציאותי.

Daria34

New member
הנחה משמועתית באמצעי מניעה גם תעזור

לבני נוער. ובכלל לאוכלוסיה הכללית.

זה תמיד נכון אך לא פותר את כל הבעיות

בסין אמצעי מניעהמאד זולים ובתי היתומים מלאים

צריך לפעול בכל המישורים כדי לצמצם את שהיית ילדים בבתי יתומים ויחד עם זאת תמיד יהיו ילדים הזקוקים לבית

למעלה