עוד סיבה למה לא כדאי להצביע לקדימה

עוד סיבה למה לא כדאי להצביע לקדימה

רבים מחברי המפלגה מואשמים בשחיתות. האם כך אתם רוצים שהמדינה שלנו תנוהל?!

the new L

New member
סיבה גם לא להצביע ליכוד

או ששכחת כבר את כל המושחתים ששם? את פייגלין ידידך, שהורשע בבית משפט. את בלומנטל, את גורולובסקי. אבל יותר כיף לקרוא לקדימה מושחתים, אה? נוח לשכוח שהליכוד מלא מושחתים.

יש סיבה טובה מאוד להצביע לליכוד

הליכוד מרענן את שורותיו, וידאג לאינטרסים של ישראל. עכשיו כל האנשים המזוייפים חברו לשרון כדי לקבל טובות הנאה, מה שהופך את מפלגת "קדימה" למפלגת-על של שחיתות.

the new L

New member
שרון לא מושחת

ואם מישהו פה טוען שהוא מושחת, אשמח לראות בית משפט שהרשיע אותו/העמיד אותו לדין. אדם זכאי עד שהוכחה חפותו. למשל, פייגלין לא זכאי כי בית משפט הרשיע אותו. מרזל לא זכאי כי בית משפט הרשיע אותו. עומרי שרון לא זכאי כי הוא הודה שעבר על החוק. יש עבריינים במערכת הפוליטית, אלו שהורשעו. שרון הוא אחד שלא הורשע. גם נתניהו היה חשוד בפרשת בראון-חברון ולא הורשע, בדיוק כמו אריאל שרון.

אתה ראית שמערכת המשפט

מרשיעה פושעים מוצהרים המזיקים למדינת ישראל? טיפוסים כמו ח"כ בשארה, שהלך לסוריה ונאם שם על עידוד האינטיפאדה? או על "נשים בשחור", נשות ווטש, ושאר בוגדים המחבלים בביטחון המדינה?! לא ראיתי אפילו שבג"ץ מאשים אותם!! בג"ץ, הידוע בשיוכו הפוליטי לשמאל, יתחמק וימנע מלהעמיד את אנשי שלומו למשפט! בעניינים רציניים הנוגעים לביטחון המדינה שהוא כ"כ קריטי, בג"ץ שם רגל לכל מי שדואג לביטחון המדינה. ראינו זאת לא מזמן כאשר הוא ביטל את "נוהל שכן", דבר המסכן את חיי חיילנו עשרות מונים!! לעומת זאת - מה שמריח ימין או יהדות, בג"ץ שש וממהר להאשים ולהרשיע, ולמעשה מכשיל כל צעד לקידום ישראל מצד אנשים שבאצת דואגים לה.. (ראינו הוכחה לכך בפרשת דרעי).

the new L

New member
כולם נגדכם

כולם דופקים אתכם. בית המשפט שונא אתכם (לא רק בג"ץ, גם בית המשפט המחוזי ובית משפט השלום), טוב, אם זה המצב אולי מגיע לכם. ונעבור לקצת עובדות: דרעי לא הורשע בבג"ץ מן הסתם (שהרי אין קשר בין הרשעתו של אדם לבית הדין הגבוה לצדק שכלל לא עוסק בהרשעת אנשים). דרעי הורשע בבית המשפט המחוזי (ואני מניח שהוא ערער לבית המשפט העליון והורשע גם שם).

וחשוד ברצח יעשה לך בייביסיטר

הטענה "זכאי עד שהוכחה חפותו" היא שקר מכוון וזדוני. ב"זכאי עד שהוכחה חפותו", מדובר על משפט פלילי וענישה פלילית, וה"זכאות" היא לא להנמק בבית הכלא (ענישה פלילית) בלי שאתה ב 100% מוכח אשם. אבל כאשר המוכר במכולת מרמה אותי ב 10 שקלים, הוא רמאי. לא צריך בית משפט בכדי לקרוא לילד בשמו. כאשר מישהו מעיף את אשתו מקומה עשירית אז הוא רוצח, גם אם "אין די ראיות להעמידו לדין". במקרה של שרון, למשל, ברור שהוא 1. שיקר בנושא הכניסה ללבנון 2. תבע את עיתון הארץ והפסיד (הארץ הוכיח שהוא שקרן ורמאי) 3. הבן שלו קיבל מאות אלפי דולרים לעבודה ששווה פרוטות 4. הבן האחר שלו "אירגן" לו "מאחורי הגב" 6 מיליון שקלים לקמפיין. 5. המבקר דרש ממנו להחזיר כספי בחירות - אז הוא לקח הלוואה לא חוקיות מסיריל קרן 6. הוא תמים ולא יודע שום דבר. "הבנים שלי מאד מוכשרים בעסקים" - זה משפט של אדם מושחת. תשאל את עצמך שאלה פשוטה: אם השכן היה יוצא זכאי במשפט אונס, מחוסר ראיות, האם היית נותן לו לעשות בייביסיטר לילדה שלך? למה? כי אתה רוצה שבייבי סיטר שלך יעמוד בסטנדרט יותר גבוהה מ"זכאי מחוסר ראיות" (בעברית, התחמק בגלל עו"ד טוב) והשאלה הבאה: האם אתה רוצה לראות ראש ממשלה עם הסטוריה כמו של שרון? נקי זכאי ותמים הוא לא. מושחת דווקא תואר מתאים מאד.

