עוד סקר: מה הכי חסר לנו בתקופת ההריון

etti34

New member
עוד סקר: מה הכי חסר לנו בתקופת ההריון ../images/Emo35.gif

בא לי על סקר קליל, שלא יכלול בהכרח סממנים של הריון בסיכון גבוה ... והשאלה היא:
מה הכי חסר לך בתקופת ההריון ??
הכוונה למשהו שאהבת , ושבעקבות ההריון נאלצת להפסיק. זה יכול להיות מזון, או פעילות כלשהי, או מה שעולה על דעתכן. משהו שאתן מתגעגעות אליו.

jinjit

New member
העמוד לא יספיק...

פירות ים
סטייק טוב בדרגת מדיום
סושי מדגים
הרבה שוקולד
שחיה
אלכוהול
טיסות לארצות נידחות
עירנות בצהריים
עירנות עד השעות הקטנות של הלילה
שינה על הבטן
פיפי רק 4 ביום

etti34

New member
למה אסור פירות ים ?

בדיוק הרגע סיימתי לאכול ספגטי עם קלמרי ושרימפס ....

jinjit

New member
זה לא ממש אסור..

בעקרון מאותה הסיבה שלא אוכלים דגים חיים... את פירות הים לא מבשלים ממש ולכן הם כאילו במצב של מדיום רייר... אבל אל דאגה גם אני חוטאת מדי פעם וטפו טפו הכל בסדר..

שוקולד זה מה שחסר לך../images/Emo35.gif

אני לא חושבת שאי פעם בחיים אכלתי יותר שוקולד מאשר בהריון. הפסקתי רק מחשש שיהיו לי פצעים מזה, ושהתינוקות שלי יבהלו כשיראו אותי.
טוב, אני לא יכולה להגיד שעכשיו חסר לי משהו (חוץ מתינוק בבטן), אבל ברמת העקרון, מה שבעיקר היה חסר לי בהריון זה תקשורת עם העולם (=לצאת מהבית), פעילות פיזית וביקורים במסעדות החביבות עליי. דווקא וודקה, סיגריות ושות' לא היו חסרים לי... עתליה

jinjit

New member
כן שוקולד....

לא הצטיינתי כ"כ בהעמסת הסוכר, עברתי בקושי.. וגם בעבר היתה לי חולשה למתוק.. אז אני מאוד נמנעת... עד כדי מעבר לאכילת ארטיק קרח...

etti34

New member
עתליה, למה לא יכלת ללכת למסעדות ?? ../images/Emo71.gif

כי הייתי אמורה להיות במנוחה מוחלטת

כלומר שגם לשבת במסעדות (או בקולנוע, או ליד המחשב) היה לא מומלץ. את יכולה לתאר לעצמך שדי קשה להעביר את הזמן בצורה כזו... בכולופן, ביום השנה להיכרות שלנו (כן, אנחנו רומנטיקנים ללא תקנה) בעלי הסכים לחרוג מן המשמעת החמורה ולקחת אותי לחגוג באחת המסעדות האהובות עליי, וזו הייתה אחת הארוחות הזכורות לטוב בחיינו המשותפים (למרות שפחדתי נורא מהנזק שאני עלולה לגרום בהתפרעות הזו). עתליה

etti34

New member
וואו!!! ../images/Emo2.gif טוב תספרי לפחות מה שם המסעדה ??

קפה נואר, באחד העם ת"א

כן, כן, אני יודעת שעכשיו כולכם תתאכזבו מכך שאני אוהבת מסעדה עם כזו פוזה, אבל מה אני אעשה - טעים שם! עתליה

etti34

New member
קטעים איתך ../images/Emo70.gif

זה שני מטר מהעבודה שלי, ואני מסכימה איתך שאין, אבל אין, על השניצל שלהם !!! (וגם הפירה שבא ליד השניצל ...).

etti34

New member
התשובות שלי :

ספינינג
כוס יין טוב מדי פעם
לישון על הבטן
ספינינג וספינינג כבר הזכרתי ??

לא הייתי פה וכ"כ הרבה עבודה.... הצבעתי בסקר

ולגבי מה חסר ? 1. להצליח לקחת את הילדים לגן-שעשועים אחה"צ 2. לישון על הבטן. 3.להגיע לשעה 09:00 בערב 4. חיי מין 5.להפסיק להיות בחרדות כל הזמן 6.אחרי כ"כ הרבה זריקות לפני ההריון ועכשיו- לשכוח מה זה זריקות

לי הכי חסרו מים ../images/Emo3.gif ../images/Emo67.gif

[מתנצלת, פשוט הצינית שבי לא יכלה להתאפק] וברצינות, אחלה סקר.

טאניוש

New member
הלואי ויכולתי להלוות לך חלק ../images/Emo4.gif

לאוקיאנוס שלי לא היה מקום, הוא התחיל לדלוף החוצה
אין איזון בעולם הזה

etti34

New member
מבינה אותך.

ומאחלת שהימים הקשים האלה יוחלפו בהקדם בימים טובים יותר

meytall0

New member
../images/Emo45.gifואחרת איך הייתי עוברת את הסקירה....

מודה לך שוב.. מכל הלב, מיטל (היה הרבה הומור שחור, שסייע לי לקבל את ההמצאים הקשים באיזושהי שפיות)

למעלה