עוד משהו לגבי נתונים שהובאו בראיון לרינו צרור

fannyd

New member
את יודעת מה הכי כואב לי

כשלפני זמן לא רב פרופ' חצרוני הטיח באמירה בוזגלו את המשפט: "שום דבר רע לא היה קורה אם ההורים שלך היו נשארים במרוקו ונרקבים שם" המדינה רעדה וכשקוראים לעצור אימוצים, דהיינו להשאיר מספר בלתי ידוע של ילדים להירקב בבתי ילדים, מקבלים קריאות הידד.

fannyd

New member
עם כל הכבוד ההורים העתידיים הם אנשים בוגרים

בעלי מסוגלות להחליט לגבי עצמם. אין כל צורך שאיש יעמיד את עצמו בתפקיד האפוטרופוס.

fannyd

New member
לאור מה שכתבת

מציעה לך לקחת נשימה ארוכה ולקרוא בעיון פרשנות לפסק דין שניתן בעניין העמותה "הילד והוריו" שם מוזכרת חובת הזהירות שחלה על התובעים. לפני שפותחים בהליך האימוץ חובה לקרוא ולהבין את החוק, במיוחד לגבי אחריות הצדדים, להבין את החוזה עליו חותמים עם העמותה ולהפנים מהם הדברים עליהם צריך להתעקש. [URL]http://www.fridmanwork.com/lawyers23451.html[/URL]

KallaGLP

New member
אז למה במקום לזרוק סיסמאות מכפישות ומכלילות

אותו פרופ' קורן לא הסביר מהם התסמינים שיש לשים לב אליהם כדי לסייע באבחון התסמונת לפני האימוץ? זה הדבר היחיד שיכול היה באמת לעזור בקבלת החלטה במקרה הנ"ל.

KallaGLP

New member
אה? קראתי וקראתי שוב ושפשפתי את עיניי.

מה הקשר, סליחה על הביטוי, בין מחלט לת...? מה עניינן של שאיפותיו האמנותיות של פרופ' קורן לכאן? וזה עוד מבלי בכלל להיכנס לשאלה מה קשורות השאיפות האמנותיות *שלי* (שבין אם יש לי כאלה או לא - שזה בפני עצמו אינו עניינך - לא קשורות בכלום לפורום הזה, לאימוץ או לנושא השרשור, וגם מעולם לא העליתי אותן לדיון כאן).
כמה אופייני שברגע שמגיעים לשאלות הספציפיות, אף אחד משום מה אינו רוצה "להיכנס לוויכוח" או מתחמק על ידי אמירת דברים שאין ביניהם לבין הנושא המדובר שום קשר ואף יורד לגופם של כותבים במקום לגעת בגופו של עניין.

fannyd

New member
עם כל הערכה לרקורד המקצועי של פרופ' קורן

דברים שהשמיע על מדיניות כביכול של ייצוא ילדים חולים אל מחוץ לגבולות רוסיה לא עושים לו כבוד.

adiavn

New member
תודה רבה על המאמץ שלך לשמור עלי מפני עצמי

בהצלחה עם הפטרונות הזו בגידול ילדים
(אני מתייחס לסעיף ד)
&nbsp
מעניין שאף אחד לא רוצה להגן על הורים עתידיים מפני אי היותם הורים.

eee60

New member
אם זה נכון אז למה לא תובעים את העמותות והמדינ

שמחה ששבת אלינו ולו לזמן קצר. כשהתחלתי בתהליך האימוץ

הפרטי שלי חשבתי שאני כבר יודעת הכל בתחום. היתה לי אחות שאימצה וחשבתי שאני מכירה את התהליך, הסיכונים והסיכויים. התברר שאין הדבר כך. התברר שקיים שוני בין המדינות השונות והעמותות השונות. לא כל בקשה, שהיתה מובנת ומקובלת על עמותה מסויימת התקבלה ע"י האחרת - להיפך, לרוב היא נדחתה על הסף. ידעתי, למשל, שיש סיכון בצריכת האלכוהול עי ההורים הביולוגיים - כפי שכל אדם בר-דעת יודע, אך אף אחד לא דיבר אז על תסמונת אלכוהול עוברי. נדמה לי שמאז לא השתנה דבר אחד - על ההורים המאמצים עדיין לחקור, לבדוק ולעשות כל שביכולתם בנושא בריאות הילד, שכן לא ניתן לסמוך, לא על הרשויות ולא על העמותה בענין זה.
אני, כשלעצמי, בהתעלם מהחלוקה לקבוצות ההורים ה"נפגעים" וה"לא-נפגעים"-הי, האם לא נכון לומר הילדים "הנפגעים" או "הלא נפגעים"? (ואני למזלי נמנית על הקבוצה השניה) - הייתי מודה ושמחה, אם היה מי שהיה מצביע על סיכונים שאינם ידועים לי.

