עוד מעט נגמר החורף
ו...

hodaya48

New member
soryyyyyyyyyy

בס"ד אני ממש ממש מצטערת ומקווה שתקבלי את התנצלותי בהודעה שרשמת זה היה נראה אחרי כמה דקות מקסימום שעה ושוב תקבלי את התנצלותי ממש לא התכוונתי ולא חשבתי לרגע שערבבת בשר וחלב רק אמרתי שיכול להיות שלא חיכת מספיק זמן אבל עכשיו אני בטוחה שאין מצב! אז אני מקווה שתסלחי לי ותקבלי את התנצלותי וד"א גם אני עברתי היום בדיקת דם וכמעט התעלפתי לאחר שדקו אותי 3 פעמים בנסיון למצוא דם עד שלבסוף לקחו לי מן פרק כף היד מן העורק הראשי שזה ממש ממש כאב....

חמודה ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

כן, בקריאה שניה זה באמת היה נראה כך ... אני זנאת את זה שהם דוקרים מלא פעמים!!! ואז אומרים לך לכווץ ולפתוח את כף היד ... שיו זה כזה מעצבן לפני חודש בערך עשיתי בדיקה, ודקרו אותי פעמיים בכל יד
זה ממש עצבן אותי

pieceofmadness

New member
אם כבר בדיקות דם ../images/Emo26.gif

אז אני כאן כדי לעורר מודעות להתרמה. שבוע שעבר היה יום התרמה ארצי של מח עצם. הלכתי, ואני מקווה שימצאו לי נתרם עם חלבונים תואמים. יש בנק מח עצם בינלאומי בהולנד, אבל יש יותר התאמה בין יהודים, ולכן פתחו בנק מח עצם בארץ, ליהודי כל העולם. אם אתם בני 18-50 ומעוניינם לתרום, אפשר לפנות אליי. זה תהליך לא רציני כל כך, כל מה שצריך זה רצון טוב. זו תרומה שממש מצילה חיים!! יותר מ10% מכלל חולי הסרטן נזקקים למח עצם במהלך חייהם. לרובם אין תורמים מתאימים. תחשבו על זה.

עוד יום ...

שעבר ממש ממש קשה והסביה היא שבבוקר היה לי בדיקות דם ואז התעלפתי
והייתי ממש חלשה חזרתי הבייתה ואז אכלתי פתית אבל עם שוקולד נוטלה
ועוד אחר כך ישנתי וישנתי המוןןןןןןןןן חחח וכשהתעוררתי אכלתי עוף עם אורז וסלט ......... ושוב נרדמתי כשהתעוררתי זה כבר היה מוגזם אז עלתי על האופני כושר והתחלתי לשרוף קצת קלוריות אבל אז הגיע המתח הגדול- היה נולד לרקוד והייתי כל כך במתח ששוב אכלתי שוקו עם קורנפלס ועוד אחר כך נשנשתי קצת ספגטי!!!!!!!!!!!!1 ואז שוב עליתי על האופני כושר אבל לא יכלתי להיות הרבה כי כבר הייתי אחרי מקלחת ולא רציתי להזיע וכל זה בגלל הבדיקות דם האלה אוףףףף הרס לי את כל היום לפחות לוטם עלה לחצי הגמר

היום ../images/Emo9.gif

אז...... בוקר- פתית ... חח עם שוקולד צהריים - שניצל (מוקפץ כמובן ללא שמן!!) ערב - שוקו וקונפלקס (כרגיל...) אחר כך אכלתי פתית עם חומוס ומפלפפון חמוץ ואז סלט שוב עם שניצל מוקפץ וזהו!!! רק אני מקווה שכשאני אצא אני לא יאכל הרבה.... ושאני ארקוד הרבה וככה אני אשרוף את כל הקלוריות!!!! מה אכלתם ????????

T r i v i n

New member
החורף שולט!!!

לי אישית, הרבה יותר קל להתמודד אם קור מאשר אם חום. פשוט צריך ללבוש בגדים חמים ובמקרה הכי גרוע מדליקים תנור. אם חום המצב הרבה יותר מסובך, הדרך היחידה להתמודד איתו היא באמצעות מזגן וזה גם לא תמיד אפקטיבי. חוץ מזה, אין כמו להתכרבל על הכורסה אם איזה ספר טוב כשהגשם מכה על החלון. בקשר לדיאטות, למעט מקרים מיוחדים(כאשר הבן אדם כבר לא נכנס בדלת) אני נגד. משתי סיבות, קודם כל אני חושב שבני אדם לא אמורים להיות עור ועצמות. בן אדם בריא הוא לא בן אדם רזה. זה גם לא בריא להיות שמן אבל זה לא אומר שצריך לשאוף לקוטב המנוגד. והסיבה השניה היא שלפי דעתי כדי להישאר במצב נורמלי לא צריך דיאטות צריך פשוט לאכול נכון ובאופן מסודר ולעסוק בפעילות גופנים. חבל רק שאני לא מקשיב לעצות של עצמי. נ.ב. לפי התמונה שלך את ממש רזה, את לא צריכה דיאטה.

תודה ...

