עוד מעט נגמר החורף
ו...

עוד מעט נגמר החורף ../images/Emo9.gif ו...

טוב גם ככה הפורום די ייבשושי ... אז חשבתי על לפתוח הודעה חדשה. אבל לא חופרת ... (אני אנסה .. ) אז כמו ששמתם לב היום היה יום פשוט נפלא השמש זרחה וחיממה את כולנו עוד מעט החורף ייגמר והיה קיץ
|הגדש|אתם שמחים? מה אתם מעידיפים חורף או קיץ
מחקרים אומרים שבחורף רוב האנשים משמינים אני מקווה שהעונה הזו נזהרתם ושמרתם על עצמיכם אני נורא שמתי ואתמול קניתי מכנס ממש יפה שועשה אותי ממש רזה
אבל דיאטה אף פעם לא הזיקה ולכבוד זה שעוד מעט יהיה קיץ, והרי בקיץ הולכים לים, וצריך לשים בגד ים החלטתי שאני מתחילה בדיאטה ואני ממליצה גם לכם דיאטה זה ממש טוב ותמיד צריך להזהר- שלא נקום בוקר אחד ונגלה שהפכנו לבטוטת אז מי בעד לעשות דיאטה ??? מה אכלתם היום
אתם בעד דיאטות
אתם מוזמנים לשים תמונות של עצמכם אניגם אחפש אחת שלי
אגב, זהלא היה מתוכן להיות הודעה על דיאטה, אבל תודו שזה נושא חשוב
אה וגם השקעתי על זה מחשבה וזמן אז נא להגיב תודה מתוקים

SpyKid

New member
אני אוהבת גם את החורף וגם את הקיץ,

אבל מעדיפה סופות על פני חמסין.

SpyKid

New member
כי גשם (וברקים ורעמים) זה כיף,

וכשיש חמסין סתם... חם! חוץ מסופות אני גם אוהבת מזג אויר נורמלי, כזה שבו יש שמש אבל לא חם.

אני ממש אוהבת שמש

נכון שחם מאוד מאוד זה לא כיף אבל אני מעדיפה שיהיה ממש חם מאשר קר .... כי גם כל הזמן קר לי אז לפחות בקיץ נעים

מתן4ל

New member
אחלה,

הפורום באמת ניהיה יבשושי (לכן אני מכריח את הגןה להכנס אליו
). וטוב שפתחת הודעה קלילה שכזו. אני מעדיף חורף, א) יותר קל להתחמם כשקר, מאשר להתקרר כשחם (חולצה ארוכה ואם לא עוזר סוודר ואם לא עוזר מעיל וכו'). ב) זה הרגשה טובה כשיש גשם בחוץ - גשם הוא מפחיד כזה (עושה רעש רואים אותו ויש ברקים וכו') וגורם לך לרחם על מי שבחוץ ולשמוח שאתה בבית הנעים שלך, כשאתה בבית הקריר שלך ויש שמש בחוץ אין את ההרגשה הזו (עדיין האנשים בחוץ מסכנים (אפילו יותר כי אין להם איך להתקרר) אבל שמש לא מפחידה היא סתם שמש (שלא מרעישה ועושה הכל בהיר ויפה) והבחוץ נראה מקום כיף (כל עוד אתה לא יוצא החוצה). אני לא עושה דיאטה לא אכפת לי ליהיות שמן (אפילו שהגןה אוהבת גאונים ורזים
) לגבי בגד ים משקל לא משפיע על איך שאת נראת בבגד ים (בנות *תמיד* יפות בבגד ים ובנים *תמיד* מכוערים בבגד ים [או אם ליהיות ספציפי זה אפילו לא קשור לאם אתה בן או בת זה קשור לאם יש לך שערות ברגליים או לא ולמזלך הטוב לבנות אין {ולגלות לך בסוד זה שאין לבנות שיער ברגלים זה לא נכון אבל זה מה שבנים חושבים כי הבנות לא מגלות להם שיש להן והן מורידות אותו <עם שעווה וזה ממש כואב להן |מעניין מה הייתי עושה אם לא היה לי מספיק סוגים של סוגריימים|>}]) אכלת היום: אני לא אוכל בבוקר. בצוהריים סלט. [אני לא שותה תה בשעת התה [איזה חוסר ג'נטלמניות
]]. בערב שאוורמה. בבקשה מתוקה (את לא יכולה לתת לי נשיקה ככה סתם - את צריכה לעמוד על כיסא בשביל זה
)

../images/Emo207.gifשיערות ברגליים

אאל"ט בתלמוד הבבלי במסכת סנהדרין כתוב שלבנות ישראל אין בכלל שיערות ברגליים (ובעוד מקומות). תקנו אותי אם אני טועה...