the new L

New member
כל מה שעשית

זה להסביר מדוע הבנים שלו מושחתים. ואני מקבל זאת כפי שאמרתי. שרון מושחת בדיוק כמו שביבי מושחת. יש הבדל בין השניים? בנוגע לטיעונים המספריים שלך: 1. אפילו אם זה נכון, זה לא מעיד על שחיתות. לכל היותר מעיד על חוסר תפקוד של בגין כתור ראש ממשלה שלא יכל לשלוט בצבא שלו. 2. מה בין זה לבין שחיתות? 3. לא קשור לשרון, זה בן שלו. 4. לא קשור לשרון, זה בן שלו. 5. שוב, הוא לא הואשם בשום עבירה פלילית. 6. זהו עצם העניין - עוד לא ראיתי שום ראיה או משהו בסגנון שמראה ששרון מושחת בצורה יוצאת דופן שפוגעת בתפקוד המדינה. אם אראה כזאת אולי אשנה את דעתי. אתה ראית ראיה כזאת?

תקשיב,

צריך להיות אורי דן רציני מאוד בשביל לחשוב ששרון לא ידע על הכספים שבנו קיבל מדודי אפל, ושלא היה לכך שום קשר לקידום פרוייקט האי היווני, כך גם בפרשת סיריל קרן. נכון, אני מניח שאם לפרקליטות לא היתה כל דרך להוכיח שהוא אשם בלקיחת שוחד, גם לי אין דרך. אז? אני לא שופט לשמחתי והמטרה שלי היא לא להכניס את שרון לכלא, אלא לגרום לך אי-נוחות כשאתה מעוניין להצביע לו. אם זה לא מפריע לך, אין לי הרבה מה לעשות מלבד לומר לך שאתה לא חלק מהפתרון אלא חלק מהבעיה.

סמיאגול

New member
אתה מצחיק

בית המשפט והפרקליטות מונחים בכיסם של השמאלנים,אני לא אהיה הראשון שיאמר ששרון יצא מעזה בתמורה למחיקת תיק פלילי, אפילו שמאלנים אומרים זאת (ושני שמאלנים אף כתבו על כך ספר). אתה פשוט יוצא מנקודת הנחה שמערכת המשפט בארץ דואגת לצדק אבל זו הנחה שגויה.

the new L

New member
מצויין

אני שמח, אני שמאלני, ועכשיו אני יודע שאני מוגן. בית המשפט לצידי, התקשורת לצידי! אה! ימנים! אין לכם סיכוי, אנחנו נשלוט בכם לנצח, כי בית המשפט והתקשורת לצידנו! אכלתם אותה!

izzyr

New member
שרון מושחת מבחינה ציבורית

בנו של ראש הממשלה הורשע בפלילים על התנהלות הכספים למען בחירתו של אריק שרון. גם אם לא ניתן להוכיח משפטית כי ראש הממשלה ידע, בכול אופן מבחינה ציבורית עננה של שחיתות אופפת את ראש הממשלה. עצוב שבחברה הישראלית טוהר המידות הציבורי איננו מדד יותר עבור שחיתות ציבורית. שחיתות ציבורית לא מחייבת הרשעה בפלילים, זהו כבר הגבול החריף ביותר לשחיתות.

the new L

New member
כאמור

לכל היותר אתה יכול להגיד שיתכן ששרון מושחת. האם ראית ראיות בנושא?

izzyr

New member
כל משפחת שרון נמצאת תחת חקירה...

בן אחד הוחלט לא להגיש כתב אישום בחוסר ראיות, (כולנו קראנו את הדו"ח על העניין) בן אחד הורשע בגיוס כספים לא חוקי למען הקמפיין של אביו. שרון עצמו נמצא תחת חקירה בעניין המיליונר ההוא. ללא כל קשר לעניין הפלילי, האם אתה לא חושב שמבחינה ציבורית זה לא ראוי שאנשים כאלו ינהיגו את המדינה? האם לשליחי ציבור אין מחויבות יתר למען טוהר מידות ונקיון כפיים? משפחת שרון נמצאת תחת עננה של שחיתות, כך גם צחי הנגבי, חיים ברביבאי, אלי אפללו ורוחמה אברהם, אוהד אלומרט ועוד אחרים. אני לא מבין איך למישהו לא ירעד היד כאשר הוא יצביע למפלגה כזו?

אני מבין שאם

הבן שלך יביא הביתה 6 מיליון שקלים וימלא את החשבון שלך, יסגור את החובות שלך, וכו' - אתה לא תטרח לשאול "מאיפה זה"? אתה לא תחשוד שמדובר במשהו פלילי, שאתה לא רוצה להיות קשור בו ... וכאשר הבן שלך יורשע בפלילים תגיד "לא היה לי מושג". "אני המום" ... וכשהשכן יקרא לך מושחת, אתה גם תגיש נגדו תביעת דיבה. אני לא צריך "להוכיח" שהוא ידע מה הבן שלו עושה בקפמיין, או שההוצאה הכללית היא מיליונים רבים מעל המותר ושזה מאורגן בחברות קש וזיוף מסמכים. מספיק שהבן נתפס. כל אדם פשוט מבין ששרון ידע ואישר, או שאולי כששאל הבן אמר "אל תשאל אבא" וזה בדיוק אותו דבר. נ.ב. הגשת תביעת דיבה כאשר מוכח בסופה שאתה השקרן (כמו במקרה שרון מול הארץ) היא בדיוק שחיתות. דיבה אמור להגיש מי שצח ונקי, לא הרמאי שהעיתון גילה את ערוותו.

למעלה