עוד מעט טוקאן עפה , אמן !

זיגזג

New member
../images/Emo6.gif פיספסתי את זה...

פתחת פה לשטן... מחזירים אותה!

gilad269

New member
תסבירו לי

דבר אחד איך אנשים שמבינים במוסיקה לא רואים בחורה שמזייפת?

סמלת

New member
ברור שזה אני..

אתה היית מודע לכל הקונספירציה הזאת או שזאת פשוט נבואה שמגשימה את עצמה?
אני לא מאמינה שמחזירים את מסעודה לתוכנית אני לא!
מה יהיה עלינו? לאיזו חברה ניהיינו?!?! הכל רייטניג איכס, איך נתנו לחן ללכת איך איזה ילד כישרוני ומדהים הוא!! אני מוכנה לבצע תקדים ולשלוח לראשונה בחיי SMS רק שהשאהידית לא תחזור לפריים טיים...

E m i l i K o

New member
מה קרה בסוף??

איך בדיוק החזירו אותה אני לא מבין, מה אמרו? שבעקבות בקשות של צופים רבים הם מחזירים אותה???? לא יצא לי לראות את הסוף....

סמלת

New member
הייתי נשארת בכיף לספר לך

אבל יש לי ללמוד את כל הלילה
צ'או בייב

gilad269

New member
שלא תישאר מקופח

הבחליטו לעשות גלגל הצלה ולבחור 1 מתוך 5 שיתווסף לרבע הגמר. ה-5 יהיו: 2 שעפו היום-אדיר+חן 2 לפי בחירת השפוטים:קדמון+טוקאן 1 לפי בחירת הקהל:עוד לא נקבע

סמלת , אחד אחד

אתה היית מודע לכל הקונספירציה הזאת או שזאת פשוט נבואה שמגשימה את עצמה? כקונספירציה , עליה להיות סודית ובלתי מובנת . לכן אני לא יכול לענות לך על השאלה הזאת . וגם כי אני בדיכאון הולך ומתגבר .. חשבתי שחרא לי בחיים , ואתמול עם הטוקאן הזאת הבנתי שרק אפשר לשקוע יותר ! אני לא מאמינה שמחזירים את מסעודה לתוכנית אני לא! חכי שהיא תשיר בגמר בניצנים (או מנחמיה) : היה לי חבר היה לי אח , הושט לי יד ואל תצרח היה לי חבר היה לי אח , הירדנים והסורים במזרח .. מה יהיה עלינו? לאיזו חברה ניהיינו?!?! הכל רייטניג איכס, איך נתנו לחן ללכת איך איזה ילד כישרוני ומדהים הוא!! יהיה חרא (אני אופטימי הבוקר) . נהיינו חברה שמעניין אותה רק החצי בקבוק יין וההיינקן שלה .. חן יפציע בדואט מרגש עם רפאל מירילא בגמר של כוכב נולד 7 . איך נפלו גיבורים ... אני מוכנה לבצע תקדים ולשלוח לראשונה בחיי SMS רק שהשאהידית לא תחזור לפריים טיים... אני מוכן לגדר את הכפר שלה בגדר אלקטרונית (זה כמו חשמלית , רק זול יותר) כדי שלא תוכל לצאת משם !

TzutZ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רק עכשיו ראיתי

אני מייצגת את החברה של ימינו? (אללה יסטר
) אתמול אחרי הפסטה מול עוד פרק של הבורר נשפכתי למיטה, אבל עכשיו אני סוף סוף קוראת ומבינה ש... טוקאן חזרה???????????????

עוד לא חזרה , אבל ידאגו שהיא תחזור ...

יש גלגל הצלה עם חן ואדיר שעפו אתמול , טוקאן ונדב (על פי בחירת השופטים ......) , ועוד מתמודד שהיום מאות אלפי sms-ים (שיעשירו את קופות חברות הסלולר) יקבעו מי יהיה .

למעלה