עוד סדרה משובחת מהעבר חוזרת

עוד סדרה משובחת מהעבר חוזרת

אחת מהסדרות האהובות עליי מכל הזמנים שבה לה: Quantum leap כל הפרקים ישודרו מחדש בשבתות ב17:00. צל"ש מיוחד מגיע לערוץ 10 החדש על שידור הפנינה הזו בנוסף על שידורה של "אנטרפרייז", בכוכובו של אותו סקוט בקולה. סוזן

את עובדת עלי!!!!

לא ראיתי הרבה מהסדרה, אבל מה שראיתי - אהבתי
סקוט בקולה הוא פשוט כלכך... וכלכך.... אני פשוט מת עליו, נקודה!!!

למה שאני אעבוד עליך?

הרי שנים חלמתי שהסדרה תשוב לסבב נוסף של שידורים. כשגרתי בתפוח הגדול צפיךתי בכולה בסיי פיי צ´אנל, ומאז רק ניסיתי להשיג פרקים! אין לך מושג איזה אושר זה מעלה בי! מה שכמובן מאוד יעשיר את "דיונון" בגלל כמות קלטות הוידאו הריקות שאני אצרוך. עומד להיווצר מצב שבו אני אקליט במקביל כמה סדרות: מקגייוור (שאני כבר מקליטה באדיקות), ברצועה יומית קוונטום ליפ - פעם בשבוע זינה, עונה 6 - יומית, ארבע פעמים בשבוע בשלב מסוים תצטרף באפי - כל העונות - רצועה יומית וגם "אנדרומדה"... :) סוזן

לזה אני קוראת "פריים ריב"

פייפר יפה! והנה משהו בשביל הבנות... ונ.ב. - מה לעשות, אי אפשר להסכים על *הכול*, כך זה עובד בחיים. סוזן

albrecht

New member
איך היית מגיבה

אם גבר היה שם תמונות כאלו של אישה? היית מרימה קול צעקה, כמובן. מה שעליך להבין הוא שכל הדברים סימטריים. כפי שלגבר אסור, גם לך אסור. גורעה מכך היא טענתך כי "גברים רואים בכך מחמאה". אין זה רלבנטי מה היחס של גברים לכך. האם שאלת את סקוט באקולה איך הוא אישית מרגיש מהפצת תמונות שכאלו? אולי הוא נבוך מכך? את חוטאת בכך שאת מניחה שאת יודעת מה דעתו. לא רק זאת, אלא שדעתו של אדם אינה רלבנטית בנושא הפצת תמונותיו. מרביתן המכרעת של שחקניות הפורנו עושות זאת מרצון, ויתכן שאף נהנות. ובכל זאת, האם נשים כאן תמונות שלהן? למה זה לא נראה לי הגיוני. למה דומה הדבר? לנאשם באונס, הטוען בפני השופט - "אבל היא נהנתה!" לא טיעון קביל, נכון?

ואם בבאפי עסקינן....

ראיתי בינתיים 16 פרקים של העונה החמישית, ומה אני אגיד? הסדרה הזאת מתעלה על עצמה שוב ושוב. הפרק האחרון שראיתי, פרק 16 ("The Body") היה אחד הדברים העצובים ביותר שראיתי בטלוויזיה.

אבל אין כמו The gift

הפרק הזה פשוט הגיע אליי בטעות, יחד עם פרקי עונה 6 של זינה, וזה היה פשוט מדהים! אני לא מפסיקה להשוות בינו לבין הפרק האחרון של זינה FIN, שכמובן נחות ממנו בהרבה. אבל THE BODY הוא אכן פרק משובח. אני באופן אישי נמנעת מלצפות ביותר מדי פרקים חדשים, או חדשים יחסית של באפי, כי חסרות לי עונות קודמות ואני לא ממהרת במיוחד, אבל מדי פעם, כשיוצא לי, אני רואה (מה לעשות, הכרתי אנשים שיש להם. שאני אגיד לא?). סוזן

לא הגעתי לפרק הזה עדיין.

