גם הוא כמעט ולא נשפך וזאת עובדה, הסרט דורג PG.
Y yaaronet bloom New member 21/7/04 #50 שאלה טובה... לאורקים יש דם שחור אני יודעת... אבל איזה דם יש לעלפים?
E Eowyn of Rohan New member 21/7/04 #52 אדום? אני לא בטוחה אבל אפשר להתמקד יותר במוות של האלפים בהלמס דיפ ולדעת בוודאות.
G go girl1 New member 21/7/04 #53 אני לא חושבת שרואים...../images/Emo118.gif אין כל כך אור שם בגלל שזה לילה....
Y yaaronet bloom New member 23/7/04 #62 האמת לא יודעת היה את זה איזה פעם בחידון שעשיתי... איך קוראים לחיה שהלא זוכרת מה...רכב עליה בסרט השלישי... אני כבר לא ממש בטוחה אבל אני יכולה לבדוק אני עוד מעט מגיעה לקטע הזה בספר אז אני אסתכל...
האמת לא יודעת היה את זה איזה פעם בחידון שעשיתי... איך קוראים לחיה שהלא זוכרת מה...רכב עליה בסרט השלישי... אני כבר לא ממש בטוחה אבל אני יכולה לבדוק אני עוד מעט מגיעה לקטע הזה בספר אז אני אסתכל...
G Galadriel 3000 New member 23/7/04 #63 להה... ווארגים זה הזאבים שהאורקים רוכבים עליהם. אולי את מתכוונת לזה?
G Galadriel 3000 New member 23/7/04 #65 בהמה מעופפת של נאזגול או רכוב של נזגול, או בהמה מכונפת, או ווטאבר...
C cobainos New member 20/7/04 #40 תסתכל עוד פעם!! בכל הסרטים חצי מההריגות של האורקים(כשהורגים אותם ) זה בעריפת ראש קלה עם חרב.
C Chakotay New member 20/7/04 #42 ברור שעריפות אבל אין שפריץ אפילו קטן, והם לא ממש מתמקדים על זה, יותר רואים אותם באים לעריפה אבל לא ממש מראים את זה.
ברור שעריפות אבל אין שפריץ אפילו קטן, והם לא ממש מתמקדים על זה, יותר רואים אותם באים לעריפה אבל לא ממש מראים את זה.