עוד מישו לא מצליח להתחבר לסטארס?

Harleydude

New member
עוד מישו לא מצליח להתחבר לסטארס?

הקונקשן כאילו 100 אחוז אבל כבר קרוב לשעתיים שהתוכנה לא טוענת ויש לי עוד חבר שנתקל בבעיה, מה איתכם? משחקים בכיף או האם גם אתם בוהים בקו החיבור הולך וחוזר הולך וחוזר?

Harleydude

New member
אצל כולם החיבור עובד חלק?

אני כבר יום שני ברציפות לא מצליח להתחבר נורמלי. היום נרשמתי לטורניר ואחרי 5 דק' התחילו הבעיות והכסף הלך ועד עכשיו כמה שעות אחרי אני לא מצליח להתחבר. מישהו ? משו?

modz0r

New member
מה הספק שלך?

לי לפני כמה זמן היו בעיות עם חיבור לפוקרסטארס עם בזקבינלאומי (דרך הוט), עד שבמשך שבוע דיברתי איתם (בזקאינט), ו"פתאום" הכל הסתדר.

Harleydude

New member
012 , דרך הוט

מה אמרת לבזק? שאתה לא מצליח להיכנס לפוקר סטארס?

modz0r

New member
כן

האמת שבאותה תקופה היה לי משתמש גם ב-012 וגם בבזקאינט, ודרך 012 זה עבד לי חלק ודרך בזקאינט לא הצלחתי בכלל להתחבר. לקח הרבה זמן, שבמהלכו הם האשימו את כל העולם (ואישתו, כמובן) בבעיות שיש לי בהתחברות לפוקרסטארס חוץ מעצמם, ובסופו של דבר כשהם הבינו שהבעיה אצלהם הם ניסו למכור לי את החבילת גיימר שלהם.. כשלא הסכמתי לשלם יותר, והמשכתי לריב איתם בקשר לזה, "פתאום" הכל הסתדר לבד, והצלחתי להתחבר לפוקרסטארס וקיבלתי פינגים אפילו יותר טובים ממה שהיו לי עם 012. תתקשר אליהם ותגיד להם שאתה לא מצליח להתחבר, וגם כשאתה מצליח, יש לך פינגים של יותר מ-12 אלף מיליסקנד, ושזה לא הגיוני.

uneek

New member
גם אני 012 עם בזק כתשתית

לא מתחבר כבר יומיים.... מישהו דיבר עם 012 ?

nadd

New member
לי אין בעיה בהתחברות לסטארס

איך משחקים אומהה בסטארס עם פליי מאני ? נותן לי רק אפשרות להולדם

DoubleN

New member
התמיכה לא זמינה כרגע

מישהו יכול לרשום מה להגיד למוקד תמיכה, איך הם יכולים לתקן את זה, או כל פרט טכני אחר, כי אני נוב במחשבים.

modz0r

New member
פשוט תתקשר ותגיד להם שאתה לא מצליח להתחבר

כל פעם שהם יגידו לך משהו שנשמע כמו שקר, תתעלם ממנו ותחזור שוב על זה שאתה לא מצליח להתחבר. אם הם יאשימו את כל העולם בבעיות (בזק\הוט\פוקרסטארס\מזג האוויר\יום הזיכרון\יום העצמאות\העובדה שהיום יום ראשון\שני\שלישי\רביעי\חמישי\שישי\שבת), תגיד להם שיש לך משתמש של בזקאינט מהעבודה וזה עובד לך חלק, אבל עם המשתמש שלך ב-012 זה לא זז, ותזכיר להם שזה ככה כבר כמה ימים. במידה והם יבקשו trace להפוקרסטארס (ככל הם גם יסבירו לך מה לעשות), תלך ל-command line (תבחר ב-Run מתחת ל-Start, ושם תכתוב cmd), האיפי של פוקרסטארס זה 77.87.178.68 (לפחות אחד מהם, יש להם כמה). הם בעצם רוצים את כל מה שחוזר אחרי זה (כל השורות שאתה מקבל, עד לשורה של הכוכביות עם ההודעה Request timed out, במקרה הזה). אם הם מבקשים שתעשה את זה גם מהיוזר של הבזקאינט תגיד להם ש"כרגע" אתה לא יכול להתחבר עם היוזר הזה (כי מישהו מהעבודה התחבר אליו לצרכי עבודה, או משהו בסגנון), ותבקש פה שמישהו עם בזקאינט והתשתית שיש לך יעשו את זה (אם יש לך כבלים ואני אהיה פה, אני אשלח לך). אם הם עושים לך בעיות אתה מוזמן לכתוב פה\לשלוח לי הודעה ואני אנסה לעזור לך.

Harleydude

New member
אחי

כתבתי הודעה למטה בשם "אמא שלהם ****"... הם לא רוצים לתת לי שירות בכלל עד ש"אני אקנה חבילת גיימר" מה לעשות?

DoubleN

New member
ה-IP'S של PS

נמצאים ב-HELP, NETWORK STATUS? אני אתן לתמיכה את האיי פיס האלו? תודה על העזרה!

modz0r

New member
יש להם כמה איפיים,כל פעם אתה מתחבר לשרת אחר

כל האיפיים שלהם מתחילים ב-77.87.178, כשהספרה הרביעית משתנה. בשביל לראות לאיזה שרת ספציפית אתה מחובר כרגע, לך ל-command line (שזה start->run->cmd) ותכתוב שם: netstat -na | find "77.87.178" השורה שהוא יתן לך תהיה, למשל TCP *.*.*.*:56358 77.87.178.68:26002 ESTABLISHED כש-*.*.*.* זה האיפי שלך, 56358 (שמשתנה) זה הפורט שממנו אתה מתחבר, 77.87.178.68 (במקרה הנוכחי שלי) זה האיפי שלהם, ו-26002 זה הפורט שאליו אתה מתחבר. כמובן שהפקודה שכתבתי לך לא תחזיר כלום במידה ואתה לא מחובר לשרת, כי הוא מחפש בעצם את כל החיבורים שיש לך מהמחשב שלך לשרתים שלהם (או יותר נכון, שרתים שמתחילים באיפי הזה).

Harleydude

New member
היום ניסיתי להתחבר דרך חבר עם נטוויז'ן

וגם הייתה אותה בעיה מה אתם אומרים, להתקשר ל012?

Harleydude

New member
אמא שלהם ****

אמרו לי שאני צריך חבילת גיימר ואחרי ויכוחים ובלגאן הוא ממשיך להגיד לי כמו לילד שכל עוד הבעיה היא במשחק הוא לא יכול להציע לי כלום אפילו לא לבדוק ת'אייפי בלי שאני אקנה חבילת גיימר! אפס תמיכה, אפס שירות. אני לא יודע מה לעשות בחיי

modz0r

New member
אין יותר מידי מה לעשות

או לדרוש לעבור לשימור לקוחות ולהודיע על ניתוק, או לדרוש מישהו "בכיר בתמיכה", ולקוות לטוב.

למעלה