עוד מישו לא מצליח להתחבר לסטארס?

jino2

New member
וואלה גם לי יש ניתוקים מאתמול בפוקרסטארס

ואני מחובר עם 012 ו הוט מה לא עשיתי ריסט כללי לכל הבית-הפסקת חשמל לכל השכונה אימיילים לתמיכה של פוקרסטארס, לתמיכה של הוט ושל 012 והקו הכחול הזה צוחק לי בעיניים. הדבר היחיד שהצלחתי לגלות הוא שיש עוד 2 מסכנים כמוני...

jino2

New member
וואלה גם לי יש ניתוקים מאתמול בערב בפוקרסטארס

ואני מחובר עם 012 ו הוט מה לא עשיתי ריסט כללי לכל הבית-הפסקת חשמל לכל השכונה אימיילים לתמיכה של פוקרסטארס, לתמיכה של הוט ושל 012 והקו הכחול הזה צוחק לי בעיניים. הדבר היחיד שהצלחתי לגלות הוא שיש עוד 2 מסכנים כמוני...

jino2

New member
הדריכו אותי מפוקרסטארס כיצד לפתור את הבעיה

יש לשנות נתון בקובץ התחברות כיוון שהנתון הקיים אצלינו חסום אצלהם

jino2

New member
פתרון לבעית הניתוקים בפוקרסטרס

כנסו לספרית ההתקנה של התוכנה בפרוגרם פיילס לקובץ שנקרא יוזר או לחלופין יוזר.איני user.ini וחפשו שם את ההגדרה[Connect] תחת הגדרה זו הכניסו את הנתון:userport=443. בסופו של דבר זה אמור להיראות כך: שימו לב זה מאוד תלוי בתוכנת הוינדווס מה בדיוק יופיע לכם בספריה אצלי למשל בxp מופיע user.הגדרות תצוגה ושם בתוך הקובץ לא מופיע [Connect) והייתי צריך לכתוב את שתי השורות במלואן [Connect] userport=443 אחרי ההגדרות של היוזר אז שיהיה לכם בהצלחה ואם תתקלו בבעיות אני פה

modz0r

New member
../images/Emo45.gif

לא ניסיתי, אבל הגיוני שיעבוד. בדרך כלל הספקיות עושות בעיות עם פורטים "מוזרים". אם מחליפים את זה לפורט 443, זה אמור לעבוד חלק.

uneek

New member
אם אתה בADSL ...

תבקש שיחברו אותך דרך השרתים של 015....אצלי זה סידר את זה

jino2

New member
אחי סליחה פשוט הלכתי לישון יש לך פתרון למעלה

למעלה