עוד סקר

אשתתף בצערך(ביום הגיוס)

דרך הבטן: מה בדיוק אתה מיועד לעשות בצבא ההגנה ליזראל?

תשאל אותי שנית בעוד שנה וחצי

אנחנו לא יודעים בדיוק מה אנחנו עושים עד יום השיבוץ שלנו זה מה שכל כך נורא בעתודה, זה פאקינג הימור על החיים. אם יהיה לי מזל אולי אני אצליח להסתנן לאיזה חברה אזרחית שעובדת בשיתוף עם הצבא וממש לעבוד במקצוע... אבל רוב הסיכויים שאניאתקע באיזה חור ואעשה עבודת ניירת מעצבנת במשך 6 שנים.

תמיר1991

New member
../images/Emo41.gif היסטוריה, פילוסופיה, פוליטיקה,

מדע המדינה, חלל ואסטרונומיה - בכל התחומים האלה, יש לי הבנה בכל מיני נושאים בתוך הקשת, כאשר אני חושב שאני הכי "חזק" בהיסטוריה של יוון הקלאסית ושל המאה ה- 20, במיוחד בנושאי שואה ונאציזם והמלחמה הקרה. תמיר.

מדהים...

עשית לי חשק לירות בעצמי רק מלחשוב איך זה להתעניין בדברים כאילה. לא שאני אומר שיש משהו רע בזה, אני רק אומר שמנקודת מבט שלי אילו דברים משעממים בטירוף, אולי אסטרונומיה עוד סביר...

תמיר1991

New member
אז אתה רואה?../images/Emo3.gif

תאמין לי שיש יותר אוהבי היסטוריה/פילוסופיה/פוליטיקה מאשר אוהבי גיאומטריה. תמיר.

תמיר1991

New member
אתה מוזמן לירות בעצמך../images/Emo3.gif

אותי אישית זה מעניין, ו"עניין" זה הרי דבר סובייקטיבי. ודווקא באסטרונומיה אני פחות מתעניין לאחרונה
תמיר.

MajorWinters

New member
זו שאלה מאוד כללית...

אני עושה תואר במתמטיקה, זה מעניין אותי. מאוד. אני גם אוהב מאוד הסטוריה, פיזיקה או כל מקצוע אחר. כשאני חושב על זה. באופן בלתי מחייב (יענו בלי לגשת לבחינה), אני חושב שאני מסוגל לשבת באוניברסיטה בכל פקולטה ולהנות מהחומר (חומר ברמה של אוני' נשמע לי מאוד מעניין בהרבה מקצועות). מוזיקה... הנה תחום שמעניין אותי. הוא לא לימודי, לכן השאלה כללית מאוד מה זה תחום. כי מעניין אותי גם אם אמא שלי תחזור מהעבודה ב2 או ב3, ומעניין אותי אם הכביסה תספיק להתייבש עד שאני חוזר לאוניברסיטה... הרבה דברים מעניינים...

yuval k

New member
הרחבה:

אבי (הביולוגי
) למד, באת"א, לתואר בפיזיקה--מוזיקולוגיה.

כימיה!../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif

אוי, זה פשוט תחום מרתק! וגם קולנוע, מתמטיקה, היסטוריה, ויש עוד! הא גם בלשנות! לא יודעת בקשר לחזקה.

למעלה