אני עושה מרתוני צפייה עם ידידה טובה שלי שהיא באפיסטית מושבעת, כשאת הפרקים אני *שיעול*מורידמהאינטרנט*שיעול*

הבעיה עם מרתוני צפיה

הם שהם גורמים לזילות של הפרקים עצמם. כלומר, אם אתה צופה שבלושה ארבעה פרקים בזה אחר זה, כל אחד מהם מתבטל לעומת השאר, ובסוף היום או הערב הכול הופך להיחות מין דייסה כזאת. במצב כזה, קשה מאוד להפיק את מלוא ההנאה מהפרקים, במיוחד כשמדובר בעונה טובה. מה שהביא אותי להחלטה שלא לחזור על הטעות הזאת ever again. מעכשיו - מקסימום פרק ביום, או פרק בשבוע, אבל לא יותר מזה. אני לא יכולה ולא רוצה להוריד פרקים, או כל דבר אחר מהאינטרנט, כך שלפחות אין לי פיתוי לעשות זה. סוזן

אוקי, הגדרתי את זה לא נכון

כי אנחנו לא רואים יותר משני פרקים בשבוע. Gathering אולי מילה מתאימה יותר? Buffy Gettogethers?

blackwolf

New member
כל כך צודקת.

את העונות הרביעית חמישית ושישית ראיתי במרתונים שנמשכו מהצהרים ועד לבוקר שאחריו. לא רק שיצאתי עם כאבי ראש אלה שגם לא תמיד זכרתי מה קרה בכל פרק, אלא רק מה קר בגדול. כמובן, בעונה הרביעית זה לא היה כל כך נורא מאחר והיא הייתה פשוט נוראית ( ספייק שהיה הדבר הכי טוב בעונה הזאת, היה גם הוא מגוחך ). אבל בקשר לעונה החמישית, זה חבל מאחר וכמו שלפעמים קורה במרתון, מדלגים על פרקים כדי להגיע לעיקר ומפספסים דברים חשובים מאוד כמו FOOL FOR LOVE שהשלמתי רק כשעשיתי מרתון עונה שישית. מה שכן, מרתון עונה שישית היה תענוג, הפרקים היו כל כך טובים ( לדעתי האישית, ויש לו מעט שלא מסכימים איתי ) הם התעלו על עצמם. מה גם שראיית כל הפרקים ביחד עזרה לשמור על קשר בין הדברים ( אני לא מפרטת כדי לא לספיילר ). ועדיין, יצאתי עם כאב ראש וצורך רב בשינה.

אה, ובקשר ל- "אנטרפרייז"

ראיתי את כל הפרקים ששודרו בינתיים בארה"ב, כולל הפרק של לפני שבוע (הראשון אחרי פגרה של חודש וחצי בערך), ואני חייב להגיד שהסדרה רק משתפרת. טרקים: ראו הוזהרתם - הסדרה שונה בהרבה מהסדרות הקודמות. אין יותר מדי פוליטיקה, הטכנובאבל רך יחסית, והדמויות פחות קרות ורשמיות (במילים אחרות - כיפיות יותר). מעבר לקפטן, שימו עין על דמויות כמו "קומאנדר צ´ארלס טאקר ה- III" (טריפ) או סטב-קומנדר ט´פאל, שתי הדמויות המעניינות ביותר בסדרה לדעתי, שיש בינהן קשר מסויים של... איך להגיד את זה... יחסי כבוד? אררק! חכו חכו לפרק 8 ("Breaking the Ice"). הפרק הכי טוב בהחלט עד כה, אז תבינו אותי

אכן כן

ואני ממש לא טרקית, ובכל זאת, אהבתי. אני מאמינה שהסדרה תשרוד, למרות שיש חשש לעייפות החומר (סטאר טרק ונגזרותיה). אני מרגישה גם שהסדרה שונה מקודמותיה, אולי מפני שצוות הכותבים הוא טרי ורענן, תמיד דבר טוב. כך שסופי השבוע שלי הולכים להשתפר מאוד: חמישי בלילה - ארנטפרייז שבת: קוונטום וזינה, מה שמביא אותי לדילמה. בגלל זינה, אני כנראה איאלץ לוותר על סטארגייט, אלא אם כן אמצא נשמה טובה שתסכים או יסכים להקליט לי... סוזן

למעלה