עוד סקר: מה הכי חסר לנו בתקופת ההריון

תמר27

New member
../images/Emo2.gif

מותר להודות שצחקתי קצת? עכשיו נרגעתי שאני לא המשוגעת היחידה. עוד כמה כאלה ותקבלי את ההומור השחור האישי שלי בחזרה, ווואוו, זה יכאב.

טאניוש

New member
הרצפה ../images/Emo12.gif

היה חסר לי מאד לראות אותה ובעיקר להשתמש בה יותר מדקה וחצי

27חומד

New member
../images/Emo3.gifסקס??

עד שאסור היה לי ממש לא היה חסר. מאז שאסרו פתאום בא לי. אגוזים ושיניים... חוצמזה כל מה שאסור לאכול בהריון כמובן

27חומד

New member
ואפילו אם היה פה, אני תוהה אם שווה כל הכאב

שיגיע אח"כ בגלל האוקסיטוצין. צירי אוקסיטוצין לא יעילים כואבבבבבבבבבבבבבבבים מאאאאאאאאאאאאאאאאאד, מנסיון

27חומד

New member
אז אצלנו לא ../images/Emo13.gif

אפילו שככה התחילו הצירים המוקדמיםעם המחיקה שהביאו לאישפוז בהריון הראשון (ואז הבנתי שהתקשויות זה לא תנועות עובר
). חשבנו שיש לנו ביד כלי קסמים לקבוע את מועד הלידה. אז לקראת סוף תשיעי תיכננו יום שהתאים לנו עם לוח מבחנים ועבודה (תמימות של הורים בפעם הראשונה
), והלכנו על זה. לא זז הרוורס. צירים כן, לידה לא. מאתמול אני שרה לעצמי את הזברה והפיג'מה : ... אם כדאי ליום אחד בלבד, לטרוח ולבבוש את שמלת השבת, ישבה וחשבה וחשבה וחשבה עד מוצאי שבת. זה מסכם את המצב לדעתי

הכי חסר לי לצחצח שיניים בבוקר כמו פעם.

עכשיו אני רק מרימה את מברשת השיניים אני מתחילה עם ריפלקס ההקאה הנוראי הזה. רוצה לצחצח שיניים נורמלי.

אפרת80

New member
החופש להיות בתנועה

אני תקועה בביתי או בבית הורי, ולגמרי לא חופשיה לעשות כאוות נפשי. כאבי הגב הורגים אותי... ובכלל - חברה טובה-טובה שלי מתחתנת בעוד שבוע ואני אחמם (בעז"ה, כי אני נכנסת לתקופה המלחיצה של האובדן הראשון) את הכסא ואשמש "צופה", וזה מתסכל משום שממש בא לי לפצוח במחולות, ושלא לדבר על ישיבה ממושכת על כסא, שמפרקת כל חוליה בגבי. דבר נוסף - הזהירו אותי (מבחינה בריאותית) לא להפריז באכילה ולהמנע מהשמנה... אז אני כבר לא אוכלת מכל הבא ליד כבעבר, ועושה חישובי קלוריות וערכים תזונתיים, מה לי ולזה??? הרי לא מעניין אותי להסתובב קבל עם ועדה ולהתהדר בבטני (אני עדיין נראית רזה מאוד, אך התחושה, למרבה הפלא, דווקא כבדה מאוד). עוד משהו - אמא שלי שומרת על האחיינים שלי (כאמור, אני שורצת במשך היום) וכשהם צווחים או סתם צריכים עזרה קטנטנה... אני לא יכולה לסייע, ומרגישה עם זה מאוד-מאוד רע!!! והכי מעצבן זה שהאחיין למד לעשות את צרכיו בסיר, ואחרי כל טקס כזה, כל מי שנמצא בבית רוקד סביבו בצהלות "פיפי פרס". לסיום - סקס? הצחקתם אותי, אני כבר שנתיים על תקן "עציץ פרחים". זהו, שתהיה שבת שלום.

למעלה