עוד סיבה למה לא כדאי להצביע לקדימה

כל עוד

יחיאל חזן, גורולבסקי, בלומנטל, פייגלין וחבריהם עדין בליכוד, היא עדין אלופת השחיתות, לצד ש"ס וקדימה. מצחיק שתומכי ליכוד מנגחים את קדימה דווקא בנושא הזה. בכלל, אני לא יכול שלא להתמוגג לנוכח התרסקות הליכוד. אחרי שנים שמרכז הליכוד ניהל את המדינה והכריע עבורה בסוגיות חשובות, או לפחות ניסה, סופסוף קרס משטר העוזי-כהנים ודוכני הפלאפל למינהם. סוף לשלטון חדלי האישים והכבשים של מרכז הליכוד. רשימת הליכוד לכנסת הנוכחית היתה הדבר המבייש ביותר שהפוליטיקה הישראלית ידעה. ויחיאל חזן, באופן סצפיפי, הוא חבר הכנסת המטומטם ביותר שככל הנראה הפוליטיקה הישראלית תראה אי-פעם.

ככל הניראה עוד וויתורים

אם אתה לא רוצה להיות פראייר - אל תצביע לקדימה בראשות המושחת המוצהר אריאל שרון.

the new L

New member
ואם אני בעד החזרת שטחים?

אז זה בסדר שאצביע קדימה? ועוד שאלה לי ברשותך - נניח שקדימה תזכה בבחירות, ותקים קואליציה עם מפלגת העבודה. האם לדעתך יהיה אז לגיטימי שהם יחזירו את כל שטחי יהודה ושומרון? (שהרי הם בבירור זכו לתמיכת הציבור)

מסירת שטחים = ויתור אווילי

שלא מועיל בכלום אלא רק מזיק, במיוחד אם לא מקבלים משהו מקביל בערכו אליו. בנוסף, פגיעה מיותרת בציבור נירחב בחברה הישראלית, תוך מתן עידוד לטרור. כמובן שכל זה הוא פגיעה ישירה וחריפה באינטרסים של מדינת ישראל. בשום מקרה מסירת שטחי ארץ ישראל לאוייב שלא מוכן להכיר כלל בקיום יישות ישראלית ויהודית, ואין לו היכולת להבין מושגים כמו שלום ודמוקרטיה, או אפילו רצון לדו קיום, אינו לגיטימי בעיני.

the new L

New member
יש לך כוונות

להיות פוליטיקאית בעתיד? שאלתי אותך במידה ואני תומך במסירת שטחים האם כדאי לי להצביע קדימה ואת עונה לי למה מסירת שטחים זה דבר רע? את יכולה להיות כנראה אחלה פוליטיקאית.

למעלה