dana180

New member
תסמונת העובר השתיין

תודה על האינפורמציה ערבה.
מה שמטריד אותי בכל מה שכתבת הוא המשפט " הקריאה להפסקת האימוצים היא הקול שנועד להגן על ההורים העתידיים. לא מלאמץ אלא מלאמץ ילדים עם נכות קשה, שלעיתים תתגלה מאוחר מאד, בלי לדעת עליה. "
אם ההשלכות הקשות יתבררו רק בגיל ההתבגרות ,איך ניתן לדעת בזמן הבדיקה לאימוץ אם מדובר בפעוט עם נכות קשה?
הרי בגיל שנה וחצי לא ניתן לאתר בעיות התארגנות או קשיים חברתיים.או לקויות למידה .
דברייך גורמים לי, אמא לילד עם סימני התסמונת לחרדה נוראית , כי אולי בגיל ההתבגרות יתפרצו התופעות הקשות שכוללות שקרים גניבות וכו' ואולי לא... וזה מדיר שינה מעיני .
לא שמעתי משום רופא, ואנחנו מבקרים אצל דר' סנצקי , אמור להיות מומחה לתסמונת, שום הסבר מה עושים,חוץ מלשבת ולחכות לגיל ההתבגרות. סליחה. לבלוע ריטלין. בגיל 5 . נגד היפראקטיביות.
דר' סנצקי בעצמו לא מסוגל לאמר שום דבר על הנכות. רק אם מדובר בתסמונת המלאה או בחלקה.האבחון נעשה על סמך תשובות לכמה שאלות אמריקאיות. בעיני זה לא רציני.

dana180

New member
ועוד נקודה חשובה ערבה

מה שאת קוראת ההחמרה בגיל ההתבגרות , אלו הם הגלים המישניים של התסמונת שיגיעו במידה והילד לא יטופל בגיל קטן יותר ולא יהיה בסביבה יציבה ותומכת עם קשר קבוע וחם.בגיל 5 , מי שבאמת מומחה , יכול לזהות את התסמונת על מידת חומרתה האמיתית.
עדיין לא מצאתי את המומחה הזה לצערי. נבואות זעם לא עוזרות לשיפור המצב, גם אם לא שיפור מלא אז לפחות חלקי.
אשמח להערות והארות.

dana180

New member
לא מדויק ערבה

גם אם תמצאי באיזו מדינה בעולם את המומחה הגדול לתסמונת העובר השתיין ,שיטוס איתך לרוסיה לבדוק את הילד שהוצע לך,
לא תדעי באיזה מקום על הקשת של התסמונת הוא נמצא.אלא אם כן מדובר בתסמונת המלאה.
יתכן והילד ילקה בתסמונת , באופן חלקי ביותר, והוא ילד מדהים וחכם ומקסים ואת תפספסי אותו.
התסמונת יכולה להיות שלובה עם חרדות נטישה וטראומה מהשהייה בבית הילדים ועכוב התפתחותי, וממש קשה לדעת מה המצב האמיתי. להגיד שמוליכים שולל זה קשה בעיני וגם מעליב . גם אם תחקרי ותבדקי ותפגשי עם מומחים, עדיין יתכן ולא תשיגי את המידע האמיתי.זה הרבה יותר מסובך, כנראה, ממה שאת מתארת.

dana180

New member
ערבה יקרה,

את המאמר שהבאת אני מכירה מהקבוצה של אריאנה. כתבה אותו אמא מאמצת.
השיטות של שולמית בלנק כנראה מתאימות למי שלוקה בצורה קשה בתסמונת.
כשאני כותבת שיטות טיפול אני מתכוונת לטיפול רגשי, ריפוי ועיסוק וכו'.
לילדים עם לקות קלה אין צורך בכדורים. למעט כנראה ריטלין בכתה א' להיפרים שבחבורה.
ההחמרות של גיל ההתבגרות? ממה שאני קראתי מדובר בגלים משניים של התסמונת , כאשר לא מטפלים ומטיבים בגלים הראשונים
בגיל צעיר.
בסיס יציב בהחלט יכול למנוע. גם ילד שנושא גן של סכיזופרניה, בסביבה יציבה ותומכת יתכן והמחלה לא תתפרץ.
אשמח לקרוא מאמר רפואי לביסוס הנבואות השחורות שאת מציינת כאן.

dana180

New member
דר' מרסלו שפיץ

מצרפת קישור לכתבה על מרסלו שפיץ. לא ברור לי למה צריך כדורים ולמה צריך פסיכיאטר.
את מדברת על המקרים הקשים. ואל המומחה הזה לא הייתי שולחת אף אחד...
[URL]http://www.haaretz.co.il/misc/1.1085347[/URL]

dana180

New member
למה צריך פסיכיאטר בכלל?

את שוכחת שהסקלה רחבה. המאמר מדבר על המקרים הקשים. תראי מי מגיע לשולמית בלנק ודר' שפיץ.
לא הייתי מתקרבת לאף אחד מהם.
תקראי בבקשה את המאמר שצירפתי בהודעה החדשה על האפשרות במניעה של האפקטיים המשניים של גיל הבגרות.
לבית יציב, חום ואהבה יש השפעה גדולה.

KallaGLP

New member
פאני, את צודקת, מתנהל כאן שיח חרשים.

אף אחד לא טורח להתייחס עניינית למהות השאלות והטענות הספציפיות שמועלות כאן, רק ממשיכים לחזור על אותן סיסמאות מכלילות.

KallaGLP

New member
אגב, חייבת להודות שזו הייתה אתנחתה קומית לא רעה בכלל.

לערבה

כמה טוב שבאת.תודה על הסעיפים המסודרים נהירים וברורים.
יש לך קול צלול.
לילה טוב...

למעלה