עוד מTFM

heart1soul

New member
זה ממש ככה!!:) הכי בריחה מהשגרה

באמת שדברים שקשורים לאדם כל כך משמחים אותי שזה כבר פאתטי חחח זו הסיבה היחידה שאני מכריחה את חבר שלי לעשות אינטרנט במעונות השנה אחרת אני לא אשרוד..(אבל אין צורך לגלות לו כי הוא חושב שאני צריכה את זה בעיקר ללימודים חחחח)

magenta73

New member
טוב,

זה נשמע סוג של איירוסמית' משודרג. אני מקווה שזה לא יהיה קיטשי מידי. מה שכן, הקול שלו נשמע מדהים. ממש. חתיכול.

mayarel

New member
כן הקול שלו ממש הרס אותי.

משגע. |מחליטה אחרי כמה התלבטויות לא להגיד שום דבר על האיזכור של איירוסמית כדי שישארו פה אנשים שירצו לדבר איתי..|

R o c k s e n

New member
לדעתי בכלל אבל בכלל לא אירוסמית'

זה הררבה יותר חזק וכוחני העיבוד והלחן וכמובן שמה שאדם מביא לשיר זה שונה לגמרי . אני לא מתחברת לטקסט של השיר אבל הווקלס של אדם כזה טוב והמנגינה עם הגיטרות המפוצצות מדהים שזה מפצה על הטקסט הדי צפוי והקיטשי

R o c k s e n

New member
הטקסט של הפזמון לפחות

ולא יודעת מה איתכם ככל שאני רואה את זה יותר ויותר ככה הלב שלי יותר דופק , מתרגש ולא מאמין

MISHMISH56

New member
אני איתך ואף יותר מפעם לפעם יש לי

ממש הפרעות קצב

magenta73

New member
הווקלס בהחלט מעולה,

אמרתי איירוסמית' כי זה מזכיר לי בלדת רוק-פוק כזו. טוב, נחייה ונראה. בנתיים השתי שניות האלו לא יוצאות לי מהראש, אז נראה לי שיהיה בסדר.

mayarel

New member
רוקסןןן את חייבת להתחיל לכתוב פה יותר ../images/Emo6.gif

|זר פרחים|

R o c k s e n

New member
אני יודעת ../images/Emo201.gif

היה לי קשה עם זה שבתקופה האחרונה לא היה לי הרבה זמן להיות פה אבל עכשיו יהיה לי ואני אהיה פה יותר :)

MISHMISH56

New member
תזמורת ומנגינה מדהימים ...קיטשי???

אולי...להזכיר לך את השיר מ"טיטאניק" שאחרי שחרשו אותו הוא כבר יצא מכל החורים אבל היה להיט גדול...ולטעמי הוא היה סוםר קיטשי...אבל אלו הם שיריםצ שאמורים להיות קליטים ומתאימים לסרטים מסוג זה..וזה בסדר...ומצידי שאדם ישיר את "יונתן הקטן" והלב שלי ירטוט משמחה

זה שיר ממש גדול ומפוצץ כזה

והעוצמה שבקול שלו עושה את השיר מדהיםםם ואני לא יכולה להפסיק לזמזם את השלוש שורות האלו לא יוצא לי מהראש 3>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוואוווווווו

יואו עם התמונות מהסרט והקול היפה הזה שלו אני כולי צמרמורות עם דמעות בעיניים וואו וואו וואו וואו ! הרגשות כזאת לא הייתה לי מאדם כבר הרבה זמן

למעלה