מתן4ל

New member
אני מוכן להסביר לכולם מה קרה כאן:

ביחזקאל טז פסוק יד: מסופר משל על ישראל במשל ישראל הם אשה שמקשתים אותה בכל מיני דרכים ואחת מהן היא:"ויצא לך שם בגוים ביפיך" הגמרא מגיעה למסקנה (סנהדרין דף כ"א עמוד א) שזה אומר שהן הורידו שיערות מהערווה ומבית השחי. ואז הגמרא שואלת איך לתמר היה שיער הערווה [יודעים שהיה לה בגלל מה שהיא עשתה לאמנון שם עם השיער] ומסבירה שתמר היתה יפה אפילו עם השיער. (בהמשך הגמרא מגיעה למסקנה שהסיפור עם תמר הוא גם הסיבה שגזרו לא להתייחד עם פנויה אבל זה לא קשור ישירות). כנראה קראת את "מאי דכתיב (יחזקאל יז) ויצא לך שם בגוים ביפיך שאין להן לבנות ישראל לא שער בית השחי ולא בית הערוה שאני תמר דבת יפת תואר הואי".ובקריאה שניה גילית שהן הורידו את השיער לא נולדו בלי...

pieceofmadness

New member
אבל אולי מישהו מתנדב להסביר לי

למה שיער על הראש זה יפה, וכמה שיותר, ואילו בכל מקום אחר -
?? זאת מוסכמה כואבת ומרגיזה נורא!!

מתן4ל

New member
כמובן - זה באשמת האחים גרים,

מכירה את הסיפור על פעמונית? (אם לא תקראי את התגובה השניה שלי) כשכולם קוראים כשהם קטנים סיפורים שבהם מה שנסיכה מגדלת זה את השיער הארוך שלהם כל הילדות עושות את אותו הדבר וכל הילדים רוצים בנות שעושות ככה. כדי לפתור את הבעיה הזו כל מה שאת צריכה זה לכתוב ספר בו הנסיכה מגדלת שפם (ויש לה קרחת), והיא משלשלת את שפמה הארוך לנסיך יפה תואר כדי שיעלה להציל אותה (ראי סיפור מצורף) אחרי שהבנים יקראו את זה תוכלי להיראות כמו דב קירח ואף אחד לא יגיד לך כלום (יגידו שאת יפה כמו הנסיכה פעמונית2 )

מתן4ל

New member
הנסיכה פעמונית (מתוך ויקפדיה!)

