עוד מטוס משולש

J U B

New member
אם זה עבם אז למה שהוא ירחף

בלי משמעות כולשהי במשך חצי שעה או יותר?

כריסטין

New member
זאת שאלת המיליון דולר ...

יתכן והספינה מחכה לצוות שכבר נמצא על הקרקע :/

Gilliana

New member
כי אף אחד לא מושלם...

ולמרות שלמטוס יש מנגנוני הסוואה מתקדמים ביותר, ניתן להשתמש בהם רק במצבים מסויימים ובתנאים מסויימים ומה לעשות - יש גם פשלות של טייסים, כפי שאני בטוחה שקרה בליל הבומים לפני מספר שבועות כאשר הטייס עבר את מחסום הקול שניה קצרה לפני שהיה אמור לעשות זאת בפועל הרחק מקו החוף. מישהו כנראה קיבל נזיפה רצינית באותו בוקר...

זה חמקן...

הוא נקרא גם בשם ה-F-117 ברגע שהוא יטה על הצד הוא לא יראה בעיין אדם כי זה מטוס צר מאוד...מרחף הוא לא...כשהוא בשמיים הוא בתזוזה תמידית...אבל! מפני שעין אדם אינה מסוגלת "לעבד" את נתוני המהירות של המטוס יתכן והוא יראה במרחף זמן מה..זאתמרת תיווצר delay במוח...אבל אין מטוס כזה בישראל...מה שכן יש זה את נושאת המטוסים של ארה"ב שהציבו בים התיכון בגלל המלחמה בעירק אבל אני לא יודע אם הזיזו אותה..ועליה יש מספר חמקנים...אבל אם היו טסים בשמי ישראל לצה"ל יש את הטכנולוגיה לזהות אותם עוד לפני שהם מגיעים בכלל לשמי ישראל...והיו עושים מזה רעש תקשורתי..או שיכול להיות שכן הייתה טיסה של חמקן בשמי רמת גן (קרוב לים) והמידע מסווג ע"י צה"ל או גורמים עליונים אחרים...

לא סגור על זה...

לא נדמה לי שצה"ל יאשר או אישר אי פעם טיסות של חמקנים בשמי הארץ...אבל יכול להיות שבאותו יום בשמי ברמת גן באמת נראה חמקן שכן אושר ע"י צה"ל וצה"ל הצליח להסתיר זאת מהעיתונות... צריך תמיד לחשוב פעמים לפני שרואים משהו מוזר בשמים... למש"ל החמקן צורתו כמשולש ובכל קצה יש לו תאורה...מכך נובע שיכול מאוד להיות שאם יטוס בגובה מסויים הוא יראה כמו עב"מ תלת כדורי... גם הסופה שזהו בעצם מטוס האף 16 האמריקאי רק עם כמה תוספות מאוד משמעותיות של התעשייה האוירית...לדוג: במטוס הסופה יש מין מערכת מאוד גדולה בתחתית המטוס (ראו תמונה ->) שמיועדת להרחקת טילים מתבייתים..לכן אם הסופה תטוס בגובה מסויים היא תוכל להראות כמו צלחת מעופפת הפוכה... אגב! מערכת דומה מאוד יש גם במטוסי אל על

אבל אם את מחפשת...

מטוסים שיכולים להיחשב בטעות כעב"מ אז יש את ה"בלאקבירד" ציפור שחורה...מטוס שהומצא בסביבות שנות ה70 תאמינו או לא...והוא עדיין עולה בטכנולוגיה שלו על מטוסים רבים שהומצאו בשנים האחרונות...המטוס ארוך מאוד... יכול להיראות כעב"מ...

למעלה