ואם נגיד מרגישים שטיפה משמינים ??? אז לא חבל להרוס את הגוף של עצמך ? ולאט לאט ככה להשמין ? ואז להפוך לקציצה ????? זה מסוכן לדעתי איך שוראים שמשמנים אפילו טיפה - צריך מהר מה רלהוריד את זה ויודע מה גם אם לא משמנים - זה תמיד טוב להרגשה הפנימית

T r i v i n

New member
עצה שלי...

אם את מרגישה שאת טיפה משמינה אז על תורידי בכמות המזון(תלוי כמובן מהיא הכמות) אלה תוסיפי בפעילות הגופנית. ככה את לא תהיי סתם רזה, את תהיי חטובה שזה הרבה יותר יפה.

אני אוהב חורף

אין כמו לשבת עם מפזר חום ליד הרגליים ולקרוא משהו תוך כדי שתיית שוקו או תה חם. לגבי דיאטות:אני מאמין שלא צריך לעשות דיאטות- צריך פשוט לשנות רמת פעילות לפי הצורך והיכולת, ולאכול דברים שטעימים לך בכמויות שמרגישות נכון.אני גם מאמין שהקיבעון הזה על "להיות רזה" זה רע- נכון, שומן מוגזם הוא לא בריא, אבל גם רזון גדול הוא לא בדיוק סגולה לאריכות ימים, החוכמה היא למצוא את האיזון שמתאים לגוף שלך. תפריטים: שלשום:בוקר- כמה עוגיות ותה מג'ינג'ר טחון ודבש, צהריים- סנדביץ' נקניק, ערב: קערת מרק בצל. אתמול:בוקר: לחמנייה ותה, צהריים: טוסט עם דג מלוח וחמאה, ערב:מרק עוף, סטייק ותפו"א בתנור. היום:ארוחת בוקר:טוסט עם דג מלוח וחמאה, טוסט עם גבינה. נ"ב על מה את מדברת?את נראית רזה מאוד בתמונה.<קול של סבתא פולניה>תאכלי משהו</קול של סבתא פולניה> ננ"ב מתכון מנצח לשוקו עשיר- מכל שמנת לבישול 15%, כף וחצי סוכר, שתי כפות קקאו "עלית", קובייה אחת של שוקולד מריר הכי חזק שמצליחים לשים עליו יד(אני משתמש ב85% אבל גם 70% טוב), לערבב הכל בתוך פינג'אן(או כל סיר קטן אחר) על אש קטנה על שהשוקולד נמס והשוקו אחיד.

יו אתה אוהב טוסטים ../images/Emo9.gif

תגיד אתה באמת עושה שוקו כזה? יו ממש השקעה על שוקו .... כל הכבוד לך !!! אני בחיים לא השקעתי ככה על שוקו !!! זה בטח יוצא מה זה טעים

אכן, אני אוהב טוסטים

ולדעתי לפחות השוקו הזה מאוד טעים- עבדתי שבועות עד שהיגעתי לנוסחא הזו.אני תמיד משקיע בבישולים שלי- תבשיל צריך להרגיש שאוהבים אותו, אחרת הוא נוקם בעזרת הטעם
.

וואי פצצצההה

ממש יפהה אני השקעתי הרבה בלמצוא נוסחא לפנקיק
אבל לא ככה ... חחח כל הכבוד בטח אני אנסה את השוקו הזה פעם או שאני אנסג'ר את אח שלי שיעשב לי

סלט בסלון מזל ועוף במייקס פלייס

לא חשבתי שזה יקרה, אבל אני הולכת לספר לכם מה אכלתי אתמול.
אתמול בצהריים אכלתי בסלון מזל (בר טבעוני) סלט מש (נראה לי שזה השם, איזו קטנייה מונבטת). אני נמצאת שם לפעמים, לשמוע הרצאות. אבל רק אתמול אכלתי שם. איזה טעים הסלט מש הזה...טעם של בריאות. מוגש עם לחם שחור, כבד כזה. וטחינה גולמית כזאת.... יאמי. ולדעת שזה בלי חומרי הדברה... איזה כיף. בערב, אכלתי במייקס פלייס, מה שאני תמיד אוכלת שם: עוף מתובל... יאמי... לא הגיע הזמן לגוון

pieceofmadness

New member
ואני אכלתי את אחותי

אז איך לכל הרוחות והגשמים היא נשארה חיה כל כך??!! לא צודק!

את כ"כ צודקת.

החורף זו עונה כזאת משמינה
אני חולה על החורף, אבל אוכלים כ"כ הרבה בעונה הזאת! ואני גם רואה את זה עלי. בחופש הגדול אכלתי ממש קצת, פחות מ-800 קלוריות ליום, עכשיו בחורף ממש קשה לי לאכול כמו פעם. אולי בגלל שאין כוח לכלום... רוב הזמן יש חושך, אין כוח ללכת למכון כושר ושלא נדבר על זה שאי אפשר בכלל לשחות
אני לא יודעת אם אני בעד דיאטה. אני חושבת שמי שצריך לדעתו ומוכן לזה... כדאי לו. אני עשיתי ככה והורדתי איזה 15 ק"ג לבד, בלי שום עזרה של דיאטנית או משפחה. פשוט החלטתי עם עצמי. כמובן שיש דיאטות שהן ממש לא בריאות וזה כולל כאבי ראש והתעלפויות... ופעם הגעתי כבר למצב כזה

למעלה