פעמונית זהו השם העברי שניתן למעשייה, אגדת העם, מבית האחים גרים "רפונזל" (בגרמנית: Rapunzel). ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ראשית הסיפור מתחיל בזוג כפריים צעירים שלהם לא היו ילדים. מול ביתם היה גן יפייפה שבו נהגה האישה לצפות במשך שעות מה גם שהגן המסתורי היה מוקף גדר ולאיש לא הייתה רשות להיכנס אליו. יום אחד בעודה מביטה האישה מן החלון ראתה "פעמוניות", פרח סגול עם צוף מתוק, וביקשה לטעום מהם, ואמרה לבעלה כי נדמה לה שאינה תוכל עוד לחיות מבלי להרגיש את טעם צוף הפעמוניות. ביראה רבה טיפס האיש מעל לחומות הגן ליקט מעט פעמוניות והביאן לאישתו המאושרת, מה גם שאז גבר תאבונה של האישה לפעמוניות וכל יום ביקשה האישה מבעלה ללקט לה פעמוניות טריות. באחת הפעמים, בעוד מלקט האיש מן הפרח לאישתו, ראתה אותו המכשפה שהייתה בעלת הגן האשימה את האיש בגניבה ואיימה לחסלו, האיש בכה והתרפס בפני המכשפה שתחוס על חייו, המכשפה הסכימה לרחם על האיש ואף התירה לו לקטוף מן הפעמוניות כאוות נפשו בתנאי שאם וכאשר יוולד תינוק לזוג תקבלו המכשפה. האיש ידע שאישתו היא עקרה ולא תלד לעולם ולכן הסכים להצעתה של המכשפה. אך למרבה הפלא לזוג נולדה בת יפייפיה והם קראו את שמה "פעמונית" על שם תאוותה של האישה לפרח הסגול. אז נזכר האיש בהסכם עם המכשפה ומסר לה את התינוקת. המכפשה כלאה את פעמונית הקטנה במעלה מגדל נטול דלתות או גישה המאפשרת לצאת ממנו מלבד חלון קטן המשקיף על היער השומם. פעמונית האומללה גדלה והפכה לנערה מקסימה, היא הייתה שרה לעצמה ולחיות היער שבאו לבקרה על אדן החלון. המכשפה הייתה קוראת "פעמונית פעמונית, השליכי את צמתך"... פעמונית הייתה משלשלת את צמתה הארוכה והמכשפה הייתה מטפסת עליה למעלה המגדל. באחת הפעמים נקלע למקום נסיך, זה ראה את המתרחש וקרא לפעמונית לשלשל את צמתה הארוכה מבעד לצוהר על מנת לאפשר לו להשתמש בצמה כחבל ולטפס למעלה המגדל, פעמונית נבהלה למראהו של הנסיך עקב כך שמעולם לא פגשה בבן אדם מלבד המכשפה. הנסיך נהג לבקר את פעמונית לעתים תכופות והביע רצון עז לשחררה מכלאה במגדל. כאשר למכשפה נודע על ביקורי הנסיך חשה וקיצצה את צמתה הארוכה של פעמונית על מנת שלא תהייה גישה לנסיך לטפס אל המגדל. כשהגיע הנסיך וביקש מפעמונית למסור את צמתה מטה, עשתה כך המכשפה והנסיך החל לעלות, כאשר טיפס על הצמה בה החזיקה המכשפה, היא עזבה את הצמה והנסיך נפל על שיח קוצני ששרט את עיניו ועיוור אותו. המכשפה הבריחה את פעמונית אל קרחת היער והנסיך העיוור היה משוטט ביער וחי מפירות ומצמחים להם הייתה לו גישה. יום אחד שמע את שירתה של פעמונית, כשראתה את אהובה העיוור בכתה, ודמעותיה החמות ריפאו את הנסיך והשיבו לו את מאור עיניו. פעמונית והנסיך נישאו וחיו באושר ועושר. ===================================== * בשנת 2009 צפוי לצאת לאור סרט אנימציה קולנועי מבית היוצר של "וולט דיסני" הנושא את השם "רפונזל - כרותת הצמה".

ל-TFm אין בכלל שיעור מין משני

הן בכלל עם דנ"א כמו של בנים (XY), אבל הן נראות כמו בנות חלקות במיוחד (הרצפטור לטוסטסטרון שלהם/ן דפוק). למי ששכח אזכיר, שכל האנשים מתחילים את ההתפתחות העוברית בגוף כמו של אישה, אבל הבנים משתנים מתישהו בתגובה לרמות טוסטסטרון.

מתן4ל

New member
רגע, אז אפשל ליצר סופר-גבר...

רגע אם אני מבין אותך נכון יש לך אשה עם DNA של גבר, אם יהיה לה ילד מגבר אז היא תתן X או Y והגבר יתן X או Y. אז רבע מהילדים יהיו בנות (XX) חצי יהיו בנים (XY) ורבע יהיו, המ... יצורים עם (YY) יש לך מושג מה יוצא מהדבר הזה?

sory אין לTFm שחלות

רק "מבחוץ" היא נראית כמו גבר
YY אם אני לא טועה לא חי, X אחד הוא חיוני. יש בנים שהם XYY, פעם טענו שהם יותר אלימים. אבל נראה לי שהיום נחשב שזה לא נכון. יש גם בנות שהן X0, חברת ילדות שלי היא כזו. היינו קוראים לה אפרו, קיצור של אפרודיטה. כי היא הייתה יפה במיוחד - לא למי שלא אוהב נמוכות. היא מותק.

כמו אישה צריך להיות כתוב בשורה 1

כן, זה מגניב. יש עוד כל מיני כאלה. תשאל אותי בהזדמנות.. ותאלץ אותי לסכם לך מהספר...-:) בכיף

אמממ

דווקא לי נראה שהרבה יותר קל להתקרר בקיץ מאשר להתחמם בחורף .. בחורף נורא קר ..... ואין כוח להחליף בגדים (ואז אם אתה בא מהצבא הבייתה אז אין לך כוח להלחיף בגדים ואתה הולך לקניון עם מדים ואתה נראה זעווה) חשבת על זה ??? וחשבת על זה שאם יש ברקים ורעמים אתה גם לא יכול לישון ... וגם זה עושה לפעמים הפסקת חשמל ואז אין אור וזה מפחיד .. ואתה קורא לאח שלך הקטן "אביייייייי בוא מהר יש הפסקת חשמל!!! אני מפחדתתתתתתת" שמש זה כיף ... **עומדת על כיסא**

למעלה